p.s ni ova prva se nemoze winrarom odpakovati

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
To su svi fileovi. Evo nekako sam u Winrar usao pa otpakivam .iso datoteku sto ima 5 GB.Ponos Torina je napisao/la:ima li tu ikakav bzw file???
jesu li to svi fajlovi koje ti pokazuje???
ako jesu onda i to moras otpakovati
B0SANAC je napisao/la:Ajoj jes dobar PES.
Cista desetka.
jesil skino ti ovu german verziju? ako jesi gdje je bgt cd key xDB0SANAC je napisao/la:Ajoj jes dobar PES.
Cista desetka.
wr10 je napisao/la:jesil skino ti ovu german verziju? ako jesi gdje je bgt cd key xDB0SANAC je napisao/la:Ajoj jes dobar PES.
Cista desetka.
hvala..Ponos Torina je napisao/la:wr10 je napisao/la:jesil skino ti ovu german verziju? ako jesi gdje je bgt cd key xDB0SANAC je napisao/la:Ajoj jes dobar PES.
Cista desetka.
Cd key ti je:otvoris onaj fail nfo ili tako nekako desni klik pa u notepad tu ces naci key
da nisam nebi ga postavljao i vidis da sam kod svakog linka naglasio sta je staUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ljudi jeste li sto posto sigurni da ovaj RePack radi i da je na engleskom, da džaba ne skidam ako ne valja
Jarane pusti to sto pricaju, igrica je odlicna ja skino. Takva ista ce biti 08.10. na engleskom je jeziku, ja jos skino engleskog komentatora i sve je super. Ovo jest zvanicni relese, a 08 je za veliku britniju, al imas posebno skines na nekim mjestima i engleskog komentatora i sve normalno radi. Takvu ce igricu dobiti i oni u V.B. 08.10. 100%guber90 je napisao/la:Prema onome sto ljudi na freezona forumu pricaju (BHT freezona), ovo je ne zvanicni relese i ne valja k****, nisam poigrao samo kazem sta ljudi pricaju za ovo. Prava verzija valjda izlazi 8., kazem opet na osnovu tog sta momci na freezoni pricaju.
to ti je master league, ali je drugacije od fifinog menadzeraCRC_LJ77 je napisao/la:Jel se može na Pro Evolution Soccer 2011 igrati funkcija manager ko na fifi..da kupuješ prodaješ igrače produžiš ugovor itd![]()
Hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.