svastaSemir BAYERN je napisao/la:Aha, pitas majestica, pardon opasni nismo te prepoznali, ipak si ti Millwall

ps: da ne idem previse u off, hapoel pobjedio veceras hamburg 1-0 u zadnoj utakmice te grupe.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
svastaSemir BAYERN je napisao/la:Aha, pitas majestica, pardon opasni nismo te prepoznali, ipak si ti Millwall
Iskreno ja ne navijam ni za jedan klub,mozda za Manchester United. Bolje je to reci da simpatisem te klubove. Posto pratim sport i sve moguce lige,u svakoj od njih imam neki klub. Ev sad ces saznati koji su to:steve-o je napisao/la:samo da te upitam nesto, za koliko klubova navijas ti??majestic24 je napisao/la:
Drug HSV je pravi izbor,pa zato navijaj za nas
![]()
![]()
![]()
Neznam bas. Iskreno,sta ce nam on??? On jest dokazan golgeter,al vec je presao 30 godina. Bolje te novce dati z anekog mladog igraca poput Zeca il slicnih njemu. Jer vec imam 3 klasicna napadaca ( guerero je ozlijedjen),al nema veze.Klose netreba.bavarian_bk je napisao/la:Dobar je HSV ,hocel biti sta od onog da ce Klose kod vas!![]()
Ako ti je komsija navijac HSV-a, mislim da tu nema cjene za koji bi ga mogao kupiti. Od kad ti navijas za HSV, zbog cega si se odlucio bas za taj klub i pratis li puno desavanja oko HSV-a ili samo ono onako sporadicno.JamaL je napisao/la:Slican ovome šalu, ako ne i isti ima moj komsija, moram ga nagovoriti da ga prisvojim, bez obzira na cijenu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.