RK Goražde
Re: RK Goražde
Cujem Gorazde tuklo Borca 2 razlike.
Utakmica je bila za deset Goražde je dalo zadnji atom snage i sasvim zasluženo pobjedilo.Borac je još uvijek glavni favorit ali nisam siguran sto posto da će biti šampion.Vjerovatno će odlučivati pobjede na strani.Sloga je za sada u prednosti.Idemo dalje.....
Koliko je Borac bio samouvjeren prije pocetka ove mini lige, ljudi kao da su vec osvojili. Gorazde ih je bas spustilo na zemlju.
Čestitke momcima,žao mi je što nisam bio u mogućnosti da ispratim većerašnji meč sa tribina :/
Evo jedna fotografija sa proslave pobjede,preuzete sa jednog goraždanskog web portala.(pogledajte radost tih navijaca,nastavite nas ovako radovati )

Ja nikad necu zaboraviti kad je Goražde tek uslo u Premier ligu,uvijek prepuna dvorana,ali kad dodje Bosna sarajevsa sve plane,citav prvi red tribina imao je bubnjeve pa eto zamislite.
Bili su 4-ti od dna na tabeli ali skoro uvijek su dobijali Bosnu u Goraždu,ovdje ko sad odnese bodove slobodno moze se nazvati "herojem".
Publika je srce ekipe.
I Kasim Kamenica je bio večeras uz "Dječake sa Drine"

Evo jedna fotografija sa proslave pobjede,preuzete sa jednog goraždanskog web portala.(pogledajte radost tih navijaca,nastavite nas ovako radovati )

Ja nikad necu zaboraviti kad je Goražde tek uslo u Premier ligu,uvijek prepuna dvorana,ali kad dodje Bosna sarajevsa sve plane,citav prvi red tribina imao je bubnjeve pa eto zamislite.
Bili su 4-ti od dna na tabeli ali skoro uvijek su dobijali Bosnu u Goraždu,ovdje ko sad odnese bodove slobodno moze se nazvati "herojem".
Publika je srce ekipe.
I Kasim Kamenica je bio večeras uz "Dječake sa Drine"

Upravo dolazim iz grada u Goraždu se opet napumpava atmosfera pred polufinale kupa BiH za djevojke.Sve ostale ekipe su jače od Goražda ali.....
- sef_mafije
- Kontakt:
Svaka cast, 16 tekmi bez poraza 

FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
-
- Kontakt:
Bravo Gorazde,posto se sarajevska Bosna gotovo raspala..sad ste vi nekako pokupili moje simpatije,u onom finalu kupa ste me odusevili
dobiti favoriziranog Borca 2 puta u 7 dana nije mala stvar

Borac je finalista KUP-a BiH i sutra će se sa Zrinjskim boriti za pobjednika ovog takmičenja. Rukometašice Goražda iako su imale prednost na poluvremenu nisu uspjele tu prednost zadržati do kraja te je Borac na kraju slavio rezultatom 29:22!

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
svaka cast gorazdu na borbenosti i igri
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
U ovom doigravanju ko odnese bodove iz Goražda,taj se moze slobodno nazvati "Herojem".
- sef_mafije
- Kontakt:
Denox je napisao/la:U ovom doigravanju ko odnese bodove iz Goražda,taj se moze slobodno nazvati "Herojem".
Goražde je ove godine sjajno

Tu je moj prijatelj Adam Savic, perspektivan golman, ali ne znam sto ga jos u repku ne zovu

FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
- gradacac10
- Kontakt:
jest on perspektivan, ali nije dovoljno dobar za reprezentacije, grahovac, sabanovic, tahirovic, saric, blazevic su bolji od njega, a pravi golman se postaje kako na primjerima vdimo poslije tridesete godine, s iskustvom, pa ce i na njega vjerujem doci vrijeme...
Pobjeda u Zenici htjeli to ili ne već pomalo golica priču o tituli
Goražde Šampion
Vanjski čimbenici navijaju za pobjedu Čelika,tu mislim na konkurentne klubove,a pod lupom će večeras biti i suđenje
Idemo u Zenicu. 

- <3 LiMes <3
- Kontakt:
1. poluvrijeme
RK Čelik - RK Goražde 18:11
RK Čelik - RK Goražde 18:11
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
KRAJ
RK Čelik - RK Goražde 38:31
RK Čelik - RK Goražde 38:31
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
- legenda reala
- Kontakt:
Uh puno to nešta<3 LiMes <3 je napisao/la:KRAJ
RK Čelik - RK Goražde 39:30

Šteta za poraz

Izgleda da je umor stigao ovu ekipu, drugi dio sezone i ovu ligu za prvaka, termin srijeda -subota, imamo faktički 7 igrača .
I kad tad se ovo moralo desiti

Još dodaj prvi maj, mogo se poraz i očekivati

Borac dobio Izviđača deset razlike, Sloga će vjerovatno Bosnu, e da se kako dokopati SEHA lige, iako teško

Uh super evo Sloga izgubila od Bosne

Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 02 maj 2012, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa jel Savić išta odbranio :S
gdje ce ovoliko golova primiti.
gdje ce ovoliko golova primiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.