a uz to da budes futrola-futroli

čuj ovog,ja gluposti....jalehordas je napisao/la:bordo su zastave, salovi ,kape,bordo je Hase,bordo je Pape
Malo se dečko informiši pa onda postaj, vidi se da nogomet pratiš od zadnjih kvalifikacija...Jesam li ja jedini ovdje koji če ti reći jednu istinu "jednog od ove dvojice su mjesecima nagovarali da zaigra za BiH "tad kad nam je bilo najteže a i malo poslije" pogodi kojeg, ...najviše mrzi licemjerje tj nekoga etiketirati po rekla-kazala fazonu a isto tako zaroniti glavu pred činjenicama...unix je napisao/la:najveca gresak je odabir Safeta Susica (glumca) za selektora ..naime odmah je poceo da kalkulishe sa tim
"Sušić: Uz dobar žrijeb možemo na EP "
Sramota !!!
I ovo je veliki udarac Barbarezu kad nam je najteze bilo bio je tu dok je "Pape-glumac" furao po francuskoj sramota...kako se kome cefne on dodje da bude nesto nakon svega sto smo prosli....sramota !!!
sta mislis da smo kojim slucajem dobili Capella za selektora???garant je i u tri sata ujutro pustao kasetu engleske repke prije 5-6 godina da li bi i tada postavio ovakvo pitanje.Johnyx95 je napisao/la:Kao i vecina bio sam za Sergeja,ali gotovo je sad.Nasoj repki zelim svu srecu dalje,a a Papetu da nas odvede na Euro.
Samo bih volio znati koliko je tekmi nase repke Safet Susic uzivo ili barem u direktnom prijenosu pogledao u zadnja dva ciklusa?
p.s. mozda zvuci ironicno,ali nije,nego me bas zanima
Selektor nije stranac,nije nikakav Capello,vec je to njegova domovina kao sto je i moja i tvoja.Eh,de mi sad reci jesi li ti pogledao sve tekme?A ja pitam koliko je on?Nisam rekao da mora biti privrzen,ali Barba je uvijek bio tu,uz igrace,kod nas u Bosni,osjetio je atmosferu,poznaje sve ljude u Savezu i zna u sta se upusta.Za Safeta se to bas i ne moze reci.On je,ipak, u Sarajevo dolazio svakog ljeta na cevapeDeepPurple je napisao/la:sta mislis da smo kojim slucajem dobili Capella za selektora???garant je i u tri sata ujutro pustao kasetu engleske repke prije 5-6 godina da li bi i tada postavio ovakvo pitanje.Johnyx95 je napisao/la:Kao i vecina bio sam za Sergeja,ali gotovo je sad.Nasoj repki zelim svu srecu dalje,a a Papetu da nas odvede na Euro.
Samo bih volio znati koliko je tekmi nase repke Safet Susic uzivo ili barem u direktnom prijenosu pogledao u zadnja dva ciklusa?
uostalom otkud mi znamo sta su drugi radili kad ih velika vecina nije islo na te utakmice.
po kojim to osnovama neki trener mora biti privrzen ili ici gledati navijati ili bilo sta.
ako tada nije ni bio u planu da bude selektor te drzave.
jok vaha ti je naprimjer kao i bajevic gledao sve i jednu utakmicu repke.vise nego sami selektori jeldeJohnyx95 je napisao/la:Selektor nije stranac,nije nikakav Capello,vec je to njegova domovina kao sto je i moja i tvoja.Eh,de mi sad reci jesi li ti pogledao sve tekme?A ja pitam koliko je on?Nisam rekao da mora biti privrzen,ali Barba je uvijek bio tu,uz igrace,kod nas u Bosni,osjetio je atmosferu,poznaje sve ljude u Savezu i zna u sta se upusta.Za Safeta se to bas i ne moze reci.On je,ipak, u Sarajevo dolazio svakog ljeta na cevapeDeepPurple je napisao/la:sta mislis da smo kojim slucajem dobili Capella za selektora???garant je i u tri sata ujutro pustao kasetu engleske repke prije 5-6 godina da li bi i tada postavio ovakvo pitanje.Johnyx95 je napisao/la:Kao i vecina bio sam za Sergeja,ali gotovo je sad.Nasoj repki zelim svu srecu dalje,a a Papetu da nas odvede na Euro.
uostalom otkud mi znamo sta su drugi radili kad ih velika vecina nije islo na te utakmice.
po kojim to osnovama neki trener mora biti privrzen ili ici gledati navijati ili bilo sta.
ako tada nije ni bio u planu da bude selektor te drzave.
Slazem se.Sergej bi bilo smijesno da je selektor,a Pape eto nek pokusa nesto.Vidjecemo,ali meni su oni ljudi primitivci koji sada govore ono "Koliko je utakmica pogledao,bio itd..."DeepPurple je napisao/la:hvala bogu pa nismo svi isti i da tako nakaradno mislimo.
za nekog gubitak,za nekog dobitak a za normalne i jedini realan rezultat.
Nekoliko je puta izjavio da ga BiH ne interesuje da nas nebi nikad vodio, a sada je rekao da bi prihvatio "jer imamo sjajne igrace" eto to dokazuje kakav je covjek i koliko voli BiH, sada kad imamo dobre prilike da se plasiramo na neko veliko takmnicenje onda je tu, a gdje je bio u najtezim situacijama kad je Kodro Muzurovic i ostali vodili repku, uzivao u inostranstvu.TheManiacs je napisao/la:Iskreno da kazem ne swidja mi se sto je pape selektor
nikad se pravo nije zanimao za nasu selekciju,odjednom hocu ja da budem selektor i eteo.
Barbarez i poslije igracke karijere pratio je desavanja oko repke .
Ostaje mi da mu pozelim srecu ..
To hocu da kazemFC BAYERN je napisao/la:Nekoliko je puta izjavio da ga BiH ne interesuje da nas nebi nikad vodio, a sada je rekao da bi prihvatio "jer imamo sjajne igrace" eto to dokazuje kakav je covjek i koliko voli BiH, sada kad imamo dobre prilike da se plasiramo na neko veliko takmnicenje onda je tu, a gdje je bio u najtezim situacijama kad je Kodro Muzurovic i ostali vodili repku, uzivao u inostranstvu.TheManiacs je napisao/la:Iskreno da kazem ne swidja mi se sto je pape selektor
nikad se pravo nije zanimao za nasu selekciju,odjednom hocu ja da budem selektor i eteo.
Barbarez i poslije igracke karijere pratio je desavanja oko repke .
Ostaje mi da mu pozelim srecu ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.