Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?
Ciro koce drugi brateeeeeeeeeee 

Selektor treba biti Miro Blazevic, pomocnici koji od podobni novinara koji ionako sastavljaju reprezentaciju, a Ciru za predsjednika Saveza da moze Usketa spasiti robijedon Ciro je napisao/la:Ciro koce drugi brateeeeeeeeeee
Tako ce ti i bitiDenizmare je napisao/la:Ja sam za to da ostane ciro,munib,kures,iljo i ostali jer mi bez njih ne bi bilo ovo sto jesmo i da naravno igramo svaku u zenici.I da ne zaboravim ,zabraniti BHF dolazak na utakmice i da sponzor ostane legea![]()
Dalje,ako miske nastavi da se ljuti otjerati ga ,ko ga hebe mozemo mi i bez njega(da ne odemo nigdje)

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
sta je ovo
ciro mora ostati !
sta ga tjerate iz reprezentacije, covjek je jedini koji nas moze odvesti na neko prvenstvo, koda ce neki drugi imati manje probleme sa savezom, ciro je pokazao onim iz saveza zube, nije se predruzio njihovim sistemom, biranje igraca po nacionalnost, to je on bojkotiro. Kada su dogovorili onaj mec sa austrijom on je to saznao od novinara, i bio se naljutio na savez, sto mu oni nisu rekli.
Sada ima nekih koje kazu, da je on suradio s njima to nepripada istini, ciro je nas odveo daleko i odvest ce nas jos dalje ako Bogda INSALLAH, on je nase svijetlo, nasa nada, nas fundament.
Ima fanatikosa malo, a ove ostale navijace zele ciru i nikog drugog.
-Molim redakciju od sportsport.ba, da ciri posalju ove pro-ciro komentare, da on vidi da stojimo uz njega, to je vazno za nas fudbal bih. fudbal .
ako neko puca na tebe stat´ cemo izpred tebe, ako neko puca sa zada, stoji mo iza tebe, ciro majstore
ciro mora ostati !
sta ga tjerate iz reprezentacije, covjek je jedini koji nas moze odvesti na neko prvenstvo, koda ce neki drugi imati manje probleme sa savezom, ciro je pokazao onim iz saveza zube, nije se predruzio njihovim sistemom, biranje igraca po nacionalnost, to je on bojkotiro. Kada su dogovorili onaj mec sa austrijom on je to saznao od novinara, i bio se naljutio na savez, sto mu oni nisu rekli.
Sada ima nekih koje kazu, da je on suradio s njima to nepripada istini, ciro je nas odveo daleko i odvest ce nas jos dalje ako Bogda INSALLAH, on je nase svijetlo, nasa nada, nas fundament.
-Molim redakciju od sportsport.ba, da ciri posalju ove pro-ciro komentare, da on vidi da stojimo uz njega, to je vazno za nas fudbal bih. fudbal .
ako neko puca na tebe stat´ cemo izpred tebe, ako neko puca sa zada, stoji mo iza tebe, ciro majstore
bravo majstoreizet fazlinovic je napisao/la:sta je ovo
ciro mora ostati !

možda bolje onda da komentarišeš na nekom hrvatskom portalu, pošto ćiro sa bh. javnošću razgovara samo preko hrvatskih medija.izet fazlinovic je napisao/la: -Molim redakciju od sportsport.ba, da ciri posalju ove pro-ciro komentare, da on vidi da stojimo uz njega, to je vazno za nas fudbal bih. fudbal .
NAROD je uz CIRU
Ne govori u ime svih,ja prvi nisamfabio je napisao/la:NAROD je uz CIRU

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
haha.. pa napokon na nekom forumu da i admin valja..admin je napisao/la:možda bolje onda da komentarišeš na nekom hrvatskom portalu, pošto ćiro sa bh. javnošću razgovara samo preko hrvatskih medija.izet fazlinovic je napisao/la: -Molim redakciju od sportsport.ba, da ciri posalju ove pro-ciro komentare, da on vidi da stojimo uz njega, to je vazno za nas fudbal bih. fudbal .

Zadnja izmjena: Lily, dana/u 02 dec 2009, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Ja sa za Ciru. ali ako on zaista ode, ondabih najvise volio Barbu.
- rob do bagro
- Kontakt:
Neki jesu neki nisufabio je napisao/la:NAROD je uz CIRU
ja sam drugi koji je protiv njega

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
nevezano na kojem jeziku - Ciro treba da ostane - gdje su sad oni koji su skandirali cirino ime ???
Nismo uspjeli - idemo dalje - ovo je dobra ekipa i to treba gurat - ovi sto bi stalno nesto "ispocetka" - neka sute i puste nas na miru - pjevacemo mi nase pjesme ponovo na BP.
Nismo uspjeli - idemo dalje - ovo je dobra ekipa i to treba gurat - ovi sto bi stalno nesto "ispocetka" - neka sute i puste nas na miru - pjevacemo mi nase pjesme ponovo na BP.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Hajd neka i ode...pa cemo u kurcu i do baraza...bacati cemo bodove po Moldaviji,Farskim Otocima,Latviji...miky_hz je napisao/la:Ne govori u ime svih,ja prvi nisamfabio je napisao/la:NAROD je uz CIRU

i ja treca..rob do bagro je napisao/la:Neki jesu neki nisufabio je napisao/la:NAROD je uz CIRU
puno je toga ucinio.. ali u to puno spadaju i ruzne stvari.. ipak ne zelim da budem bezobrazna pa da kazem da Ciro ne valja nista.. ali kao sto sam rekla razocarao me i gotovo..

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Nažalost najbolje da nam iz islamske zajednice nekog postave pa smo rahat
Reis nek ga bira!

Reis nek ga bira!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
ehhh kako ce te novi razocarati :mrgreen:to je trener koji nezna motivisati igraca..koji ce gubiti bodove u Latviji,Litvaniji,Estoniji,Arminiji,Moldaviji,Gruziji,Kipru,Farskim Otocima,Finskoj,Azerbedzanu,Kazahstanu,Bijelorusiji,...cak mozda i na Malti..Lily je napisao/la:i ja treca..rob do bagro je napisao/la:Neki jesu neki nisufabio je napisao/la:NAROD je uz CIRU
puno je toga ucinio.. ali u to puno spadaju i ruzne stvari.. ipak ne zelim da budem bezobrazna pa da kazem da Ciro ne valja nista.. ali kao sto sam rekla razocarao me i gotovo..

hajmo glasati
KONTRA CIRO ja sam 4 glas
KONTRA CIRO ja sam 4 glas
- rob do bagro
- Kontakt:
Al ce zato pobjedjivati velike repkeehhh kako ce te novi razocarati :mrgreen:to je trener koji nezna motivisati igraca..koji ce gubiti bodove u Latviji,Litvaniji,Estoniji,Arminiji,Moldaviji,Gruziji,Kipru,Farskim Otocima,Finskoj,Azerbedzanu,Kazahstanu,Bijelorusiji,...cak mozda i na Malti..

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Tako je..rob do bagro je napisao/la:Al ce zato pobjedjivati velike repkeehhh kako ce te novi razocarati :mrgreen:to je trener koji nezna motivisati igraca..koji ce gubiti bodove u Latviji,Litvaniji,Estoniji,Arminiji,Moldaviji,Gruziji,Kipru,Farskim Otocima,Finskoj,Azerbedzanu,Kazahstanu,Bijelorusiji,...cak mozda i na Malti..

Al' ne vjerujem da ce Ciro otici.. Mnogo toga je u igri..
ma ako ode raspast ce se jedna generacija dobra...vidjecete da ce par igraca zavrsiti sa rep.nastupimaLily je napisao/la:Tako je..rob do bagro je napisao/la:Al ce zato pobjedjivati velike repkeehhh kako ce te novi razocarati :mrgreen:to je trener koji nezna motivisati igraca..koji ce gubiti bodove u Latviji,Litvaniji,Estoniji,Arminiji,Moldaviji,Gruziji,Kipru,Farskim Otocima,Finskoj,Azerbedzanu,Kazahstanu,Bijelorusiji,...cak mozda i na Malti..![]()
Al' ne vjerujem da ce Ciro otici.. Mnogo toga je u igri..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.