Hajradinović je inače Messi. Pogledaj mu statistiku iz prošle sezone i ne sramoti se.gruezi je napisao/la: ↑22 avg 2023, 15:39Ovo meni lici na nastavak agonije.. nepozivanje hajradinovica je bukvalno pisanje na facu svima koji vole repku.. momak koji bi trebao biti nezamjenjiv u prvoj postavi I po individualnom kvalitetu a I po cinjenici da je jedan od rijetkih igraca koje uopste imamo na iole ozbiljnijem nivou koji je ta mjesavina izmedzu 8ce I 10tke , uz kojeg bi I dzeki bilo puno lakse.. milicevic, pjanic, bilbija gojak koji je van forme vec godinu I po na sirem spisku.. lik neigra uopste.. imas 5 napadaca sta ce ti 6ti.. civic?..ja sam mislio da smo dobili selektora koji ce konacno progledati ali nazalost izgleda da sam se zahebao... daj boze da grijesim..
Ps. Alo novinari, kuje placenicke, ima li iko da postavi skakljivo pitanje , iko od vas da je upucen u forme igraca koji bi trebali biti tu , da spomene hajradinovica, zolotica I slicne.. ljudski sljamu gdje su vam muda..
Meho Kodro - selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije BiH
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Hajradinović možda nešto i zna sa loptom, ali mu je statistika očajna, desetka, a zadnji gol 08/11/22 i to u kupu, neki niželigaš.
Meni je ok spisak, mislim da nije htio mnogo eksperimentisati, dvije utakmice će pokazati na koga može računati i u budućnosti i koga treba otpisati. Ja lično mislim da će na idućem okupljanju biti nekih iznenađenja, a do toga će imati još mjesec dana, da pogleda da li ima još neko interesantan.
Ja mislim da bi Jašić prije bio na spisku U21 nego A selekcije. Što se tiče Sučića, on će igrati još neko vrijeme u mladoj reprezentaciji.
Meni je ok spisak, mislim da nije htio mnogo eksperimentisati, dvije utakmice će pokazati na koga može računati i u budućnosti i koga treba otpisati. Ja lično mislim da će na idućem okupljanju biti nekih iznenađenja, a do toga će imati još mjesec dana, da pogleda da li ima još neko interesantan.
Ja mislim da bi Jašić prije bio na spisku U21 nego A selekcije. Što se tiče Sučića, on će igrati još neko vrijeme u mladoj reprezentaciji.
Rodjeni su pitarske picke!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
gruezi je napisao/la: ↑22 avg 2023, 15:39Ovo meni lici na nastavak agonije.. nepozivanje hajradinovica je bukvalno pisanje na facu svima koji vole repku.. momak koji bi trebao biti nezamjenjiv u prvoj postavi I po individualnom kvalitetu a I po cinjenici da je jedan od rijetkih igraca koje uopste imamo na iole ozbiljnijem nivou koji je ta mjesavina izmedzu 8ce I 10tke , uz kojeg bi I dzeki bilo puno lakse..

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Covjek opisa Hajradinovica kao da igra u Bayernu
Prosjek ko i ovi pozvani slicni njemu. Nista mi ne bi puno unaprijedili da je on pozvan umjesto nekog drugog

Prosjek ko i ovi pozvani slicni njemu. Nista mi ne bi puno unaprijedili da je on pozvan umjesto nekog drugog
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Niko krucijalan na spisku ne fali.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Opisao prajm Misketa iz Wolfsburga
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Spisak je manje vise ok. Isto kao kod proslog selektora.
Do Kodro je, vidjecemo hoceli znati postaviti igrace kako treba i najbitnije je da zabrani rostilj, kafane i da motivise igrace.
Ako bude malo viski malo koka kola, pisi propalo.
Do Kodro je, vidjecemo hoceli znati postaviti igrace kako treba i najbitnije je da zabrani rostilj, kafane i da motivise igrace.
Ako bude malo viski malo koka kola, pisi propalo.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Navijač Želje, ništa čudno, barem su prestali onu kladu što je otišla u Tobejarabbispor prizivat u ekipu kao "najboljeg zadnjeg veznog lige".
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Prika nije on super zvijezda nego je milion puta korisniji od mrtvog pjanica koji nema snage ni poluvrijeme da istrci, gojaka koji uopste neigra, bilbije koji je amater...Tim prije sto igra svaku tekmu 90 minuta a u prvoj je imao 2 asistencije.. tuzno je sto je tako , lik je za evropske standarde mrtvi prosjek ali je tip igraca kakvog osim adija nalica uopste nemamo na rosteru..
Nece, okupljanje na Ilidzi ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- sagitarius
- Kontakt:
Ma ocito mu ovo neko i porodice pise

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Najjaci su likovi koji kad upotrijebis neki termin, poput google SEO. Samo se pojave tu da udare komentar.
Krenu price o srbima, eto gruezia da napise 6 pasusa o sda bosnjacima aliji i cetnicima
Napises nesto u vezi messija i pepa eto Rajaza da nesto objasni
Krenu price o srbima, eto gruezia da napise 6 pasusa o sda bosnjacima aliji i cetnicima
⚜️~⚜️~⚜️
-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Popiša nam se po faci sa ovim nepozivanjem Ledžera.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
kako stvari stoje uradio je vise za repku od recimo Demirovica19vendetta87 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 23:27
Ovaj covjek je sam rijesio Lihtenstajn u zadnjoj utakmici, a nije dobio poziv...stidi se Meho!
⚜️~⚜️~⚜️
Poremeceni... sto jes jesDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 avg 2023, 23:07Najjaci su likovi koji kad upotrijebis neki termin, poput google SEO. Samo se pojave tu da udare komentar.
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
-
- Kontakt:
Kakve su ovo sad pripreme na Ilidzi, dosadno im u Zenici, cirkus se nastavlja
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Prilikom izbora selektora u ugovor treba ugraditi da okupljanje i pripreme repke ne smiju biti na Ilidži.Repku treba poslati u Krajinu npr.Bužim,Sanu ,Ključ pa da vidimo hoće li biti derneka kod Seje Brajlovića,krkačine ,sača,roštilja,pivčuge...bez dobrog degeneka i dragog straha nema ništa,ne paše li to našim zvijezdama ..mrš u PM...zovi 11 ljudi iz Goška..bojim se da ništa novog nećemo vidjeti...
-
- Kontakt:
aqarius je napisao/la: ↑23 avg 2023, 23:26Prilikom izbora selektora u ugovor treba ugraditi da okupljanje i pripreme repke ne smiju biti na Ilidži.Repku treba poslati u Krajinu npr.Bužim,Sanu ,Ključ pa da vidimo hoće li biti derneka kod Seje Brajlovića,krkačine ,sača,roštilja,pivčuge...bez dobrog degeneka i dragog straha nema ništa,ne paše li to našim zvijezdama ..mrš u PM...zovi 11 ljudi iz Goška..bojim se da ništa novog nećemo vidjeti...

E to, too tako je kralju..
Samo ih u Buzim dajte, cisto radi nekih odgojno - pedagoških mjera...za godinu dvije vidio bi discipline ko kod Svaba

"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Bile su kod Hadzibegica pripreme u Zenici pa sta smo dobili. Manite se ćorava posla.
Vjerovatno postoje opravdani razlozi zašto Sarajevo a ne Zenica.
Nije bitno gdje, bitno je kako se selektor postavi.
Vjerovatno postoje opravdani razlozi zašto Sarajevo a ne Zenica.
Nije bitno gdje, bitno je kako se selektor postavi.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 24 avg 2023, 12:20, ukupno mijenjano 1 put.