babino je napisao/la: ↑19 nov 2022, 22:38
neka ih bolan, na mladjima svijet ostaje:-)
necu ja u ovim godinama da ganjam menadzere ovih momaka po drustvenim mrezama:-)
Malo nas doduse i Miske lozi...nas je, igrace, znao sam da ce igrati za u21 njemacku, sve ok, ne brinite...a eto cujem momak danas pjeva njemacku himnu:-)
Hamulic ne zna bosanski jezik, ne zna odakle mu je rahmetli babo...
Onaj ludi portugalac iskopa tog malca tahirovica...
bice dosta ekskluziviteta do marta, sta bi citali cijelu zimu:-)
Drzi se ti kosarke, tamo si rahat:-)
Eno haman suljo ipak povrijedjen, dzaba napadoste momka:-)
Ma i meni je drago sto ulaskom na ovaj pdf mogu procitati sve aktuelnosti u vezi nasih trenutnih i potencijalnih reprezentativaca, ali nekolicina forumasa, valjda zeljna nekakvog senzacionalizma, skoro svaki dan dodje s novim 'konacnim' odlukama i Huseinbasica, i Hamulica, i Tahirovica, i Gigovica, i Jasica, i Huskovica, i Omica itd, itd. Meni je to krajnje djetinjasto.
Da imamo drzavu i savez, do danas bi bile zavrsene te prijateljske utakmice u kojima bi debitovala barem dvojica od gore navedenih i ne bi se morao cekati mart. Isto vazi i za Kosarkaski savez. Da ga imamo, Alibegovic bi igrao obje utakmice u ovom prozoru (i to mozda kao 'domaci' igrac), papirologija novog Amerikanca bi vec odavno bila zavrsena (Roberson je veteran), u zenskoj reprezentaciji ne bi nastao potpuni haos, vec bi i Lojo i Razija podnijeli neki izvjestaj za sve sto (ni)je uradjeno, razjasnili bi se razlozi zbog kojih ostajemo bez 5 igracica iz rotacije, sestre Zubac bi isle i na evropsko i na svjetsko prvenstvo (a ne neke koje su bile tu samo da popune broj), kako se s njima odjednom sve rijesilo itd, itd. Predsjednik, sekretar, direktor, selektor i svi ostali bi radili svoje poslove, pa bi tek sve ovo nase 'sekiranje' imalo smisla. Naravno, nismo roboti da kontrolisemo sve te emocije, ali ja sām sebi nekad budem jadan kad vidim koliko mene nesto dotice, a ovamo one koji bi morali biti 24/7 glavom u tome zanima samo onaj honorar koji su dobili ulaskom u A diviziju LN.
Cekajuci da pocne Jukino drugo poluvrijeme, odoh u nekom desetom smjeru, pa da na kraju samo upitam otkud ti to za Sulju.

Bilbao tek za 7 sati igra svoju utakmicu u Spaniji, pa bi se tad zvanicno trebalo znati je li folirao. Da nije bila kakva vijest na nekom portalu?