Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Grci su ratovali protiv nas ako se nesjecas ali necu da kvarim temu dalje ....Nadam se da ce Zlatan u neki jaci klub preci ova sezona mu je Uspjesna i cestitam mu to!steve-o je napisao/la:ma bjezi nemaju grci razloga biti protiv BH zastave.
Zamaloambrozija je napisao/la:Dobijamo veceras 2-1, oba gola zabija Muslimovic, ako Bog da !!!
RiNo je napisao/la:Zamaloambrozija je napisao/la:Dobijamo veceras 2-1, oba gola zabija Muslimovic, ako Bog da !!!
znam ja za proslost, al' nije to za ovog foruma! pusti pojedince pokvarene to svugdje ima, a da mrze bh-zastave mrzili bi i bosance tj. muslima a vidis sam kako ga slavePonos Torina je napisao/la:Grci su ratovali protiv nas ako se nesjecas ali necu da kvarim temu dalje ....Nadam se da ce Zlatan u neki jaci klub preci ova sezona mu je Uspjesna i cestitam mu to!steve-o je napisao/la:ma bjezi nemaju grci razloga biti protiv BH zastave.
Sto prije od pocetka u iducim tekmama, repke to bolje.elninho_resTO je napisao/la:
svi muslimovicevi golovi ove sezone
Izvor?analiticar_ je napisao/la:Muslimovic prelazi u Grasshopers !!!
Malo reci pa smijesno!!!analiticar_ je napisao/la:Muslimovic prelazi u Grasshopers !!!
to bi bila katastrofa za Zlatana...Ponos Torina je napisao/la:Malo reci pa smijesno!!!analiticar_ je napisao/la:Muslimovic prelazi u Grasshopers !!!
Ma kakav Grashopers to je presmjesnoJaydoo82 je napisao/la:to bi bila katastrofa za Zlatana...Ponos Torina je napisao/la:Malo reci pa smijesno!!!analiticar_ je napisao/la:Muslimovic prelazi u Grasshopers !!!