Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Cimirot godinama jedan od nasi najbolji igraca.
Sad je dovoljno odigrati dvije utakmice za Goricu da bi dobio poziv u reprezentaciju BiH
Kakvo svjetsko prvenstvo...

Kakvo svjetsko prvenstvo...
-
- Kontakt:
I ja se ne slazem s pozivom Saricu, ali koga je imao od izbora pozvati, de mi nabrojite dva-tri imena koja igraju tu istu poziciju
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Kukali ste za Lončara eto vam sad Lončar za siromašne hahah mozes mislit onda kakav je to kvalitet 
Glory Glory Man United
Grahovacdinodino2019 je napisao/la: ↑04 okt 2021, 10:49I ja se ne slazem s pozivom Saricu, ali koga je imao od izbora pozvati, de mi nabrojite dva-tri imena koja igraju tu istu poziciju
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ne vidim problem u pozivanju Sarića. Svakako neće dobijati pozive u budućnosti. Ovo je samo da se zakrpi taj izostanak Lončara a realno nema velike razlike između njih dvojice.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Nije spreman platiti.Zukanovic je napisao/la: ↑04 okt 2021, 10:56Grahovacdinodino2019 je napisao/la: ↑04 okt 2021, 10:49I ja se ne slazem s pozivom Saricu, ali koga je imao od izbora pozvati, de mi nabrojite dva-tri imena koja igraju tu istu poziciju
-
- Kontakt:
Realno bi ti mogao biti selektor, a da kvalitet neopane drasticno.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑04 okt 2021, 10:59Ne vidim problem u pozivanju Sarića. Svakako neće dobijati pozive u budućnosti. Ovo je samo da se zakrpi taj izostanak Lončara a realno nema velike razlike između njih dvojice.
Ako vec Saric onda trebao zvati Dario Sarica on i Grahovac.
*Poziv Saricu je za mene jednako kriminalan kao i poziv Piricu za septembar*
Ne očekujem da 5 do 12 (ne znam kakva je procedura s klubovima) kao 23.igraca zove nekoga iz Italije (Šarić) ili Turske (Hajradinovic) ali ako vec zoveš iz HNL-a onda pozovi recimo Hirosa...ili nekoga iz PLBiH da popuni taj broj za trening ili sta vec, Bilbiju za nagradu ili nekoga mlađeg...nebitno.
Edit: Zapravo mi je ovaj poziv gori od Piricevog kad sve sagledam.
Ne očekujem da 5 do 12 (ne znam kakva je procedura s klubovima) kao 23.igraca zove nekoga iz Italije (Šarić) ili Turske (Hajradinovic) ali ako vec zoveš iz HNL-a onda pozovi recimo Hirosa...ili nekoga iz PLBiH da popuni taj broj za trening ili sta vec, Bilbiju za nagradu ili nekoga mlađeg...nebitno.
Edit: Zapravo mi je ovaj poziv gori od Piricevog kad sve sagledam.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 04 okt 2021, 12:09, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Elvis Saric hahahahahhaa
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Taman krenuo pisati da li ces opravdati i ovaj poziv.hurem je napisao/la: ↑04 okt 2021, 12:06*Poziv Saricu je za mene jednako kriminalan kao i poziv Piricu za septembar*
Ne očekujem da 5 do 12 kao 23.igraca zove nekoga iz Italije (Šarić) ili Turske (Hajradinovic) ali ako vec zoveš iz HNL-a onda pozovi recimo Hirosa...ili nekoga iz PLBiH da popuni taj broj za trening ili sta vec, Bilbiju za nagradu ili nekoga mlađeg...nebitno.
Zapravo mi je ovaj poziv gori od Piricevog kad sve sagledam.
Otkud Saricu pare za kapare ?
Kad sam vidio u naslovu da je pitanju povratnik medju Zmajeve rekoh garant Besic ili Đurić...Kad ono imam sta i vidjeti.jasmin10 je napisao/la: ↑04 okt 2021, 12:09Taman krenuo pisati da li ces opravdati i ovaj poziv.hurem je napisao/la: ↑04 okt 2021, 12:06*Poziv Saricu je za mene jednako kriminalan kao i poziv Piricu za septembar*
Ne očekujem da 5 do 12 kao 23.igraca zove nekoga iz Italije (Šarić) ili Turske (Hajradinovic) ali ako vec zoveš iz HNL-a onda pozovi recimo Hirosa...ili nekoga iz PLBiH da popuni taj broj za trening ili sta vec, Bilbiju za nagradu ili nekoga mlađeg...nebitno.
Sve čekam da izađe vijest da nije Elvis nego Dario.

Sarica se ne bih sjetio nema sanse. Prije bi mi Ibricic na um pao. Da je pozvao Besica, rijetki bi mu zamjerili. Cak bi većini bilo drago vidjeti Muhameda.hurem je napisao/la: ↑04 okt 2021, 12:11Kad sam vidio u naslovu da je pitanju povratnik medju Zmajeve rekoh garant Besic ili Đurić...Kad ono imam sta i vidjeti.jasmin10 je napisao/la: ↑04 okt 2021, 12:09Taman krenuo pisati da li ces opravdati i ovaj poziv.hurem je napisao/la: ↑04 okt 2021, 12:06*Poziv Saricu je za mene jednako kriminalan kao i poziv Piricu za septembar*
Sve čekam da izađe vijest da nije Elvis nego Dario.![]()
- NerminFatic
- Kontakt:
S ovako skromnim kadrom nakon 5-6 prisilnih otkaza, fakat Bugarinu niko ne bi zamjerio poziv Besicu.
u zadnjih nekoliko godina mi se okupljanja repke i same tekme uglavnom svode na zayebanciju po forumu i sprdacinu.
ovo sa elvis fuk ing saricem je preslo sve granice sprdancije, nisam se ovako nasmijao danima:-)
ja se iskreno nadam da ce i ovi neki kao hurem otvoriti oci, nije da im ne pisemo vec godinama.
ovaj gore pita navedite koga je mogao pozvati boljeg hahaha..eto ljudi u par minuta navedose 3 imena koja bi svako normalan dobro docekao (grahovac, dario i mume)..grahovac igra u klubu redovnije nego ikada, taj mali dario otpade zbog povrede i vise nista, dzaba tamo neki eurogolovi na pocetku sezone, a besic i bez ove dvije tekme sto je igrao je bolji izbor od ovog levata iz milion razloga.
ne pisite da ih klubovi ne bi pustili:-)
bice ovo lijepih 10ak dana na forumu:-)
sila smo, 2 igraca gorice na spiku hahaha
ovo sa elvis fuk ing saricem je preslo sve granice sprdancije, nisam se ovako nasmijao danima:-)
ja se iskreno nadam da ce i ovi neki kao hurem otvoriti oci, nije da im ne pisemo vec godinama.
ovaj gore pita navedite koga je mogao pozvati boljeg hahaha..eto ljudi u par minuta navedose 3 imena koja bi svako normalan dobro docekao (grahovac, dario i mume)..grahovac igra u klubu redovnije nego ikada, taj mali dario otpade zbog povrede i vise nista, dzaba tamo neki eurogolovi na pocetku sezone, a besic i bez ove dvije tekme sto je igrao je bolji izbor od ovog levata iz milion razloga.
ne pisite da ih klubovi ne bi pustili:-)
bice ovo lijepih 10ak dana na forumu:-)
sila smo, 2 igraca gorice na spiku hahaha
Nakon što je postalo očito da Saničanin neće moći nastupiti protiv Kazahstana, mislim da se nemamo čemu dobrom nadati u toj utakmici, prvenstveno jer mislim da ćemo se vratiti na sistem s 4 u zadnjoj liniji, pošto nam fali kvalitetnih stopera, a onda će sve defanzivne mane Kolašinca i vjerovatno Gazibegovića isplivati na površinu. Petev je dosad pokazao da ne vjeruje ni Jovičiću ni Kovačeviću, tako da vjerujem da će startni stoperski par biti Đumić i Ahmedhodžić. Kad na to dodamo da njih dvojica nikad nisu zajedno igrali, mislim da je to katastrofa u najavi.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ne vjeruje Kovacevicu i Jovicicu, ali ih redovno poziva. Onda naknadno pozove Dumica i gurne ga u prvih 11. Kakav strucnjak.
-
- Kontakt:
Šehić, Gazibegović, Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Kolasinac, Cimirot, Vrancic, Prcic, Stevanovic, Demirović i Džeko jel to najbolje sto imamo sa ovog spiska
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
@babino, nemaš ti sta otvarati oči...
Vrlo dobro znam kakvo je stanje u Savezu i tu se nema sta pametovati.
Jel' stvarno misliš da ne znam zašto je Piric tu i da bar nekoliko "Pirica" mora biti na spisku...ali su "Pirici" manje upecatljivi u eri Peteva nego u eri Robija, Bajevica...to je samo po sebi PLUS...ali da je pretjerao sa Saricem, naravno da jeste...i to kriminalno. Meni lično je pozivanje Sarica kriminalnije od poziva Piricu za septembar kao trećem golmanu.
Ali sam svjestan da nekoliko takvih poziva mora biti bio tu Petev ili neko drugi.
Dakle...komentarišem "teren".
Napredak u igri evidentan.
Napredak u krojenju spiska evidentan, pa makar to bilo i silom prilika...Jel stvarno neko mislio da je realno da čovjek odjedanput pozove nekih 10 drugih imena...ne ide to tako..bar ne kod nas.
Nedostaje malo objektivnosti.
Ovo sa Saricem mu nije trebalo i donekle je pokvarilo dojam...ali iskreno ne mnogo, bar sto se mene tice. Svjestan sam da je nebitan lik i da je tu da popuni broj...da ima dovoljno 11 na 11.
Ne bih se iznenadio da čak upiše minute u ove dvije utakmice...a o tome ću ako se to desi.
Vrlo dobro znam kakvo je stanje u Savezu i tu se nema sta pametovati.
Jel' stvarno misliš da ne znam zašto je Piric tu i da bar nekoliko "Pirica" mora biti na spisku...ali su "Pirici" manje upecatljivi u eri Peteva nego u eri Robija, Bajevica...to je samo po sebi PLUS...ali da je pretjerao sa Saricem, naravno da jeste...i to kriminalno. Meni lično je pozivanje Sarica kriminalnije od poziva Piricu za septembar kao trećem golmanu.
Ali sam svjestan da nekoliko takvih poziva mora biti bio tu Petev ili neko drugi.
Dakle...komentarišem "teren".
Napredak u igri evidentan.
Napredak u krojenju spiska evidentan, pa makar to bilo i silom prilika...Jel stvarno neko mislio da je realno da čovjek odjedanput pozove nekih 10 drugih imena...ne ide to tako..bar ne kod nas.
Nedostaje malo objektivnosti.
Ovo sa Saricem mu nije trebalo i donekle je pokvarilo dojam...ali iskreno ne mnogo, bar sto se mene tice. Svjestan sam da je nebitan lik i da je tu da popuni broj...da ima dovoljno 11 na 11.
Ne bih se iznenadio da čak upiše minute u ove dvije utakmice...a o tome ću ako se to desi.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 04 okt 2021, 14:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.