Safet Sušić - Pape

DeepPurple
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la DeepPurple » 29 dec 2009, 22:02

hocemo tebe @compact za prvog pomocnika.ti si sam od sebe onako kompaktan.
a uz to da budes futrola-futroli :lol:

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 29 dec 2009, 22:04

jalehordas je napisao/la:bordo su zastave, salovi ,kape,bordo je Hase,bordo je Pape
čuj ovog,ja gluposti.... :mrgreen:

Hasrett
Kontakt:

Post Postao/la Hasrett » 29 dec 2009, 22:07

Cestitke Safetu... mada sam bio vise za Barbu.. al hajd..
THIS IS WHERE WE FIGHT! THIS IS WHERE THEY DIE! BOSNIA PREPARE FOR GLORY!!!
Srbija pusi **** citavoj BIH, tako su i naucili...

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 29 dec 2009, 22:30

Kao i vecina bio sam za Sergeja,ali gotovo je sad.Nasoj repki zelim svu srecu dalje,a a Papetu da nas odvede na Euro.
Samo bih volio znati koliko je tekmi nase repke Safet Susic uzivo ili barem u direktnom prijenosu pogledao u zadnja dva ciklusa?

p.s. mozda zvuci ironicno,ali nije,nego me bas zanima ;)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

tropico
Kontakt:

Post Postao/la tropico » 29 dec 2009, 22:30

unix je napisao/la:najveca gresak je odabir Safeta Susica (glumca) za selektora ..naime odmah je poceo da kalkulishe sa tim
"Sušić: Uz dobar žrijeb možemo na EP "
Sramota !!!

I ovo je veliki udarac Barbarezu kad nam je najteze bilo bio je tu dok je "Pape-glumac" furao po francuskoj sramota...kako se kome cefne on dodje da bude nesto nakon svega sto smo prosli....sramota !!!
Malo se dečko informiši pa onda postaj, vidi se da nogomet pratiš od zadnjih kvalifikacija...Jesam li ja jedini ovdje koji če ti reći jednu istinu "jednog od ove dvojice su mjesecima nagovarali da zaigra za BiH "tad kad nam je bilo najteže a i malo poslije" pogodi kojeg, ...najviše mrzi licemjerje tj nekoga etiketirati po rekla-kazala fazonu a isto tako zaroniti glavu pred činjenicama...

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 29 dec 2009, 22:39

Johnyx95 je napisao/la:Kao i vecina bio sam za Sergeja,ali gotovo je sad.Nasoj repki zelim svu srecu dalje,a a Papetu da nas odvede na Euro.
Samo bih volio znati koliko je tekmi nase repke Safet Susic uzivo ili barem u direktnom prijenosu pogledao u zadnja dva ciklusa?

sta mislis da smo kojim slucajem dobili Capella za selektora???garant je i u tri sata ujutro pustao kasetu engleske repke prije 5-6 godina da li bi i tada postavio ovakvo pitanje.
uostalom otkud mi znamo sta su drugi radili kad ih velika vecina nije islo na te utakmice.
po kojim to osnovama neki trener mora biti privrzen ili ici gledati navijati ili bilo sta.
ako tada nije ni bio u planu da bude selektor te drzave.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 29 dec 2009, 22:44

Ponovo su bitku dobili kraljevi iz Saveza ,gospoda ,hadjije ,direktori ,institucije..godinama vuku za nos sve nas ,i kad se covjek ponada da bi se to moglo malo promjeniti ,opet ti daju do znanja ko je glavni sto se tice nogometa u ovoj drzavi..ovim putem pozdravljam istinske magove u nasoj zemlji ,gospodu nevidjenu ,prezentirali su ponovo vrhunski potencijal da i dalje suvereno vladaju ligom,repkom,trenerima,svim sto ima veze sa fudbalom...a,ja u neka doba mislio da su to manje pametni ljudi...
Dabogda nam do kraja svog zivota na celu saveza bili ovi ljudi ,upravo pisem pismo cestitke na imenovanju trenera koji je njima odgovarao ,a ne nama ,ili reprezentativcima...
Nadam se iskreno da se nikada vise Zvjezdan Misimovic nece odazvati nasem nacionalnom timu ,da Papcu nece padati na pamet da se prikljuci ,i da ce se velike zvijezde nase repke sve vise hladiti od nacionalnog tima..
Safetu zelim sve najbolje i da se sto prije prilagodi na rad ovih ljudi ,a to mu nece biti tesko ,jer ni do sada nije pokazivao da mu je stalo ,pa ce tako i ostati.
Okrenucu se rukometu sto se repke tice ,jer koliko vidim ,tu ima manje ovakvih stvari..
Pozdrav svim forumasima..i svim dobrim ljudima..pogotovo starijim s kojima smo djelili neke lijepe trenutke nakon pobjeda nase reprezentacije ...odjavljujem se zauvijek!
Svi ljubitelji fudbala ,repke pogotovo su danas izgubili!

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 29 dec 2009, 22:45

DeepPurple je napisao/la:
Johnyx95 je napisao/la:Kao i vecina bio sam za Sergeja,ali gotovo je sad.Nasoj repki zelim svu srecu dalje,a a Papetu da nas odvede na Euro.

sta mislis da smo kojim slucajem dobili Capella za selektora???garant je i u tri sata ujutro pustao kasetu engleske repke prije 5-6 godina da li bi i tada postavio ovakvo pitanje.
uostalom otkud mi znamo sta su drugi radili kad ih velika vecina nije islo na te utakmice.
po kojim to osnovama neki trener mora biti privrzen ili ici gledati navijati ili bilo sta.
Selektor nije stranac,nije nikakav Capello,vec je to njegova domovina kao sto je i moja i tvoja.Eh,de mi sad reci jesi li ti pogledao sve tekme?A ja pitam koliko je on?Nisam rekao da mora biti privrzen,ali Barba je uvijek bio tu,uz igrace,kod nas u Bosni,osjetio je atmosferu,poznaje sve ljude u Savezu i zna u sta se upusta.Za Safeta se to bas i ne moze reci.On je,ipak, u Sarajevo dolazio svakog ljeta na cevape ;)

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 29 dec 2009, 22:48

hvala bogu pa nismo svi isti i da tako nakaradno mislimo.
za nekog gubitak,za nekog dobitak a za normalne i jedini realan rezultat.

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 29 dec 2009, 22:51

Johnyx95 je napisao/la:
DeepPurple je napisao/la:

Selektor nije stranac,nije nikakav Capello,vec je to njegova domovina kao sto je i moja i tvoja.Eh,de mi sad reci jesi li ti pogledao sve tekme?A ja pitam koliko je on?Nisam rekao da mora biti privrzen,ali Barba je uvijek bio tu,uz igrace,kod nas u Bosni,osjetio je atmosferu,poznaje sve ljude u Savezu i zna u sta se upusta.Za Safeta se to bas i ne moze reci.On je,ipak, u Sarajevo dolazio svakog ljeta na cevape ;)
jok vaha ti je naprimjer kao i bajevic gledao sve i jednu utakmicu repke.vise nego sami selektori jelde :roll:
svi su oni listom isti,tako da je to prebiranje mesa po oglodzanim kostima.
sam je rekao da je protiv saveza sto se tice Barbe i sad razgovarati sa tim istim i traziti da ga izaberu,nigdje veze :roll:
Zadnja izmjena: DeepPurple, dana/u 29 dec 2009, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 29 dec 2009, 22:56

Ja NISAM spominjao ni Vahu,ni Duska.Rekao sam to za Sergeja.I nije on kriv sto je Savez takav.Vidjet ces da je ovo na stetu i mene i tebe i repke BiH iako Safetu kao igracu ne mogu nista reci(niko normalan ni nece),kao treneru bih mogao,a kao covjeku... ;)

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 29 dec 2009, 23:03

DeepPurple je napisao/la:hvala bogu pa nismo svi isti i da tako nakaradno mislimo.
za nekog gubitak,za nekog dobitak a za normalne i jedini realan rezultat.
Slazem se.Sergej bi bilo smijesno da je selektor,a Pape eto nek pokusa nesto.Vidjecemo,ali meni su oni ljudi primitivci koji sada govore ono "Koliko je utakmica pogledao,bio itd..."
Jedno pitanje,da li je Ciro Blazevic i jednu utakmicu BiH gledao prije svoga mandata?Mozda jeste,mozda nije,a otkud vi znate da Pape nije gledao ili pratio?

PS:Nemojte me pogresno shvatiti,o Sergeju mislim sve najbolje,bice i on ABD selektor,ali polako,dok se drzava ABD stabilizuje u svim segmentima,onda ce ici sve kako treba...I Sergej ce nam tek tad valjat' ;) . Ili to sto sam sad stao u zastitu "Papeta",meni je svejedno nek bude i Amar Osim Selektor,svejedno,volim nasu Repku,ali prije svega tu je Sarajevo.
NON MOLLARE MAI

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 29 dec 2009, 23:09

Osinite sad svi Hordasi po meni :lol: I da,ja sam samo pitao je li Pape gledao?Nisam rekao da jeste niti da nije.
Nemojte srati i izvlaciti nesto cega nije bilo.

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 29 dec 2009, 23:13

Iskreno da kazem ne swidja mi se sto je pape selektor
nikad se pravo nije zanimao za nasu selekciju,odjednom hocu ja da budem selektor i eto.

Barbarez i poslije igracke karijere pratio je desavanja oko repke .
Ostaje mi da mu pozelim srecu ..
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 29 dec 2009, 23:18

TheManiacs je napisao/la:Iskreno da kazem ne swidja mi se sto je pape selektor
nikad se pravo nije zanimao za nasu selekciju,odjednom hocu ja da budem selektor i eteo.

Nekoliko je puta izjavio da ga BiH ne interesuje da nas nebi nikad vodio, a sada je rekao da bi prihvatio "jer imamo sjajne igrace" eto to dokazuje kakav je covjek i koliko voli BiH, sada kad imamo dobre prilike da se plasiramo na neko veliko takmnicenje onda je tu, a gdje je bio u najtezim situacijama kad je Kodro Muzurovic i ostali vodili repku, uzivao u inostranstvu.

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 29 dec 2009, 23:22

FC BAYERN je napisao/la:
TheManiacs je napisao/la:Iskreno da kazem ne swidja mi se sto je pape selektor
nikad se pravo nije zanimao za nasu selekciju,odjednom hocu ja da budem selektor i eteo.

Nekoliko je puta izjavio da ga BiH ne interesuje da nas nebi nikad vodio, a sada je rekao da bi prihvatio "jer imamo sjajne igrace" eto to dokazuje kakav je covjek i koliko voli BiH, sada kad imamo dobre prilike da se plasiramo na neko veliko takmnicenje onda je tu, a gdje je bio u najtezim situacijama kad je Kodro Muzurovic i ostali vodili repku, uzivao u inostranstvu.
To hocu da kazem ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 29 dec 2009, 23:22

Sretno i samo hrabro!

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 29 dec 2009, 23:26

svaki put je cilj da se ode na takmicenje i svi su selektori muljali i lagali narod da ce oni to ostvariti.
ako nemas podloge da ostvaris obecanje onda ne lazi narod.
to je pape vrlo dobro definisao e sad sto neko od nas ne vidi dalje od svog nosa.to je drugi problem.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 dec 2009, 23:28

Jeste li gledali Susica sad na BHT-u? Kaze da ce probat vratit Papca i da ce trazit nase talente po dijaspori. Izdvojio je Seferovica i Sudica. Lijepo zvuci, pa cemo vidjet sta ce bit od svega toga.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 29 dec 2009, 23:28

Koje je klubove u karijeri Susic vodio kao trener i ima li koji znacajniji uspjeh ako netko zna?!
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.