Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

don Ciro
Kontakt:

Re: Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Post Postao/la don Ciro » 02 dec 2009, 15:28

Ciro koce drugi brateeeeeeeeeee :mrgreen:

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 02 dec 2009, 15:33

don Ciro je napisao/la:Ciro koce drugi brateeeeeeeeeee :mrgreen:
Selektor treba biti Miro Blazevic, pomocnici koji od podobni novinara koji ionako sastavljaju reprezentaciju, a Ciru za predsjednika Saveza da moze Usketa spasiti robije

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 dec 2009, 15:39

Denizmare je napisao/la:Ja sam za to da ostane ciro,munib,kures,iljo i ostali jer mi bez njih ne bi bilo ovo sto jesmo i da naravno igramo svaku u zenici.I da ne zaboravim ,zabraniti BHF dolazak na utakmice i da sponzor ostane legea :mrgreen:
Dalje,ako miske nastavi da se ljuti otjerati ga ,ko ga hebe mozemo mi i bez njega(da ne odemo nigdje) :mrgreen:
Tako ce ti i biti :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

izet fazlinovic
Kontakt:

Post Postao/la izet fazlinovic » 02 dec 2009, 15:47

sta je ovo

ciro mora ostati !

sta ga tjerate iz reprezentacije, covjek je jedini koji nas moze odvesti na neko prvenstvo, koda ce neki drugi imati manje probleme sa savezom, ciro je pokazao onim iz saveza zube, nije se predruzio njihovim sistemom, biranje igraca po nacionalnost, to je on bojkotiro. Kada su dogovorili onaj mec sa austrijom on je to saznao od novinara, i bio se naljutio na savez, sto mu oni nisu rekli.
Sada ima nekih koje kazu, da je on suradio s njima to nepripada istini, ciro je nas odveo daleko i odvest ce nas jos dalje ako Bogda INSALLAH, on je nase svijetlo, nasa nada, nas fundament.
Ima fanatikosa malo, a ove ostale navijace zele ciru i nikog drugog.
-Molim redakciju od sportsport.ba, da ciri posalju ove pro-ciro komentare, da on vidi da stojimo uz njega, to je vazno za nas fudbal bih. fudbal .

ako neko puca na tebe stat´ cemo izpred tebe, ako neko puca sa zada, stoji mo iza tebe, ciro majstore

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 02 dec 2009, 15:49

izet fazlinovic je napisao/la:sta je ovo

ciro mora ostati !

sta ga tjerate iz reprezentacije, covjek je jedini koji nas moze odvesti na neko prvenstvo, koda ce neki drugi imati manje probleme sa savezom, ciro je pokazao onim iz saveza zube, nije se predruzio njihovim sistemom, biranje igraca po nacionalnost, to je on bojkotiro. Kada su dogovorili onaj mec sa austrijom on je to saznao od novinara, i bio se naljutio na savez, sto mu oni nisu rekli.
Sada ima nekih koje kazu, da je on suradio s njima to nepripada istini, ciro je nas odveo daleko i odvest ce nas jos dalje ako Bogda INSALLAH, on je nase svijetlo, nasa nada, nas fundament.
Ima fanatikosa malo, a ove ostale navijace zele ciru i nikog drugog.
-Molim redakciju od sportsport.ba, da ciri posalju ove pro-ciro komentare, da on vidi da stojimo uz njega, to je vazno za nas fudbal bih. fudbal .

ako neko puca na tebe stat´ cemo izpred tebe, ako neko puca sa zada, stoji mo iza tebe, ciro majstore
bravo majstore ;)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 02 dec 2009, 15:51

izet fazlinovic je napisao/la: -Molim redakciju od sportsport.ba, da ciri posalju ove pro-ciro komentare, da on vidi da stojimo uz njega, to je vazno za nas fudbal bih. fudbal .
možda bolje onda da komentarišeš na nekom hrvatskom portalu, pošto ćiro sa bh. javnošću razgovara samo preko hrvatskih medija.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 02 dec 2009, 15:53

NAROD je uz CIRU

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 dec 2009, 15:54

fabio je napisao/la:NAROD je uz CIRU
Ne govori u ime svih,ja prvi nisam ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 02 dec 2009, 15:55

admin je napisao/la:
izet fazlinovic je napisao/la: -Molim redakciju od sportsport.ba, da ciri posalju ove pro-ciro komentare, da on vidi da stojimo uz njega, to je vazno za nas fudbal bih. fudbal .
možda bolje onda da komentarišeš na nekom hrvatskom portalu, pošto ćiro sa bh. javnošću razgovara samo preko hrvatskih medija.
haha.. pa napokon na nekom forumu da i admin valja.. :D
Zadnja izmjena: Lily, dana/u 02 dec 2009, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 02 dec 2009, 15:55

Ja sa za Ciru. ali ako on zaista ode, ondabih najvise volio Barbu.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 02 dec 2009, 15:55

Neki jesu neki nisu

ja sam drugi koji je protiv njega 8-)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 dec 2009, 15:57

nevezano na kojem jeziku - Ciro treba da ostane - gdje su sad oni koji su skandirali cirino ime ???
Nismo uspjeli - idemo dalje - ovo je dobra ekipa i to treba gurat - ovi sto bi stalno nesto "ispocetka" - neka sute i puste nas na miru - pjevacemo mi nase pjesme ponovo na BP.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 02 dec 2009, 15:57

miky_hz je napisao/la:
Ne govori u ime svih,ja prvi nisam ;)
Hajd neka i ode...pa cemo u kurcu i do baraza...bacati cemo bodove po Moldaviji,Farskim Otocima,Latviji... :mrgreen: Narod je uz Ciru 70,75%...ti si u oni :mrgreen: 25,30%

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 02 dec 2009, 15:58

rob do bagro je napisao/la:
Neki jesu neki nisu

i ja treca..
puno je toga ucinio.. ali u to puno spadaju i ruzne stvari.. ipak ne zelim da budem bezobrazna pa da kazem da Ciro ne valja nista.. ali kao sto sam rekla razocarao me i gotovo.. :|
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 02 dec 2009, 16:01

Nažalost najbolje da nam iz islamske zajednice nekog postave pa smo rahat ;)
Reis nek ga bira!
Fi hajati.
GO Bosno.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 02 dec 2009, 16:01

Lily je napisao/la:
Neki jesu neki nisu

i ja treca..
puno je toga ucinio.. ali u to puno spadaju i ruzne stvari.. ipak ne zelim da budem bezobrazna pa da kazem da Ciro ne valja nista.. ali kao sto sam rekla razocarao me i gotovo.. :|
ehhh kako ce te novi razocarati :mrgreen:to je trener koji nezna motivisati igraca..koji ce gubiti bodove u Latviji,Litvaniji,Estoniji,Arminiji,Moldaviji,Gruziji,Kipru,Farskim Otocima,Finskoj,Azerbedzanu,Kazahstanu,Bijelorusiji,...cak mozda i na Malti.. :mrgreen:

legy
Kontakt:

Post Postao/la legy » 02 dec 2009, 16:02

hajmo glasati
KONTRA CIRO ja sam 4 glas

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 02 dec 2009, 16:02

ehhh kako ce te novi razocarati :mrgreen:to je trener koji nezna motivisati igraca..koji ce gubiti bodove u Latviji,Litvaniji,Estoniji,Arminiji,Moldaviji,Gruziji,Kipru,Farskim Otocima,Finskoj,Azerbedzanu,Kazahstanu,Bijelorusiji,...cak mozda i na Malti.. :mrgreen:
Al ce zato pobjedjivati velike repke 8-)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 02 dec 2009, 16:04

Tako je.. :D
Al' ne vjerujem da ce Ciro otici.. Mnogo toga je u igri..

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 02 dec 2009, 16:06

Lily je napisao/la:
Tako je.. :D
Al' ne vjerujem da ce Ciro otici.. Mnogo toga je u igri..
ma ako ode raspast ce se jedna generacija dobra...vidjecete da ce par igraca zavrsiti sa rep.nastupima

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.