Mensur Mujdža

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

hege
Kontakt:

Re: Mensur Mujdža

Post Postao/la hege » 10 sep 2011, 15:18

klupa protiv bajerna

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 okt 2011, 23:55

Iako su svi nasi igraci odigrali veliku utakmicu,po meni nas najbolji igrac veceras,stizao pokriti sve u odbrani i konstantno silovao Francuze po desnoj strani,desni bek za pozeljeti!
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 12 okt 2011, 02:44

Dylan Dog je napisao/la:Iako su svi nasi igraci odigrali veliku utakmicu,po meni nas najbolji igrac veceras,stizao pokriti sve u odbrani i konstantno silovao Francuze po desnoj strani,desni bek za pozeljeti!
Odlican je bio, ja sam kontao da ce ga Maluda i Evra pojesti a on onog Evru ostavi iza sebe k'o neko djete. :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 okt 2011, 02:49

soko je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Iako su svi nasi igraci odigrali veliku utakmicu,po meni nas najbolji igrac veceras,stizao pokriti sve u odbrani i konstantno silovao Francuze po desnoj strani,desni bek za pozeljeti!
Odlican je bio, ja sam kontao da ce ga Maluda i Evra pojesti a on onog Evru ostavi iza sebe k'o neko djete. :mrgreen:
Ne želim umanjiti Mujdžin učinak, ali Evra i Maluda nisu ništa pokazali. Naprotiv, od njih već dugo nema ništa. Samo imena. Mada oni koji više prate Menju i Čelzi mogu više reći.
Vom Jäger zum Gejagten

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 okt 2011, 03:30

8-)
slika
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 okt 2011, 04:44

geronimo je napisao/la:
soko je napisao/la:
Ne želim umanjiti Mujdžin učinak, ali Evra i Maluda nisu ništa pokazali. Naprotiv, od njih već dugo nema ništa. Samo imena. Mada oni koji više prate Menju i Čelzi mogu više reći.
Izadze Mujdza ode sve u qurac.
Ovo mu je vec drugi treci mec za redom gdje fakat dominira desnom stranom.
Yebes Malogmudu i dva Eura.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 12 okt 2011, 05:37

ja mislim da je izasao zbog povrede malouda mu umalo nogu neslomi,...inace najbolji danas ,onaj evra kao da nije bio tu mujdza je jednostavno trcao kao brzi voz po toj desoj strani...sa ovakvom igrom bi on vec na zimu mogao u bolji klub momak je zaista dobar a u najzrelijim godinama...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 12 okt 2011, 06:04

@harishp
e bas zato nam treba Vranjes, on kolko-tolko se moze ganjati sa ovim crnjama.
Maletic jeste brz al lik se pravo usrao, on moze pomoci naprijed protiv slabijih timova na nikako protiv jacih.
Jahic tu i tamo al opet, treba nam neki mladji poput Vranjesa..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 okt 2011, 06:22

soko je napisao/la:@harishp
e bas zato nam treba Vranjes, on kolko-tolko se moze ganjati sa ovim crnjama.
Maletic jeste brz al lik se pravo usrao, on moze pomoci naprijed protiv slabijih timova na nikako protiv jacih.
Jahic tu i tamo al opet, treba nam neki mladji poput Vranjesa..
Vranjes je cas povrijedjen cas nije.I to je nekako najveci razlog nepozivanja.
Ista prica i Jahicem.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 12 okt 2011, 06:45

niko od njih nije standardan...mujdza je jedini pravi desni bek kojeg imamo...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 12 okt 2011, 06:49

gruezi je napisao/la:niko od njih nije standardan...mujdza je jedini pravi desni bek kojeg imamo...
Pa sta onda nije ni jedan od napadaca standardan osim Dzeke, a ni Miske. Miske napravio dar mar. A onda kako ti tamo rece da Pape nema muda, a hoces da stavlja napadaca koji nije igrao u zadnjih 2 mjeseca ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 okt 2011, 09:09

Mujdza bi vrlo brzo mogao da se pakuje iz Freiburga i ide u jos bolji klub.Ovih nesto vise od sat vremena je bio fakat gigant.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 12 okt 2011, 09:30

harishp je napisao/la:Mujdza bi vrlo brzo mogao da se pakuje iz Freiburga i ide u jos bolji klub.Ovih nesto vise od sat vremena je bio fakat gigant.
Odigrao je za 10 .Poslije njegvog izlaska bilo je puno propuha po njegovoj strani.Koliko god neko pricao,ali Maletic je sinoc bio uzasan.Ne znam da li je raja obratila paznju prije onog duela ,kada je sviran penal,Maletic nije izbio loptu ,a mogao je i Nasri je krenuo u onaj prodor .Izlazak Mujdje je bio ogroman hendikep.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 12 okt 2011, 09:38

harishp je napisao/la:Mujdza bi vrlo brzo mogao da se pakuje iz Freiburga i ide u jos bolji klub.Ovih nesto vise od sat vremena je bio fakat gigant.
Sinoc me je podsjetio na Hasana iz najboljih dana, koliko trke, dobrih poteza i ofanzivno i defanzivno.
Mensur Mujdza - turbo bek. ;)

Sto kazes Hare, samo neka ide negdje u BL.
Cuva Bog Zelju svog!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 12 okt 2011, 10:12

Raja mene nebi nimalo zacudio naslov : "Mujdza na pragu Arsenala " :D

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 12 okt 2011, 10:14

mirzza je napisao/la:
Sinoc me je podsjetio na Hasana iz najboljih dana, koliko trke, dobrih poteza i ofanzivno i defanzivno.
Mensur Mujdza - turbo bek. ;)

Sto kazes Hare, samo neka ide negdje u BL.
I stil trčanja mu je maltene identičan. Ono, rukice na prsima i opleti :D Ali, stvarno je odigrao kao gigant, Evra je izgledao kao malo dijete pored njega.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 12 okt 2011, 11:10

Stalno je pruzao solidne partije u nasem reprezentativnom dresu, ali za ono sto je sinoc pokazao nemam rijeci, nadmasio je sva ocekivanja. Svaka cast majstore

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 okt 2011, 12:50

jedan od igraca koji su se dokazali u ovim kvalifikacijama...
You are someone else I am still right here

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 12 okt 2011, 12:53

Bilo je sinoc mnogo skauta na ovoj utakmici, za vjerovati je da ga je jedan pritefterio u svojoj teci. :mrgreen:
Ima li negdje informacija kako mu je noga, nakon onog starta? Na onakvom prekrsaju puca kost, sjetite se samo Eduarda. Direktan crveni karton je morao biti.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 okt 2011, 14:07

Mujdza je bio jednostavno sjajan. Kakav Evra. :D

Safeta nemogu dovoljno nahvaliti za dovodjenje ovog igraca.
U vrijeme kada smo mislili, da ovaj nece igrati za nas ili mu nismo obracali nikakvu paznju.

@redakcija SS.ba: Sta je sa njegovom povredom?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”