Prosle godine su odlicno igrali...Iz par razloga, vecina igraca je bila zeljna Euro titule, bili su u formi...Navarro, Mickeal, Lorbek, Rubio i ostali..Ove godine nesto je drugacija situacija..Navarro i Mickeal imaju problema sa povredama, dosta igraca je palo u formi...Valencia je napisao/la:Neno
Vidim da pratis kosaraku i da imas dobro znanje o ovom sportu... Sta se po tebi desava sa Barsom? Prosle godine su bili apsolutno dominantni, rek'o bih za klasu ispred konkurencije... Ove godine gube u Euroligi, a izgubili su i od slabe Kahe Laboral u prvenstvu. Nisam ih nikako gled'o ove sezone i ne znam sa kakvim timom raspolazu.
Ali mislim da je najveci problem Pascual, ja kada sam vidio da je dobio nagradu Gomeljski frapirao sam se
Njemu je u ruke dat jedan odlicno poslozen roster, ono sto je falilo kupljeno je i to je to...
Ove godine je vec drugacija prica, on mora da malo promijesi karte i nadje pravu formulu....
Doveden je Ingles, koji se odlicno pokazuje, covjek igra iznenadjujuce dobro...
Ja se nazalost bojim da bi oni ove godine mogli da ostanu bez F4 koji se igra kod njih...
Vidjet cemo...