Bjezite pred silom koja melje sve pred sobom... THREE LIONS
Moderator/ica: admin

Prva izmena bi za mene bila Hart in,Green out jer bolji je Hart od oba ostala.Ted Mosby je napisao/la:Englezi su još u igri za svjetski naslov jer malo je favorita koji su nešto pokazali na ovom prvenstvu. Prvi njihov problem je golman koji ih muči mnogo godina, još od vremena Shiltona. Mnogo su grešaka imali njihovi vratari Seaman, Robinson, Carson, Martin pa evo sada Green. Njegova moguća zamjena je David James, 40-godišnjak koji još nije nastupao na SP-u, nije ulazio u igru na prvenstvima u Japanu i Koreji te Njemačkoj, a inače sklon je kiksevima. Osim vratara i realizacija je njihov veliki problem. U jedinoj prijateljskoj utakmici koju su igrali pred prvenstvo pobijedili su Japan 2-1, ali Japan je dao oba gola, tj. bila su 2 autogola. Protiv SAD-a su imali dosta prilika ali nije ih išlo. Realizacija je također veliki problem. Također prebaju poboljšati i protok lopte, treba biti mnogo bržu.
Moje mišljenje je da će s vremenom se to poboljšati i da će Capello podići Engleze kako vrijeme ide do maksimuma.
Ajmo Englezi do kraja
To i ja takodje trubim cijelo vrijeme... ipak, siguran sam da ce Green nastaviti da nam trenira zivce, tvrdoglav je Capello...Cartman je napisao/la:Bas me zanima ko ce bit golman sutra. Od pocetka govorim da je Hart najbolja opcija. I James vrlo lahko moze napravit neku ogromnu gresku. Hart, iako je najmladji, daleko je sigurniji od Greena i Jamesa.
Jesi li se to opet razbolio?Phill Jackson je napisao/la:treba lennona i fat franka izbacit,samo smetaju,,svi heskeya kritikuju,a covjek je 20 puta vise repki dao nego oni![]()
dobro je da ce berry igrat,odma ce sredina 20 puta bolja bit,on i gerrard su najbolji haveri sto se i na terenu primjeti kad skupa igraju,namjerno steven svih stevena nece da igra kako moze s debelim frenkom
hebo repku ciji golman je rezerva nasem rezervnom golmanuMonolog je napisao/la:Eto, izgleda da će James braniti protiv Alžira. Dobro, vala protiv ove reprezentacije bi mogao braniti i Green, jer ne vjerujem da će imati šut po golu.
calcio je napisao/la:hebo repku ciji golman je rezerva nasem rezervnom golmanuMonolog je napisao/la:Eto, izgleda da će James braniti protiv Alžira. Dobro, vala protiv ove reprezentacije bi mogao braniti i Green, jer ne vjerujem da će imati šut po golu.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.