Euroliga 2010/11

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

neno#4
Kontakt:

Re: Euroliga 2010/11

Post Postao/la neno#4 » 04 dec 2010, 01:13

Valencia je napisao/la:Neno

Vidim da pratis kosaraku i da imas dobro znanje o ovom sportu... Sta se po tebi desava sa Barsom? Prosle godine su bili apsolutno dominantni, rek'o bih za klasu ispred konkurencije... Ove godine gube u Euroligi, a izgubili su i od slabe Kahe Laboral u prvenstvu :roll: . Nisam ih nikako gled'o ove sezone i ne znam sa kakvim timom raspolazu.
Prosle godine su odlicno igrali...Iz par razloga, vecina igraca je bila zeljna Euro titule, bili su u formi...Navarro, Mickeal, Lorbek, Rubio i ostali..Ove godine nesto je drugacija situacija..Navarro i Mickeal imaju problema sa povredama, dosta igraca je palo u formi...

Ali mislim da je najveci problem Pascual, ja kada sam vidio da je dobio nagradu Gomeljski frapirao sam se :o :o :o Diletant od trenera, i covjek koji je inace profesor sporta?!

Njemu je u ruke dat jedan odlicno poslozen roster, ono sto je falilo kupljeno je i to je to...

Ove godine je vec drugacija prica, on mora da malo promijesi karte i nadje pravu formulu....
Doveden je Ingles, koji se odlicno pokazuje, covjek igra iznenadjujuce dobro...

Ja se nazalost bojim da bi oni ove godine mogli da ostanu bez F4 koji se igra kod njih...
Vidjet cemo...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 dec 2010, 02:00

Gdje je onaj Vranes iz Partizana? Ne vidjam ga nesh da igra kad ufatim snimak tekme Partizana na sportklubu :roll:
nema potpisa

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 04 dec 2010, 05:20

Admir_Sa je napisao/la:Gdje je onaj Vranes iz Partizana? Ne vidjam ga nesh da igra kad ufatim snimak tekme Partizana na sportklubu :roll:
U Unicsu iz Kazana...

Ostalo je samo ime.....

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 04 dec 2010, 14:14

neno#4 je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Gdje je onaj Vranes iz Partizana? Ne vidjam ga nesh da igra kad ufatim snimak tekme Partizana na sportklubu :roll:
U Unicsu iz Kazana...
Partizanu bi mnogo značio ove sezone, za Katića je izmislio košarku. :roll:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 dec 2010, 11:48

Willy je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
U Unicsu iz Kazana...
Partizanu bi mnogo značio ove sezone, za Katića je izmislio košarku. :roll:
Vjeruj mi da bez Duleta Vranes ne zna gdje je, ali bukvalno....
Samo je Dule znao njega da uklopi kako treba...

Vlada to ne zna (jos)...

Ostalo je samo ime.....

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 06 dec 2010, 17:13

O duletu se sve zna.... to jest zna se kakav je trener???? Covek dobio otkaz u CSKA,lose, dobio otkaz u Crnoj gori, dobio otkaz u Srbiji jos pre nekoliko godina, kakv mi to trener..... Sto se tice Vranesa on je stvarno produktivan u odbrani, a sto se napada tice covek je supalj....A da izmislio je kosarku za katica,covece najgori centar koji je ikada zaigrao u partizanu...........

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 dec 2010, 17:18

Tebe jos nisu obavestili,ili ti jos nije doslo do mozga ono sto smo ti pisali. :roll: :cry:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 06 dec 2010, 17:20

Kanta vujosevic,a da nije on raskinuo ugovor i sa CSKA kojim slucajem, ili je dobio sut u dupe :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 dec 2010, 17:23

Joj lika ne mogu da verujem,a je li dobio otkaz u CG kada si vec tako pametan i uzimas stalno da je dobio otkaz? :lol: :oops:

@neno trebas mi,ja ne mogu vise de se koji put citiraj. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 06 dec 2010, 17:33

Devil je napisao/la:Joj lika ne mogu da verujem,a je li dobio otkaz u CG kada si vec tako pametan i uzimas stalno da je dobio otkaz? :lol: :oops:

vUJOSEVIC NAJVECA KANTA OD TRENERA :D :lol: :) :P :!:i, IKADA, NAJGORI TRENER :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 dec 2010, 00:43

Devil je napisao/la:Joj lika ne mogu da verujem,a je li dobio otkaz u CG kada si vec tako pametan i uzimas stalno da je dobio otkaz? :lol: :oops:

Ma dzaba ti je moj Devile, dzaba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ....
Covjek fura svoj neki fazon i to ti je to...
Ovo za Duleta su samo provokacije...

A moram da se citiram povremeno :P :P :P :P
Kao Peja na B92 8-) 8-) 8-)

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 dec 2010, 01:27

alfarouqaminu je napisao/la:O duletu se sve zna.... to jest zna se kakav je trener???? Covek dobio otkaz u CSKA,lose, dobio otkaz u Crnoj gori, dobio otkaz u Srbiji jos pre nekoliko godina, kakv mi to trener..... Sto se tice Vranesa on je stvarno produktivan u odbrani, a sto se napada tice covek je supalj....A da izmislio je kosarku za katica,covece najgori centar koji je ikada zaigrao u partizanu...........
Za boldovani dio :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Mi to ne bi znali da nam to ti nisi rekao....

Kad si vec spomenuo Vranesa, evo da te ja pitam nesto...
Kada je on bio u igri sta je Partizan u odbrani igrao pretezno....

A to da je Katic najlosiji centar Partizana ikada :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pitao bi ja tebe da je prvi centar Aleks Maric, a ne siroti Jawai, koji ima problema sa koordinacijom, defanzivnim skokom, kondicijom....

Ostalo je samo ime.....

Ronaldo_7
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo_7 » 08 dec 2010, 16:36

Онај " ' " " ".Не ? " ? ' " је & ? $ наставе $ " & ? $,$ $ $ 2 / центра. " " та ? & % је ? " .
' се $ $, ? се % " ' $ " не ' $. " ?

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 09 dec 2010, 00:16

Ronaldo_7 je napisao/la:Онај " ' " " ".Не ? " ? ' " је & ? $ наставе $ " & ? $,$ $ $ 2 / центра. " " та ? & % је ? " .
Kao prvo oni ne mogu da nastave da igraju kao prosle godine....
Realnost je TOP 16, sve preko toga je premija...
Ne moze roster da se mijenja svko sedam dana, kao sto ti mislis....

Tesko ce ikada iko da ponovi da dovede relativno dva anonimna igraca kao sto su Bo i Aleks i od njih napravi onakve zvijeri....

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 09 dec 2010, 00:59

Gledao sam CSKA - Valensija paralelno sa Cibosima...

Serija trojki "crvene armije" je rjesila pobjednika meca...BIlo je lijepih poteza....Ali utisak veceri meni je bio Langdon, ne moze covjek otvoren sut da pogodi...Bilo je par diskutabilnih sudijskih odluka, pa tehnicka Pesicu i slicno....Sve u svemu uzaludna pobjeda CSKA jer je Armani kasnije dobio Efesa..

"Manekeni" iz Milana su uspjeli da dobiju Efesa, kojem ce sada biti ne bas lahko da dodje do TOP 16...David Hawkins je maltene igrao simultanku, ali ostade mi u glavi scena iz ove utakmice, Tunceri sam na 7 metara, bez imalo razmisljanja dize se i pogadja tricu...To je ono sto razdvaja prave igrace od prosjecnih...Improvizacija..

Nedostatak klasicnog centra u Efesu pravi probleme..Peras je racunao sa Raduljicom, ali desila se povreda...
Ova "grupa smrti" kako su je nazvali bice neizvjesna do samog kraja....Olimpija i PAO su sigurni u TOP 16...

Kako vidim Mallet uzeo stvar u svoje ruke i odigrao brilijantnu partiju za Spirou...Uvijek je znao, a pogotovo kada se otkaci, tu nema kraja onda...Samo je problem sto je svaka njegova odbrana potencijalni mismatch....

Ostalo je samo ime.....

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 dec 2010, 21:13

Saša Ožbolt koju covjek mora srecu imati pa da ga dragi Bog nagradi da se bavi sportom o kojem veze nema, i na sve to bude extra placen. Veceras je promasio jedno tri-cetiri zicera, zatim u posljednjim sekundama uposlio igrace PAO-a da izbore izjednacenje, i onda u produzetku na plus dva za PAO, fino uposljava igrace PAO-a koji iz kontre poentiraju za tri poena. Hebo ti njegovih 15 poena kada je ekipu kosta isto toliko poena.
Inace PAO je pokazao zasto je medju najboljim ekipama Evrope, i zbog cega je Zeljko Obradovic jedan od najboljih trenera Evrope. Vecina ekipa u onoj situaciji bi se predala dok je PAO i dalje vjerovao u sebe i bio nagradjen pobjedom.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 dec 2010, 21:37

Ludi Nikolas nije ga bilo nigdje 40 minuta da bi u dodatnih 5 pogodio tri trojke za redom....
Diamantidis doktor,profesor,docent 16 poena 11 asistencija 8-) ja neznam dal postoji i jedna akcija Pao gdje nema Diamntidisa...

Barcelona pokazala zube...od početka do kraja je diktirala tempo..Rubio 10 poena,10 asistencija,4 skoka,3 ukradene lopte(index 25)

Caja se raspucala k´o što zna...Mirza 8 poena za sada..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 dec 2010, 23:28

Mirza 23 poena, rutinski slika
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 09 dec 2010, 23:55

Olimpija imala zicer u OAKA Areni..
Plus 2, sest sekundi do kraja, a onda Batiste masi tricu Diamantidis skace i hvata za nerijesn rezultat na kraju...Poslije PAO se izvukao nekako...Vecinu koseva je Olimpija primala iz drugih napada PAO -a...

Maccabi rutinski sa Partizanom, odlicno igra trio Eidson - Pargo - Perkins...Na drugoj strani Jawai, Veseli, Dzerels kriminalno, posebno se to odnosi na Jana i Dzerelsa, koji je pokazao jednu nevidjenu zainteresovanst....Ali ipak cini se da ce Partizan da se dokopa TOP 16...

Caja rutinski, kada Mirza igra, igra i Caja....Iako je Barac citavo vrijeme bio u kanalu, Caja se domogla vjerovatno kljucnog trijumfa za TOP 16..
Barsa vratila Feneru za onaj poraz u BlauGrani..Rubio odigrao utakmicu sezone, odlicno vodio Barsu do trijumfa..
Zalgiris dobio maltene kljucnu utakmicu za njih..

Oli u jednom trenutku gubio od Unicaje 17 razlike, a onda su poveli i na kraju su promasili sut za pobjedu...

Ostalo je samo ime.....

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 10 dec 2010, 00:14

Ove godine ova euroliga nepredvidiva totalno, pa proslih godina timovi poput Panationaikosa, Olimpiakosa, Barce, Siene, CSKA nisu kuci dozvoljavali protivnicima da iole pridju nekom neizvjesnom kraju, a ove godine sve nekakvi ludi rezultati. Po ovome sada niko se posebno ne izdvaja da bi mogao otici do kraja, al mozda su ovi jaki odlucili malo kalkulirati u ovom dijelu takmicenja kada svakako par poraza nece biti tragicni. Al opet nekako po igri kad gledam da to nije to sto sam ranije gledao, ev ova Olimpija mi uopste ne djeluje da je imalo losija ekipa od ovog Panationaikosa :roll: :roll:

Tamo neki babmbeg siluje olimpiakosa kuci i slicno :roll:

Joj da je Dule ostao u Partizanu sa onom ekipom pomeo bi ovo sve danas :D
nema potpisa

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.