Očito je da nikad nisi zaigrao hattrick, čim pitaš gdje su reprezentacije.hz033 je napisao/la: PPM je kopmletan preveden na Bosanski jezik!!! Rado ću ja otići sa teme ali ne mogu kad u svakom svom postu izneseš neku neistinu o PPM-u. Još jedno pitanje, gdje su hattricku reprezentacije ? A sad pozzz !
Hattrick
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Re: Hattrick
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Trenutni tim :
-------------------------------odlican------------------------------------
-------izuzetan--------------odlican---------------------impresivan--
-sjajan-----velicanstven---sjajan---impresivan------odlican-------
----------------------svjetska klasa---sjajan--------------------------
Mislim da je respektabilan tim za V.ligu.Mogu ja to i bolje jer trenutno ekonomija mi je na zavidnom nivou (23 m u plusu).
@neko_iz_mase : Pusti te neznalice.Dosta je rekao vec u prvoj recenici.To cijeli Hattrick nije preveden na bosanski
-------------------------------odlican------------------------------------
-------izuzetan--------------odlican---------------------impresivan--
-sjajan-----velicanstven---sjajan---impresivan------odlican-------
----------------------svjetska klasa---sjajan--------------------------
Mislim da je respektabilan tim za V.ligu.Mogu ja to i bolje jer trenutno ekonomija mi je na zavidnom nivou (23 m u plusu).
@neko_iz_mase : Pusti te neznalice.Dosta je rekao vec u prvoj recenici.To cijeli Hattrick nije preveden na bosanski

Chelsea F.C.
hattrick... stara ljubav
igrao sam ga mnogo godina pa je preslo u veliku zarazu
sreca pa sam ga se rijesio ali kontam opet nekad napraviti ekipu
najveci ponos kada istreniras reprezentativca i to jos iz svoje skole, kada pomognes zajednici koja je bila odlicna
forum, ja mislim da ni jedna igra nema forum kao HT
barem je takav osto u mom sjecanju

igrao sam ga mnogo godina pa je preslo u veliku zarazu
sreca pa sam ga se rijesio ali kontam opet nekad napraviti ekipu
najveci ponos kada istreniras reprezentativca i to jos iz svoje skole, kada pomognes zajednici koja je bila odlicna
forum, ja mislim da ni jedna igra nema forum kao HT
barem je takav osto u mom sjecanju
treba nam jos igraca iz BiH
http://www80.hattrick.org/Club/Players/ ... ,292665047" onclick="window.open(this.href);return false; ovoga igraca sam doveo prije svega 1 godinu bio je odlican sada je svjetska klasa ima 22 godine platio ga 500 000 sad ga mogu prodati preko 3 miliona veoma dobar biznis
.

Samo jedan klub Velež Mostar
Prije par dana kupim titanskog napadaca za 4 mil i on se povrijedi u prijateljskoj na 2 sedmice.
FORZA JUVE !!!
- Blue_He4rt
- Kontakt:
-HAR3- je napisao/la:@blueheart kako ti se zove tim
F.C.Blue Sharks - 535802 (ID)
Chelsea F.C.
igratel ljudi ja igram dvije godine i u 3 sam ligi tamo sam takodjer treci 

- Blue_He4rt
- Kontakt:
Lham_ je napisao/la:igratel ljudi ja igram dvije godine i u 3 sam ligi tamo sam takodjer treci
Za 2 godine ako si dospio u trecu ligu,mora da si sjajan Hattrick-aš.Mozes li mi dati ime svog kluba?
Chelsea F.C.
Nick Obotnica i igram u Crnogorskoj ligiBlue_He4rt je napisao/la:Lham_ je napisao/la:igratel ljudi ja igram dvije godine i u 3 sam ligi tamo sam takodjer treci
Za 2 godine ako si dospio u trecu ligu,mora da si sjajan Hattrick-aš.Mozes li mi dati ime svog kluba?
hahahah cuj ovog dje su hattrick-u reprezentacije cccc ubij seneko_iz_mase je napisao/la:Očito je da nikad nisi zaigrao hattrick, čim pitaš gdje su reprezentacije.hz033 je napisao/la: PPM je kopmletan preveden na Bosanski jezik!!! Rado ću ja otići sa teme ali ne mogu kad u svakom svom postu izneseš neku neistinu o PPM-u. Još jedno pitanje, gdje su hattricku reprezentacije ? A sad pozzz !
moj tim u V ligi skoro napravlejn, proda 3 igraca i stedio prosle godine i sada se pripremio za IV ligu:
.............................sjetska klasa.................................
velicanstven.............velicanstven................velicanstven
izuzetan.....svjetska klasa......svjetska klasa.....svjetska klasa......velicanstven
.......................svjetska klasa.........impresivan.........................
stim da veza ide do titanskog nivoa, poceo sam ih trenirati kada su 17 god imali, 3 prodao, a 3 zadrzao i oni treirtaju i dalje do titanskog nivao

.............................sjetska klasa.................................
velicanstven.............velicanstven................velicanstven
izuzetan.....svjetska klasa......svjetska klasa.....svjetska klasa......velicanstven
.......................svjetska klasa.........impresivan.........................
stim da veza ide do titanskog nivoa, poceo sam ih trenirati kada su 17 god imali, 3 prodao, a 3 zadrzao i oni treirtaju i dalje do titanskog nivao

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Ja sam se pojačao malo, ovo je gore bila moja ekipa u 2010 godini, a sad izgleda ovako:21 dec 2010, 21:05
--------------------------svjetska klasa----------------------
-----------------sjajan-----solidan------sjajan--------------
impresivan-svjetska klasa-natprirodan-svjetska klasa-prolazan
--------------------impresivan----prolazan--------------------
Prosječna starost 26 godina. Igram šestu ligu .
------------------------------izuzetan-----------------------------
sjajan-------------sjajan--------svjetska klasa-----------sjajan
izuzetan------svjetska klasa--sjajan----sjajan-----------impresivan
---------------------------sjajan
Na računu imam trenutno oko 9 miliona, a treniram krila, uskoro (3-4 sedmice) bi od prodaje krila mogao inkasirati blizo 6 miliona

Ali sad mi je prosjek godina 24

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
hahaha cuj u crnogorskoj ligiLham_ je napisao/la:Nick Obotnica i igram u Crnogorskoj ligiBlue_He4rt je napisao/la:Lham_ je napisao/la:igratel ljudi ja igram dvije godine i u 3 sam ligi tamo sam takodjer treci
a koja je zadnja liga tamo u cg?
meni je prosjek 23
ja sam skrsi0 oko 22 mil na pojacanja
sada imam 300k 

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
ev počeo ja opet igrat... ime ekipe : Darkwood
al ono što me maloprije iznenadi za igrača utakimice mi proglašen igrač koji je ušao 7 min prije kraja...
Igrači ekipe Darkwood su osjećali miris pobjede u zraku. Florian Schrödl se nije žurio kad je napuštao igru u 83. minuti, a Stefan Acković je brzo zauzeo svoje mjesto na terenu. Stefan Acković igrač ekipe Darkwood je preuzeo kapitensku traku. Ekipa Darkwood je kontrolisala loptu 65% u svom posjedu i u tom segmentu je dominirala terenom.
Najbolji igrač ekipe Dobrnja93 na današnjoj utakmici je bio Uroš Marinković. Igrač Aljo Čuljević je katastrofalno odigrao utakmicu. Stefan Acković je igrač ekipe Darkwood koji je dominirao terenom. Aki Junno je totalno razočarao. Pitanje je kada će opet zaigrati za ovaj klub. Utakmica završava rezultatom 2 - 4.

Igrači ekipe Darkwood su osjećali miris pobjede u zraku. Florian Schrödl se nije žurio kad je napuštao igru u 83. minuti, a Stefan Acković je brzo zauzeo svoje mjesto na terenu. Stefan Acković igrač ekipe Darkwood je preuzeo kapitensku traku. Ekipa Darkwood je kontrolisala loptu 65% u svom posjedu i u tom segmentu je dominirala terenom.
Najbolji igrač ekipe Dobrnja93 na današnjoj utakmici je bio Uroš Marinković. Igrač Aljo Čuljević je katastrofalno odigrao utakmicu. Stefan Acković je igrač ekipe Darkwood koji je dominirao terenom. Aki Junno je totalno razočarao. Pitanje je kada će opet zaigrati za ovaj klub. Utakmica završava rezultatom 2 - 4.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
POzz za sve igrace hattricka
igrica je super poceo sam igrati, igram VI ligu ekipa FC Salt city

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Hoće li ko ekipu u V ligi? Ne znam koje mjesto, nisam igrao od početka lige? Onako, ekipa za borbu za opstanak. Svejedno, bolje ngeo od početka? Džabe naravno 

-
- Kontakt:
to je zabranjeno, ako neko tako preuzme klub i vodi ga kaznice ga kad tad i oduzet klubNK/RK Krivaja je napisao/la:Hoće li ko ekipu u V ligi? Ne znam koje mjesto, nisam igrao od početka lige? Onako, ekipa za borbu za opstanak. Svejedno, bolje ngeo od početka? Džabe naravno
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Ma kakvi ba, pusti šuplje
Sredio bih ja to sa Game Masterima, ono "hoću" se preselit pa mi se mijenja IP tako da ih obavijestim 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.