da budalo.
Sloboda vs Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Sloboda🔴⚫ vs Tuzla City🔴⚫
Hvala na uvrede. Info. sam danas čuo od ljudi bliskih vasem klubu
-
- Kontakt:
Pitaj ti Podrinjskog ALKAPONA on je naučio da kupuje utakmice
-
- Kontakt:
Za 100 KM dobiješ člansku i dres hahaha, urnebes kako sve moraju privlačiti navijače.
Prijedlog od srca, 50 maraka da vam bude najskuplja, a uz nju da ide dres (domaći+gostujući+golmanski), 2 majice, paket od 10 rokovnika, 2 šala i kutija hemijskih. Eventualno u ponudu ubacite kišobran.
Klauni
Prijedlog od srca, 50 maraka da vam bude najskuplja, a uz nju da ide dres (domaći+gostujući+golmanski), 2 majice, paket od 10 rokovnika, 2 šala i kutija hemijskih. Eventualno u ponudu ubacite kišobran.
Klauni
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Treba jos dodati hrana i prevoz za svaku utakmicu
-
- Kontakt:
Da li je još uvijek 20 dnevnica za navijanje ili su apetiti vatrenih navijača porasli?
-
- Kontakt:
Sta rade kompleksi. Pozz
-
- Kontakt:
Kakvi kompleksi biznismenu? Nađi mi klub na svijetu pored vas koji uz člansku daje dres...
-
- Kontakt:
PLUSsimonknows je napisao/la: ↑17 avg 2022, 21:39Kakvi kompleksi biznismenu? Nađi mi klub na svijetu pored vas koji uz člansku daje dres...
Uz paket Plus, budi BORDO i nosi BORDO! Osjećaj ponosa, ljubavi i odanosti - uz odabir ovog paketa spremni ste za nove nadolazeće utakmice!
- Paket plus sadrži: Bordo ili bijela članska kartica, dres ( boja po želji), stiker, maska FK Sarajevo u posebnom promo pakovanju.
- Cijena ovog paketa iznosi 89,90 KM.
Evo npr Sarajevo. Jedan od najvećih klubova u BiH. Čak i jeftinija od naše. Klub koji niste pobjedili u ligi već skoro 40 godina.
Sta ti znas sta je uopće članska sta tebi imam objašnjavati. Prosle godine jedva 94 članske prodali. Samo čekaš kad će poluvrijeme da uđes besplatno. Ili ako slučajno zakineš babu za penziju onda govoris jel malo 4.

-
- Kontakt:
Pa dobro, osim ovih vještačkih klubova pitam naravno, vjerujem da i City u Engleskoj ima sličnu akciju.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑17 avg 2022, 22:19PLUSsimonknows je napisao/la: ↑17 avg 2022, 21:39Kakvi kompleksi biznismenu? Nađi mi klub na svijetu pored vas koji uz člansku daje dres...
Uz paket Plus, budi BORDO i nosi BORDO! Osjećaj ponosa, ljubavi i odanosti - uz odabir ovog paketa spremni ste za nove nadolazeće utakmice!
- Paket plus sadrži: Bordo ili bijela članska kartica, dres ( boja po želji), stiker, maska FK Sarajevo u posebnom promo pakovanju.
Evo npr Sarajevo. Jedan od najvećih klubova u BiH. Čak i jeftinija od naše. Klub koji niste pobjedili u ligi već skoro 40 godina.
Sta ti znas sta je uopće članska sta tebi imam objašnjavati. Prosle godine jedva 94 članske prodali. Samo čekaš kad će poluvrijeme da uđes besplatno. Ili ako slučajno zakineš babu za penziju onda govoris jel malo 4.![]()
Čudi me kako recimo Željezničar nema ovakvu "akciju" hahaha
Jednostavno kao i Sarajevo, ovako morate privlačiti navijače.

-
- Kontakt:
Pa dobro ja kada bih tebi sad pronašao jos 5 regionalnih i evropskih klubova ti bi opet imao neki izgovor.simonknows je napisao/la: ↑17 avg 2022, 22:42Pa dobro, osim ovih vještačkih klubova pitam naravno, vjerujem da i City u Engleskoj ima sličnu akciju.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑17 avg 2022, 22:19PLUSsimonknows je napisao/la: ↑17 avg 2022, 21:39
Kakvi kompleksi biznismenu? Nađi mi klub na svijetu pored vas koji uz člansku daje dres...
Sta ti znas sta je uopće članska sta tebi imam objašnjavati. Prosle godine jedva 94 članske prodali. Samo čekaš kad će poluvrijeme da uđes besplatno. Ili ako slučajno zakineš babu za penziju onda govoris jel malo 4.![]()
Jednostavno kao i Sarajevo, ovako morate privlačiti navijače.![]()
Trazio si evo poklopio sam te odmah.
Reći da je Sarajevo vještacki klub koji ima trofeja deset puta vise od vas (mislim ako postoji deset puta više od 0), veću bazu navijača, mnogo veću posjetu to treba biti jako ograničen pa izjaviti.
Nego de ti nama reci kako vi privlačite navijače pa uspijete prodati 94 članske. Sjećam se prošle godine dijelili neke otrcane majice, pa ulaz 1 KM, pa besplatan i opet jedva po 300-400 ljudi dolazilo.
Možete li nam podijeliti u čemu je tajna vašeg uspjeha?

-
- Kontakt:
Pusti ti koliko mi članskih pogledamo, kad si već iz Tuzle navrati na Tušanj biznismenu platit ću ti ja kartu, da vidiš koliko ljudi bude samo na zapadu.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑17 avg 2022, 22:54Pa dobro ja kada bih tebi sad pronašao jos 5 regionalnih i evropskih klubova ti bi opet imao neki izgovor.simonknows je napisao/la: ↑17 avg 2022, 22:42Pa dobro, osim ovih vještačkih klubova pitam naravno, vjerujem da i City u Engleskoj ima sličnu akciju.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑17 avg 2022, 22:19
PLUS
Reći da je Sarajevo vještacki klub koji ima trofeja deset puta vise od vas (mislim ako postoji deset puta više od 0), veću bazu navijača, mnogo veću posjetu to treba biti jako ograničen pa izjaviti.
Nego de ti nama reci kako vi privlačite navijače pa uspijete prodati 94 članske. Sjećam se prošle godine dijelili neke otrcane majice, pa ulaz 1 KM, pa besplatan i opet jedva po 300-400 ljudi dolazilo.
Možete li nam podijeliti u čemu je tajna vašeg uspjeha?![]()
Trofej nije mjerilo toga je li klub vještački ili nije, PSG nije vještački sad samo zato što ima trofeje? Eto ti tvog mozga biznismenu, ne repliciraj više jer nema tebi pomoći ni kad bih ti crtao, drži se biznisa

-
- Kontakt:
Tako je. Nije trofej mjerilo. Jedino mjerilo je koliko dugo možeš biti na budžetu a da ne osvojiš ništa. Olimpijski moto: važno je učestvovati.simonknows je napisao/la: ↑18 avg 2022, 09:54Pusti ti koliko mi članskih pogledamo, kad si već iz Tuzle navrati na Tušanj biznismenu platit ću ti ja kartu, da vidiš koliko ljudi bude samo na zapadu.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑17 avg 2022, 22:54Pa dobro ja kada bih tebi sad pronašao jos 5 regionalnih i evropskih klubova ti bi opet imao neki izgovor.simonknows je napisao/la: ↑17 avg 2022, 22:42
Pa dobro, osim ovih vještačkih klubova pitam naravno, vjerujem da i City u Engleskoj ima sličnu akciju.
Trofej nije mjerilo toga je li klub vještački ili nije, PSG nije vještački sad samo zato što ima trofeje? Eto ti tvog mozga biznismenu, ne repliciraj više jer nema tebi pomoći ni kad bih ti crtao, drži se biznisa![]()
-
- Kontakt:
I tu ne vidim problem, gradski klub, grad postavlja uprave, građani navijači... Normalno onda da grad i finansira. Izlazaka u Europu imamo više nego vi sezona u PL, o Jugoslaviji da ne pričamo, pa ni o Kupu prvoligaša u kojem smo otresli redom Zvezdu, Olimpiju, Hajduk i Željezničar.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑18 avg 2022, 10:16Tako je. Nije trofej mjerilo. Jedino mjerilo je koliko dugo možeš biti na budžetu a da ne osvojiš ništa. Olimpijski moto: važno je učestvovati.simonknows je napisao/la: ↑18 avg 2022, 09:54Pusti ti koliko mi članskih pogledamo, kad si već iz Tuzle navrati na Tušanj biznismenu platit ću ti ja kartu, da vidiš koliko ljudi bude samo na zapadu.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑17 avg 2022, 22:54
Pa dobro ja kada bih tebi sad pronašao jos 5 regionalnih i evropskih klubova ti bi opet imao neki izgovor.
Trofej nije mjerilo toga je li klub vještački ili nije, PSG nije vještački sad samo zato što ima trofeje? Eto ti tvog mozga biznismenu, ne repliciraj više jer nema tebi pomoći ni kad bih ti crtao, drži se biznisa![]()
-
- Kontakt:
Pa upravo zato što ne vidis problem zato vam i jeste tako.simonknows je napisao/la: ↑18 avg 2022, 16:23I tu ne vidim problem, gradski klub, grad postavlja uprave, građani navijači... Normalno onda da grad i finansira. Izlazaka u Europu imamo više nego vi sezona u PL, o Jugoslaviji da ne pričamo, pa ni o Kupu prvoligaša u kojem smo otresli redom Zvezdu, Olimpiju, Hajduk i Željezničar.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑18 avg 2022, 10:16Tako je. Nije trofej mjerilo. Jedino mjerilo je koliko dugo možeš biti na budžetu a da ne osvojiš ništa. Olimpijski moto: važno je učestvovati.simonknows je napisao/la: ↑18 avg 2022, 09:54
Pusti ti koliko mi članskih pogledamo, kad si već iz Tuzle navrati na Tušanj biznismenu platit ću ti ja kartu, da vidiš koliko ljudi bude samo na zapadu.
Grad finansira, postavlja uslove i uprave oni izvlače pare za pojedince i izbore i tako u krug. Trofej nikad nije ni bio cilj vec opstanak da se i sledeće budžetske godine moze izvući malo para građana.
A taj famozni kup prvoligaša je pandan današnjem npr kupu RS koji je osvajala Slavija, Rudar, Radnik itd itd. Nista znači vrijedno pomena.
Svakako, ako ste vi time zadovoljni i ne trazite trofeje i borbu za neke pozicije već ste zadovoljni ovim sto imate onda je to sasvim ok. Ja to poštujem.
-
- Kontakt:
Ovo što si napisao za Kup Prvoligaša je glupost koju si rekao iz zavisti sve što tvoj klub nije postigao i u čemu nije učestvovao je nebitno, manje vrijedno itd. Znamo mi svi kakvi su timovi igrali taj Kup i uspoređivati takav kup sa jednim entitetskim kupom je smiješno.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑18 avg 2022, 17:01Pa upravo zato što ne vidis problem zato vam i jeste tako.simonknows je napisao/la: ↑18 avg 2022, 16:23I tu ne vidim problem, gradski klub, grad postavlja uprave, građani navijači... Normalno onda da grad i finansira. Izlazaka u Europu imamo više nego vi sezona u PL, o Jugoslaviji da ne pričamo, pa ni o Kupu prvoligaša u kojem smo otresli redom Zvezdu, Olimpiju, Hajduk i Željezničar.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑18 avg 2022, 10:16
Tako je. Nije trofej mjerilo. Jedino mjerilo je koliko dugo možeš biti na budžetu a da ne osvojiš ništa. Olimpijski moto: važno je učestvovati.
Grad finansira, postavlja uslove i uprave oni izvlače pare za pojedince i izbore i tako u krug. Trofej nikad nije ni bio cilj vec opstanak da se i sledeće budžetske godine moze izvući malo para građana.
A taj famozni kup prvoligaša je pandan današnjem npr kupu RS koji je osvajala Slavija, Rudar, Radnik itd itd. Nista znači vrijedno pomena.
Svakako, ako ste vi time zadovoljni i ne trazite trofeje i borbu za neke pozicije već ste zadovoljni ovim sto imate onda je to sasvim ok. Ja to poštujem.
Taj tvoj klub za koji navijaš je kao neki velikan, jel? Tek odigrali 3-4 sezone u PL i jednom se oplasirali u Evropu, sad nešto bitni, a isto to je uradio i Olimpik čak i osvojio Kup BiH.
-
- Kontakt:
Nemoj care ti o Olimpiku. To je za vas trofejni bh klub.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑18 avg 2022, 17:36Ovo što si napisao za Kup Prvoligaša je glupost koju si rekao iz zavisti sve što tvoj klub nije postigao i u čemu nije učestvovao je nebitno, manje vrijedno itd. Znamo mi svi kakvi su timovi igrali taj Kup i uspoređivati takav kup sa jednim entitetskim kupom je smiješno.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑18 avg 2022, 17:01Pa upravo zato što ne vidis problem zato vam i jeste tako.simonknows je napisao/la: ↑18 avg 2022, 16:23
I tu ne vidim problem, gradski klub, grad postavlja uprave, građani navijači... Normalno onda da grad i finansira. Izlazaka u Europu imamo više nego vi sezona u PL, o Jugoslaviji da ne pričamo, pa ni o Kupu prvoligaša u kojem smo otresli redom Zvezdu, Olimpiju, Hajduk i Željezničar.
Taj tvoj klub za koji navijaš je kao neki velikan, jel? Tek odigrali 3-4 sezone u PL i jednom se oplasirali u Evropu, sad nešto bitni, a isto to je uradio i Olimpik čak i osvojio Kup BiH.
Nebitno svakako, slavite sta želite i botite se za opstanak.
Ne bih svakako dalje nema svrhe samo sam reagovao zbog nekog prozivanja za članske. Objasnio i idemo dalje. Evo vikend je blizu igraju nam klubovi posvetimo se tome.
Jel realno da lik usporedjuje kup prvoligasa s kupom RS-a,a kup prvoligasa igrali i Zvezda,Partizan,Dinamo,Hajduk itd?
Boze sacuvaj
Boze sacuvaj
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Nije bitno ko je igrao nego kojeg je ranga po važnosti takmičenje pri datom savezu.
Recimo FA kup igraju Mančesteri, Čelzi, Arsenal, Liverpul itd.
Pa se trofej u tom kupu racuna kao i naš koji igra Sloboda, TC, Željo itd.
Pobjednici idu u evropska takmičenja. A gdje ide pobjednik kupa RS? Kupa prvoligaša? Kupa drugoligaša? Kupa Kralja Fahda? Kupa Slavice Ćukteraš i ostalih mnogobrojnih kupova.
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 3 gosta.