Dallas Mavericks

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

samson
Kontakt:

Re: Dallas Mavericks

Post Postao/la samson » 01 jun 2011, 02:41

otisao sam na drugu... ovo je http://www.kiwii.co.uk/

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 01 jun 2011, 15:38

Uzdanica Dallas Mavericksa Dirk Nowitzki krajem utakmice je pokušao osvojiti jednu loptu i nezgodno je ozlijedio prst lijeve šake. Iako se mislilo da se radi o puknuću prsta, navijači Dallasa mogu odahnuti. Pregledi nakon utakmice s Miamijem pokazali su da se radi o ozljedi tetive srednjeg prsta te da će Nijemac biti spreman za ostale susrete.

"Kada sam napravio prekršaj, primijetio sam da više ne mogu izravnati prst. Vjerojatno ću morati nositi potporu do kraja doigravanja, ali sve će biti u redu", izjavio je Dirk Nowitzki.

U Dallasu se nadaju da Nowitzki neće imati prevelikih problema budući da je njemački košarkaš dešnjak pa će mu ozlijeđena lijeva ruka služiti samo kao stabilizator prilikom šuta. Sljedeća finalna utakmica igra se u noći s četvrtka na petak.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 01 jun 2011, 16:27

Dino budi covjek pa napisi post odmah nakon poraza. ;) Cestitaj.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 02 jun 2011, 23:54

majestic24 je napisao/la:Uzdanica Dallas Mavericksa Dirk Nowitzki krajem utakmice je pokušao osvojiti jednu loptu i nezgodno je ozlijedio prst lijeve šake. Iako se mislilo da se radi o puknuću prsta, navijači Dallasa mogu odahnuti. Pregledi nakon utakmice s Miamijem pokazali su da se radi o ozljedi tetive srednjeg prsta te da će Nijemac biti spreman za ostale susrete.

"Kada sam napravio prekršaj, primijetio sam da više ne mogu izravnati prst. Vjerojatno ću morati nositi potporu do kraja doigravanja, ali sve će biti u redu", izjavio je Dirk Nowitzki.

U Dallasu se nadaju da Nowitzki neće imati prevelikih problema budući da je njemački košarkaš dešnjak pa će mu ozlijeđena lijeva ruka služiti samo kao stabilizator prilikom šuta. Sljedeća finalna utakmica igra se u noći s četvrtka na petak.
Fakat je glupan ovaj Nowitzky :roll: :roll: :shock: :shock:

Umjesto da suti o tome nego radi na izljecenju toga i zamota prst i kaze da to nije nista specijalno nego samo radi predostroznosti , sada moze ocekivati da Haslem ili neki drugi DZIKAN iz Miamia ga namjerno jos vise ozljedi i onesposobi :roll:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 03 jun 2011, 00:03

Kobe Bryant je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Uzdanica Dallas Mavericksa Dirk Nowitzki krajem utakmice je pokušao osvojiti jednu loptu i nezgodno je ozlijedio prst lijeve šake. Iako se mislilo da se radi o puknuću prsta, navijači Dallasa mogu odahnuti. Pregledi nakon utakmice s Miamijem pokazali su da se radi o ozljedi tetive srednjeg prsta te da će Nijemac biti spreman za ostale susrete.

Fakat je glupan ovaj Nowitzky :roll: :roll: :shock: :shock:

Umjesto da suti o tome nego radi na izljecenju toga i zamota prst i kaze da to nije nista specijalno nego samo radi predostroznosti , sada moze ocekivati da Haslem ili neki drugi DZIKAN iz Miamia ga namjerno jos vise ozljedi i onesposobi :roll:
ili mozda je svabo to rekao da ga ne cuviaju toliko da se malo opuste,mozda to i nije toliko problem njemu,mozda veceras Dallas i dobije ako malo skok proradi ,i ako malo se potuku u odbrani

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 03 jun 2011, 03:32

Idi Peđa u penziju. Vakat ti je... :roll:
YNWA

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 03 jun 2011, 05:50

OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG :shock: :shock: :o

I CANT BELIEVE IT! I CANT F*CKING BELIEVE IT!!! :o

AM ENDE GEWINNEN IMMER DIE DEUTSCHEN!
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 03 jun 2011, 06:05

NBA - Where amazing happens...

Pobjeda kolektiva, pobjeda gospodina na klupi Dallasa, pobjeda Marka Cubana koji zivi za ovaj tim, pobjeda najboljeg stranca u historiji NBA lige. Kako je rijesio na kraju, kako je odigrao zavrsnicu, to je bilo fascinantno.

Nek' izgube sve do kraja, ali makar ce Miamiu sada da bude teze nego sto su svi najavljivali, i cemu su se nadali...

Dirk Nowitzki!!!!
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 jun 2011, 07:30

D1n0 je napisao/la:OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG :shock: :shock: :o

I CANT BELIEVE IT! I CANT F*CKING BELIEVE IT!!! :o

AM ENDE GEWINNEN IMMER DIE DEUTSCHEN!

navijam za Dallas i drago mi je sto su dobili, samo brate trebas se oglasiti nekad i kad Dallas izgubi...ne kontam zasto se nejavit poslije jednog poraza,jer ipak je ovo finale sinko..opusti se i uzivaj nerviraj se,i mi smo se nervirali kad smo gubili i dobijene utakmice

Cestitke Dallasu na velikoj pobjedi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 03 jun 2011, 09:45

Ovaj Dino je qrc od navijaca...

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 03 jun 2011, 12:27

Kakav je to navijač koji se javlja samo nakon pobjeda
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 03 jun 2011, 13:17

neno#4 je napisao/la:NBA - Where amazing happens...

Pobjeda kolektiva, pobjeda gospodina na klupi Dallasa, pobjeda Marka Cubana koji zivi za ovaj tim, pobjeda najboljeg stranca u historiji NBA lige. Kako je rijesio na kraju, kako je odigrao zavrsnicu, to je bilo fascinantno.

Nek' izgube sve do kraja, ali makar ce Miamiu sada da bude teze nego sto su svi najavljivali, i cemu su se nadali...

Dirk Nowitzki!!!!
sve je čovjek liepo napisao, biće neizvjesno i u Texasu sigurno ali naredna tekma je možda i presudna tako da se nadam da će se ponovo dokazati da su Mavsi dovoljno kvalitetni da sa Dirkom sruše taj toliko navikani trio Wayde-Bosh-James. ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 03 jun 2011, 13:40

Ted Mosby je napisao/la:Kakav je to navijač koji se javlja samo nakon pobjeda
:lol:

Kakav je to navijac koji mjenja klub(navijaoje za Sunse, sad Heat) :lol:

Cuj..

Nema Blazers i Thunder navijaci na ovaj forum, tako da ne mozem cestitat njih.

I svi Heat "navijaci" ovdje = Gloryhunteri. Gledaj Heat temu prosle godine.. NIJE BIO NIJEDAN! Sad su svi pcoeli navijati za njih nakon ovaj Free Agency cirkus

Ja sam mozda najbolji navijac ovdje. Cuj ovih smijesni Spurs, Heat, Lakers navijaci sto pise da sam los navijac :lol:

Ako je Mavs naprimer izgubio protiv Bullse, ja bi cestitao Dema, SCA i ostali. Kad bi Mavs naprijmer izgubio protiv Sunse ja bio cestitao Donnie Darko.. BOOK IT!
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 03 jun 2011, 13:45

[youtube][/youtube]
The German Pi=41 :mrgreen:

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 04 jun 2011, 03:29

Svaka cast Mavsima.Volio bih da Dirk ostvari svoj san.Nisam ih smatrao ni blizu favorita za osvajanje prstena ali haman sam se grdno prevario.Samo ovaj 2-3-2 sistem je neugodan.Dallas ako dobije npr.2 od 3 nije siguran.Valja opet onda dvije zavrsne u Majamiju odigrat.Bice gusto.
Chelsea F.C.

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 05 jun 2011, 20:11

Ima li koga na ovoj temi da mi kaze ide li Dirk preko 25 poena veceras? :D
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 05 jun 2011, 20:13

Juventino je napisao/la:Ima li koga na ovoj temi da mi kaze ide li Dirk preko 25 poena veceras? :D
Ma trebao bi, na domacem terenu je stela :lol: :lol: :lol: isto ko i Terry kojeg sam ja odigrao preko 15 :D

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 06 jun 2011, 00:08

Veceras ce bit tesko ali ako Dallas dobije to bi moglo poljuljat sampouzdanja ovih 3 iz Miami.Dallas moze igrat i bolje,od one druge utakmice,mora kontru malo pokusat bar usporit i uz recept od prosle ovo dobit.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 06 jun 2011, 00:19

Juventino je napisao/la:Ima li koga na ovoj temi da mi kaze ide li Dirk preko 25 poena veceras? :D

Dirk ide preko 25 poena veceras ;)
Chelsea F.C.

hamid
Kontakt:

Post Postao/la hamid » 06 jun 2011, 00:22

Idemo DIRKENSTEIN do pobjede , do prstena kojeg si zasluzio !! Lets go Mavs !!

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.