Cibona Zagreb

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

neno#4
Kontakt:

Re: Cibona Zagreb

Post Postao/la neno#4 » 20 apr 2010, 12:24

TaRgEt_ je napisao/la:Zadar prvak nema druge :)
marko jos nije rekao zadnju rijec, kada bude najpotrebnije bice najbolji, iako sam ja ustvari covjek koji nikada nije volio njegov stil igre, ali puno je manji divljaner od primjera radi ukica.....jednostavno on je za mene ove sezone heroj eurolige.....

P.S. bojan izlazi na draft
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 20 apr 2010, 12:48

TaRgEt_ je napisao/la:Zadar prvak nema druge :)
Ma kakav Zadar, Cibona će do kraja sve pobijediti, Zadar ima 3 gostovanja u Zagrebu i već u regularnom dijelu bi Cibona trebala biti broj 1 jer iako Zadar jednu pobijedi u Zagrebu Cibona bi ga trebala pobijediti 7 razlike za prvo mjesto. Kakav Zadar ljudi moji
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 13 maj 2010, 08:59

sinoc cibona rastavila zadra na proste faktore...zadar lagano pada u neku krizu,jedino sto je peric sinoc pokazao da se na njega mora racunati kad je u pitanju reprezentacija...kod cibone air LR dao 20 poena,rekord karijere u ciboni postigao,onda bagara odigrao par finih rola da demantira ove nevjernike :mrgreen: (neno ovo ide za tebe :mrgreen: ) ,bojan isto povezao dvije trice,igrao odbranu ali ipak nije mogao pericu nista...jednostavno taj peric da popravi sut ,ja ne znam gdje bi mu kraj bio... ;)
nikad zanimljivija liga za prvaka nije bila...bit ce svasta do kraja...cibosi,zadar,zagreb i cedevita.. :)
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 maj 2010, 12:33

wade je napisao/la:sinoc cibona rastavila zadra na proste faktore...zadar lagano pada u neku krizu,jedino sto je peric sinoc pokazao da se na njega mora racunati kad je u pitanju reprezentacija...kod cibone air LR dao 20 poena,rekord karijere u ciboni postigao,onda bagara odigrao par finih rola da demantira ove nevjernike :mrgreen: (neno ovo ide za tebe :mrgreen: ) ,bojan isto povezao dvije trice,igrao odbranu ali ipak nije mogao pericu nista...jednostavno taj peric da popravi sut ,ja ne znam gdje bi mu kraj bio... ;)
nikad zanimljivija liga za prvaka nije bila...bit ce svasta do kraja...cibosi,zadar,zagreb i cedevita.. :)
evo vrijeme je da pohvalim bagarica za utakmicu sezone sigurno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ....nazalost wade ovaj zadar ti nije dorastao ovoj ciboni....jesam ti fino rekao da tomas nije rekao zadnju rijec(doduse bio je los ali kad bude najpotrebnije bice najbolji, kao u finalu NLB npr.).....a kako sam nesto nacuo zula se vraca u cibonu, ako to bude onda slobodno kljuc u bravu i kraj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...cibona ce ovo sve da uzme do kraja bez imalo muke....

Ostalo je samo ime.....

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 13 maj 2010, 14:49

a cuj,zadar se rasipa,odlaskom rancica puno su izgubili,ne samo sutera jednog klasnog nego i veoma vaznog igraca u rotaciji...zasluzeno bi bilo da cibosi to uzmu,bar neke radosti na kraju sezone imaju...po nekim saznanjima,skoro pa iz prve ruke,nece bojan nigdje... :)
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 01 jun 2010, 23:03

samo za mog prijatelja wadea :D :D :D :D :D
davno sam ovo nekada napisao, sada je Zadar pred titulom mada su meni drazi Cibosi, prvenstveno jer me Marko odusevio ove godine iako nije prosao pripreme, pokazao je da je sigurno medju pet najboljih dvojki sto se tice i napada i odbrane sveukupno....
P.S. Mada sam ja i dalje ubijedjen da ce Cibosi ovo da uzmu 3-2 8-) 8-) 8-) 8-)
neno#4 je napisao/la:bojim se da su cibosi odigrali svoje najbolje tekme vec ove sezone...ne samo zbog poraza od sokova nego zato sto je dvojac gordon - tomas previse umoran...jucer se vidjelo na marku da ga rame strasno boli...bojan se vratio, odigrao je solidno....

Ostalo je samo ime.....

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 02 jun 2010, 10:35

ti znas da je meni zadar na prvom mjestu...
ali isto tako bi mi bilo malo krivo da cibona ostane bez ijedne titule nakon jedne hrabre i junacki odigrane sezone...
nisam gledao ni prvu ni drugu utakmicu,imao sam nekog posla,ali po onome sto sam procitao,osjeca se dosta da je bb ozlijedjen...onda car igra sezonu zivota,pogotovo protiv cibosa svaki put,plaisted isto...
ne znam ima li cibona snage za preokrenut ovo :D

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 03 jun 2010, 11:14

wade je napisao/la:ti znas da je meni zadar na prvom mjestu...
ali isto tako bi mi bilo malo krivo da cibona ostane bez ijedne titule nakon jedne hrabre i junacki odigrane sezone...
nisam gledao ni prvu ni drugu utakmicu,imao sam nekog posla,ali po onome sto sam procitao,osjeca se dosta da je bb ozlijedjen...onda car igra sezonu zivota,pogotovo protiv cibosa svaki put,plaisted isto...
ne znam ima li cibona snage za preokrenut ovo :D
Gordon je ispalio 25 lopti u ovoj zadnjoj utakmici :o :o :o ...Marko jednostavno vise ne moze, igra na skrge, osjecaju se osljedice neprolaska priprema....Luksa naravno ne moze nista, nije mi jasno zasto Peras ne koristi vise Bagija(eto na sta je Cibona spala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )...Kljucno je to sto Bojan ne moze da se nametne zbog povrede, ali ja ipak i dalje vjerujem da ce Cibosi ovo da uzmu, nakon ovako turbulentne sezone to im zelim od srca...

Ostalo je samo ime.....

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 03 jun 2010, 13:56

bojan je vjerovatno bolje sad malo,mislim da ce cibosi sad ladno da uzmu ovo u zagrebu trecu utakmicu i onda u zadar...u pravu si,eto na sta su spali da im je bagi najbolja opcija pod kosem...
prema nekim informacijama bojan ostaje i dogodine u ciboni... :D

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 06 jun 2010, 14:42

Eh sada tek slijedi finis i utakmica do or die...U slucaju da Cibosi uzmu prvaci su 150%....

Ostalo je samo ime.....

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 06 jun 2010, 23:28

cek'o sam tvoj komentar :D
kao sto su mnogi rekli ovo je zadru bila najlaksa utakmica u kojoj je mogao rijesiti pitanje prvaka...jednu priliku su ispustili,mislim da ce cibosi da ih uzmu i u zadru...imam neki osjecaj,jer bez tomasa ih zadar nije dobio kad je imao priliku,ali onda se ukaza bb s 4 trice u 5 napada i to je bilo to...takodjer i vukusic odigrao kvalitetnu utakmicu nakon dugo vremena...gordon standarno njegovo,troha takodjer dvije vazne trice,ali je zato truba u odbrani...samo mi nije jasno sta udrih ondje radi...nikakve koristi od njega :evil: :mrgreen:

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 07 jun 2010, 22:02

e sad ih ceka pakao u zadru nesto kao kod nas u dvorani :D samo jos 3000-4000 ljudi vise... samo da zadar ne podlegne pritisku... uglavnom jedva cekam utakmicu pa nek pobjedi bolji, mislim Zadar...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 08 jun 2010, 18:33

veceras cibona uzima u infarkt zavrsnici :D

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 08 jun 2010, 20:55

u zadru dvorana puna ko sipak...atmosfera pravo fina,sve predispozicije imaju da veceras uzmu naslov prvaka,samo meni se cini gordon se ne slaze s tim,tomas ocigledno igra pod blokadom i fizickom i psihickom,bb-u opet iscurile dvije trice...kod zadra ruzic odigro poluvrijeme sjajno sa 4/5 za tri poena...ovu jednu promasio u zadnjoj sekundi napada...mislim da ce ovo zadar uzeti,jer zadar u svakoj utakmici ima svoju sutersku dionicu pa ce je i veceras imati,a kod cibone ocekujem tomasa da dadne jos vise kao i da bb proradi koliko toliko...eto pa cemo sve znati za jedno sat vremena :D

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 08 jun 2010, 20:58

Uzima cibona ovo,njima je najveći motiv pobjediti u zadru,što su mnogo puta i učinili,tako da neće iamti problema što se tiče te paklene atmosfere...

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 08 jun 2010, 21:52

kao sto sam i rekao cibosi uzeli...bojan opet pogodio dvije vezane izuzetno vazne trice,kad je cibona odlazila na vecu razliku ,tj na 7-8 razlike pogodio je dvije trice...jednostavno nema ga citavu utakmicu i odjednom dodje i stavi ladno par trica...vv opet odigrao fenomenalno iz prikrajka,s 3/4 za 3 poena..gordon standardno dobar,tomas odigrao solidno,premda nije to to...posebno bih pohvalio luksu andrica koji je uneredio zadarske centre...reci ce neko lako mu je kad je ruzic imao 4 osobne vise od pola utakmice ali opet bravo za njega...neno sta kazes? :D

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 08 jun 2010, 22:23

zadar je sam sebi izgubio utakmicu, mislio sam da ce se cigosi pardon cibosi prepasti ali dogodilo se obratno... Morali su ovo dobiti bojim se da nece opet dočekati da Tomas zabije manje od 10 poena... Bogdanović nista nista i onda rijesi utakmicu... Po meni utakmicu presudila ozljeda Boise, jer drukcije bi to bilo da se mijenjaju on i Pleisted nego sto je probao Jusup u igru ubaciti Bilana, sasijekle mu se noge kad je usao...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 08 jun 2010, 22:44

Kljucno je to sto Bojan ne moze da se nametne zbog povrede, ali ja ipak i dalje vjerujem da ce Cibosi ovo da uzmu, nakon ovako turbulentne sezone to im zelim od srca
Nisam gledao tekmu, imao sam nekih obaveza danas jednosavno nisam stigao, obradovao sam se kada sam vidio da su Cibosi uzeli :D :D :D ..Ovo sam nedavno napisao i naravno pogodio ;) ;) ...tada je bilo 2-0 za Zadar, ali realno bolja je Cibona i najvise bih ja volio zbog Perasa i Marka...Realno Zadar ih je dobijao (u Mozartovom domu ih poslo, ulazile trice sa osam - devet metara), ali kada se probudio Bojan Cibosi su dodali gas i ne moze Zadar da parira tu...Sada hladno 15+ za Cibonu....

Ostalo je samo ime.....

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 08 jun 2010, 23:02

Sve čestitke Cibosima na zasluženoj pobjedi, mora se priznati da su oni ovaj naslov zaslužili
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 08 jun 2010, 23:17

al je lud bb...nema ga citavu utakmicu i onda stavi dvije kljucne trice,ladno...isto tako proslu tekmu..pa i u onoj protiv partizana nije ga nigdje bilo,pa stavi zamalo odlucujucu tricu,al jbga kecman ga zaeba :D
a naslov realno cibona zasluzuje vise od zadra ove sezone iz dosta razloga koju cu napisati kad osvoje cibosi :D

Odgovori

Natrag na “Košarka u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.