FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

M. Scofield
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la M. Scofield » 27 avg 2010, 11:20

Devil je napisao/la:
M. Scofield je napisao/la:Raspored je takav da ćete nakon tri kola imati nula bodova realno govoreći
Da i sta sa tim?Niko ni ne ocekuje da se ima 8-9 bodova u grupi,nego samo da se proba biti treci u grupi,a raspored je isao na ruku jer i sa Shaktarom i sa Bragom se igra na JNA kada se bude lomila grupa.
A koliko će bodova imati Shaktar i Braga dok dođu na JNA? Mislim da će Partizan osvojit najviše tri boda, ali oni su ionako svoje ostvarili plasmanom u LŠ sve ostalo je dodatni bonus
Audere est Facere

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 avg 2010, 11:27

Kako je mogao proći, partizan je dobro prošao u žrijebu. po jačini su, realno, najslabiji u grupi, ali mogu dobiti ukrajince kući i igrati sa bragom za treće mjesto.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 27 avg 2010, 11:48

Devil je napisao/la:Kazu potraga za iskusnim spicem se suzila na Boyu. :lol: :roll:
A za golmana se spominje Helge Payer.
Ma sve su to samo novinarska nagadjanja.Evo i ja čitam cijelo jutro,prosto nagadja se, a molim Boga da Boyu ne vrate.S druge strane nekako mi se čini najrealnija opcija da se dovede Kahriman na gol,Savić u odbrani i jedan strani fudbaler u napad,nzm kakva je situacija al po meni bi odlično riješenje bio onaj južnoafrikanac Thembinkosi Fanteni,strašan špic ono što sam gledao putem tv.Cijena mu je oko pola miliona,msm da to u ovom trenutku nije mnogo.Onda pominje se i taj austrijanac,kažu oni koji prate tu ligu da je to dobar golman,al muku muči s nekim povredama,tako da je pitanje kako bi se uklopio.Kažu navodno da je Djuričić preskup,tako da od te varijante nema ništa....

p.s. Nek ne osvojimo ni jedan bod,zahvaljujući nama regija ima predstavnika zadnjih 10 godina u LŠ,dva puta,ostali klubovi trenutno samo mogu sanjat plasman u najkvalitetnije klupsko takmičenje na svijetu...
& $ - & " - & - &
ФСРС

NukeR
Kontakt:

Post Postao/la NukeR » 27 avg 2010, 14:29

Partizan ima lepu sansu protiv Arsenala jer ce verovatno doci sa drugim timom posto posle te utakmice igraju sa Celzijem u prvenstvu, a Englezima je liga vaznija od lige sampiona!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 27 avg 2010, 14:36

Ne nadaj se da ce Arsenal doci sa B sastavom. Ipak oni o brinu momcima da ne zavrse u hitnoj :D
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 27 avg 2010, 16:32

NukeR je napisao/la:Partizan ima lepu sansu protiv Arsenala jer ce verovatno doci sa drugim timom posto posle te utakmice igraju sa Celzijem u prvenstvu, a Englezima je liga vaznija od lige sampiona!
Realno ja bi volio kad bi Partizan prosao uz Arsenal ali posto su to samo fantazije otom potom...cinjenica je da ako Arsenal i dovede B tim ako nije jaci bar je ravnopravan Partizanu... ;) 8-)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 27 avg 2010, 16:36

jel pod tim drugi tim mislimo na isto? tim koji se sastoji od igraca sa klupe?

jbt pa drugi tim arsenala ne samo da je jaci od partizana, vec bi pomeli teren sa njima, isto sto ce biti i sa prvim timom. i to nije nikakvo provociranje to je samo cinjenica.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 27 avg 2010, 18:15

Wolverine je napisao/la:jel pod tim drugi tim mislimo na isto? tim koji se sastoji od igraca sa klupe?

jbt pa drugi tim arsenala ne samo da je jaci od partizana, vec bi pomeli teren sa njima, isto sto ce biti i sa prvim timom. i to nije nikakvo provociranje to je samo cinjenica.

Pa dobro i Teleoptik bi pocjepao 90% timova PL,a s onih 10% igro ravnopravno,nije provokacija,vec samo realna cinjenica.
& $ - & " - & - &
ФСРС

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 27 avg 2010, 18:32

prevelike pare su u pitanju tu da bi neko igrao sa b-timom. nedjeli uefa djabe te milione. osim toga engleski timovi su skoro stalno u takvom ritmu.
inace ce partizan tesko doci do bodova. realno gledano su totalni autsajderi. braga izbacila sevillu, a schahtjor i arsenal su svakako jaki. kuci se moze svakoga iznenaditi, ali na strani ce biti skoro pa nemoguce doci do bodova. mislim da ce na kraju osvojiti 4 boda :o , pa ce mo vidjeti.

NukeR
Kontakt:

Post Postao/la NukeR » 27 avg 2010, 18:38

To ne pricam ja napamet nego sam citao na Arsenalovom forumu o B timu...A stavi se u njihvu situaciju, igraju sa Partizanom koji je autsajder, potcenice nas verovatno(a i ne vidim zasto nebi kada su jaci 10x), i mozda ce cuvati glavne igrace za Celzi...

Sahtjor smo prosle sezone dobili u Beogradu a Braga nije bas toliki bauk da ne mozemo da je pobedimo u Beogradu.

Necu sad da lupetam da cemo proci grupu(nije nemoguce), znam i ja da smo najslabiji tim ali iznenadjenja su moguca, pogotovo u Beogradu.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 27 avg 2010, 18:59

NukeR je napisao/la:To ne pricam ja napamet nego sam citao na Arsenalovom forumu o B timu...A stavi se u njihvu situaciju, igraju sa Partizanom koji je autsajder, potcenice nas verovatno(a i ne vidim zasto nebi kada su jaci 10x), i mozda ce cuvati glavne igrace za Celzi...

Sahtjor smo prosle sezone dobili u Beogradu a Braga nije bas toliki bauk da ne mozemo da je pobedimo u Beogradu.

Necu sad da lupetam da cemo proci grupu(nije nemoguce), znam i ja da smo najslabiji tim ali iznenadjenja su moguca, pogotovo u Beogradu.

Sve to stoji,ali Arsenalov b tim je prakticno jaci od 6-7 timova u Premier ligi.A na kraju krajeva evo i koji su to igraci koji bi u slucaju da Arsenal ne dodje u najjacem sastavu,u sta cisto sumnjam,mozda dodju bez 2-3 najbolja,al bez cijelog prvog tima to mi se ne cini logicnim,ajd da je u pitanju zadnje kolo,vec je ipak pocetak.Evo dakle tih mogucih koji cine drugi tim: Fabianski (gk)-Djourou (dc),gibbs (dl),Koscielny(dc),Traore(dr)-diaby(dm),ramsey(mc),wilshere(amc),vela(amc)-sunu(fr),bendtner(fr).Ovaj tim košta 59 000 000.Zapravo ovo je tim koji bi u najgorem slucaju mogao doci,prakticno tesko da ce i neki od ovih doci,jer vjerovatno nece bit licencirani,a opet je ovaj tim strasno jak.
Tako da pricati o nekom drugom timu Arsenala,a ne biti svjestan ko taj drugi tim cini je krajnje neobjektivno,kazem ovo je prakticno drugi tim,mada je tesko zamisliti da ce oni doci,jer Arsene nije naivan i svima je u interesu koji dinar,pa i tih 800 000 koliko se dobija,bez obzira sto se nekom cini sta je to za Arsenal nije malo.Eto ako Bog da zivi bili pa gledali,al izgubiti od ovog Arsenala bez obzira u kom sastavu dosli nije katastrofa,vec sasvim realna cinjenica.Opet prosli put u LS Real su cinili galaktikosi: Beckham,Raul,Ronaldo,Figo,Zidane,Cassillas,Carlos idr,Porto je osvojio tada ligu sampiona:Deco,Carvalho,Fereira,Maniche,Costinha,Olympicqe igrao finale Kupa Uefa,pa su svi oni iz Beograda otisli sa samo bodom,odnosno oni su jedva i taj bod uzeli,sta je sve Partizan masao protiv Reala,Olimpika i Porta,jos koliko su ti timovi bili jaci nego sada ova tri.Tako da moj PARTIZAN je ponos regije,e sad sto ga neki ne vole i na osnovu tih svojih antipatija stavljaju u ulogu totalnog autsajdera njihova stvar.
& $ - & " - & - &
ФСРС

NukeR
Kontakt:

Post Postao/la NukeR » 28 avg 2010, 02:04

Vladimir Stojković u Partizanu!

slika

Vladimir Stojković (28.7.1983. 196cm, 94 kg), golman reprezentacije Srbije i član Sportinga iz Lisabona, večeras je dogovorio sa svojim matičnim klubom iz Portugala, da bude pozajmljen Partizanu na godinu dana, tačnije za narednu sezonu 2010/11.

Stojković je u dresu reprezentacije Srbije nastupao 36 puta.

NukeR
Kontakt:

Post Postao/la NukeR » 28 avg 2010, 02:59

Izgleda da Vontalen dolazi u Partizan a kruze i prica da dolazi Klose na pozajmicu...

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 28 avg 2010, 03:05

Stojke je pojeo goovno sto se tice odnosa sa navijacima Zvezde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 28 avg 2010, 03:07

Dobili ste puno boljeg golmana, koji nece praviti kikseve kao Ilic
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

NukeR
Kontakt:

Post Postao/la NukeR » 28 avg 2010, 03:08

Stojkovic je razocarao ne samo cigane nego i Grobare! Sram neka ga bude! Nikad necu moci da shvatim da domaci igrac koji je igrao za zvezdu predje u Partizan! BRUKA! Djubre neopevano!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 avg 2010, 11:18

Da budem isren i sretan sam i nisam sretan.Iz više razloga,kvalitet Stojkovića je neosporan,al nedostatak utakmica se mora osjetiti.S druge strane,Stojković je golman kome velike utakmice nisu nepoznanica.Znamo svi da je branio za Zvezdu,isticao se kao veliki Cigan,a evo sada iz ličnih interesa,nestade to ciganštvo i braniće u LŠ.Ne znam kako će ovo prihvatiti Grobari,ne vjerujem da će bit prihvaćen ni slično kao Cleo ipak je Cleo stranac koji je jednu godinu bio u Zvezdi,koji nije mogao realno za tu godinu ispoljiti neku naklonost i osjetiti pripadnost,za razliku Stojkovića.Sve u svemu Partizan je dobio dobrog golmana,samo se nadam da neće biti kakvih sranja što se tribina tiče.Onda ne dao BOG da nam Klose dodje na pozajmicu,šta će nam on na pozajmici za koga bi dali velike pare,a posle godinu bi otišao i mi bi opet tragali za špicem,za to sam da se dovede neki od sjajnih afrikanaca koji koštaju pola miliona,a od kojih ćemo zaraditi bar 10 puta veće pare,a toliko ih je,kako bih samo volio da vidim Fantenia iz RSA.

NAŠE SNAGE JAČAJU SVAKIM NOVIM DANOM SVE DO SMRTI ZAJEDNO S NAŠIM PARTIZANOM!
slika

Kako li je Gancijima?
& $ - & " - & - &
ФСРС

NukeR
Kontakt:

Post Postao/la NukeR » 28 avg 2010, 14:30

Stojkovic je smradina, evo i dokaza. Premotajte na 8:15

[youtube][/youtube]

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 avg 2010, 16:25

NukeR je napisao/la:Stojkovic je smradina, evo i dokaza. Premotajte na 8:15

[youtube][/youtube]

Cigančina,to sam doduše znao oduvijek,al ako ništa gledati lica Delija danas - neprocjenjivo!
& $ - & " - & - &
ФСРС

NukeR
Kontakt:

Post Postao/la NukeR » 28 avg 2010, 20:42

Potpisao je Stefan Savic za koga je bio zainteresovan Arsenal, odlican stoper!

Prica se da ovo sa Stojkovicem nije nista prema onome sto tek sledi...
Ovo su neka imena koja se spominju: Klose, Vontalen, Basta, Gaj, Sulejmani, Kezman...

Ono sto je da se pravi strasan tim!

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.