na ovome portalu nema profesionalnih novinara, mislio sam na par ozbiljnih novina i portalaBenjooJutub je napisao/la: ↑20 dec 2021, 14:42S obzirom da profesionalni novinari sa portala nisu u stanju ni objaviti da je Lana Pudar jutros izborila plasman u polufinale a kamo li da napišu kada se pliva polufinale, gdje se prenosi i slično... Ali nema veze, nek mi znamo da Aguero roštilja u Argentini![]()
U 15:32 pliva njena grupa, prenos je na HRT2. Ukoliko izbori finale, nastup je sutra u 16:10.
Lana Pudar, najbolja BH plivačica
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Lana Pudar, najbolja BH plivačica.
Hvala druze.BenjooJutub je napisao/la: ↑20 dec 2021, 14:42S obzirom da profesionalni novinari sa portala nisu u stanju ni objaviti da je Lana Pudar jutros izborila plasman u polufinale a kamo li da napišu kada se pliva polufinale, gdje se prenosi i slično... Ali nema veze, nek mi znamo da Aguero roštilja u Argentini![]()
U 15:32 pliva njena grupa, prenos je na HRT2. Ukoliko izbori finale, nastup je sutra u 16:10.
Eto koliko su nesposobni, prvi ja ne bi ni znao da je tad i da ima prijenos jos da ne procita, a mala cuda radi

Idemoo Lanaaa

BašČelik!
Jel se gledaju ukupno najbolja vremena ili iz obje grupe po prve 4?
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Dajte neki linkk
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- anonymousHD
- Kontakt:
Damn! Bravo curice!
Novi evropski juniorski rekord
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
pliva Lana ka sirena:-)
cestitke, sutra to ide ispod 56 sec aBd:-)
cestitke, sutra to ide ispod 56 sec aBd:-)
- branimir85
- Kontakt:
Kad bi plivala sve gdje bi bila,jednostavno SP u SC bazenima kratko traje i mnoge se discipline poklapaju pa tako jednostavno mora birati utrke,ali vjerovatno od silni medalja koje je osvojila ,još koja na 100 ili 200m leptir ništa joj nebi značila.babino je napisao/la: ↑20 dec 2021, 10:44zna li se zasto svedjanka ne pliva 100 i 200..cudno mi jer je plivala na evropskom(cini mi se)...branimir85 je napisao/la: ↑19 dec 2021, 19:46Da sutra su ujutro Q, a navečer polufinale dok je finale zadnji dan,normalno da je jača pošto je kraća distanca,ali mislim da neće biti Sjostrom pošto nije prijavila 100 leptir za ovo SP.
vec godine pa malo bira sta ce ili je prepustila ovoj kolegici sto jutros dobro odradi kvalifikacije:-)
Lani je ovdje finale mjera, ona je svoje odradila, eventualna medalja bi bila novi podvig.
ne kontam zasto joj je start prilicno los, prilicno je krupna i trebalo bi da je na startu ok...
gledam onaj dan sliku, puno je veca od kineskinje i amerikanke i laicki, razumijem da je malo sporija u okretima, pa od nje puno vise ocekujem na 50kama, ali start bi morao biti malo bolji...
uglavnom, dijete svakim danom napreduje, uci, stice iskustvo, i bice to samo bolje aBd.
Očito je i Yufei odustala od 100m leptir,još jedna manje za Lanin bolji plasman u finalu.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
to što vi nešto niste vidjeli i u 14 sati očekujete na vrh naslovnice nešto što je staro 10 sati, nije dovoljan razlog da nekog vrijeđate.mrAdislic je napisao/la: ↑20 dec 2021, 15:08Hvala druze.BenjooJutub je napisao/la: ↑20 dec 2021, 14:42S obzirom da profesionalni novinari sa portala nisu u stanju ni objaviti da je Lana Pudar jutros izborila plasman u polufinale a kamo li da napišu kada se pliva polufinale, gdje se prenosi i slično... Ali nema veze, nek mi znamo da Aguero roštilja u Argentini![]()
Eto koliko su nesposobni, prvi ja ne bi ni znao da je tad i da ima prijenos jos da ne procita, a mala cuda radi![]()
Idemoo Lanaaa![]()
![]()
Isto da ja kažem da ste vas dvojica debili jer komentarišete tek sad nešto što se davno desilo ili otvorite naslovnicu i niste u stanju naći jednostavnu vijest. To bi bilo krajnje neprimjereno i nekulturno. Nikad se ne bih tako ponašao, savjetujem i vama isto.
https://sportsport.ba/plivanje/lana-pud ... fin/414860
- NerminFatic
- Kontakt:
Ako je suditi po polufinalu, Lana bi mogla ponovo biti u krugu kandidata za bronzu, iako je vec napravila cudo i treba je pustiti da uziva. Tada se najlakse pliva a i postizu najbolji rezultati! 

Gdje je u ova dva citirana posta uvreda?admin je napisao/la: ↑20 dec 2021, 16:23to što vi nešto niste vidjeli i u 14 sati očekujete na vrh naslovnice nešto što je staro 10 sati, nije dovoljan razlog da nekog vrijeđate.mrAdislic je napisao/la: ↑20 dec 2021, 15:08Hvala druze.BenjooJutub je napisao/la: ↑20 dec 2021, 14:42S obzirom da profesionalni novinari sa portala nisu u stanju ni objaviti da je Lana Pudar jutros izborila plasman u polufinale a kamo li da napišu kada se pliva polufinale, gdje se prenosi i slično... Ali nema veze, nek mi znamo da Aguero roštilja u Argentini![]()
Eto koliko su nesposobni, prvi ja ne bi ni znao da je tad i da ima prijenos jos da ne procita, a mala cuda radi![]()
Idemoo Lanaaa![]()
![]()
Isto da ja kažem da ste vas dvojica debili jer komentarišete tek sad nešto što se davno desilo ili otvorite naslovnicu i niste u stanju naći jednostavnu vijest. To bi bilo krajnje neprimjereno i nekulturno. Nikad se ne bih tako ponašao, savjetujem i vama isto.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
nesposoban i neprofesionalan, za svakog čovjeka koji radi neki posao, najgora uvreda.neurofunk je napisao/la: ↑20 dec 2021, 16:31Gdje je u ova dva citirana posta uvreda?admin je napisao/la: ↑20 dec 2021, 16:23to što vi nešto niste vidjeli i u 14 sati očekujete na vrh naslovnice nešto što je staro 10 sati, nije dovoljan razlog da nekog vrijeđate.
Molio bih sad da ne pokvarimo temu, ima se o čemu drugom pisati ovdje, zaista.
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Re: Lana Pudar, najbolja BH plivačica
Čestitke Lani i njenim trenerima na još jednom velikom uspjehu.
Link za finale:
http://195.29.70.67/PLTV/88888888/224/3 ... index.m3u8
Meni na laptopu neće ali hoće na mobitelu pa valjda će nekom poslužiti.
Link za finale:
http://195.29.70.67/PLTV/88888888/224/3 ... index.m3u8
Meni na laptopu neće ali hoće na mobitelu pa valjda će nekom poslužiti.
da, zhang nije plivala, nisam siguran zašto.branimir85 je napisao/la: ↑20 dec 2021, 15:52Kad bi plivala sve gdje bi bila,jednostavno SP u SC bazenima kratko traje i mnoge se discipline poklapaju pa tako jednostavno mora birati utrke,ali vjerovatno od silni medalja koje je osvojila ,još koja na 100 ili 200m leptir ništa joj nebi značila.babino je napisao/la: ↑20 dec 2021, 10:44zna li se zasto svedjanka ne pliva 100 i 200..cudno mi jer je plivala na evropskom(cini mi se)...branimir85 je napisao/la: ↑19 dec 2021, 19:46
Da sutra su ujutro Q, a navečer polufinale dok je finale zadnji dan,normalno da je jača pošto je kraća distanca,ali mislim da neće biti Sjostrom pošto nije prijavila 100 leptir za ovo SP.
vec godine pa malo bira sta ce ili je prepustila ovoj kolegici sto jutros dobro odradi kvalifikacije:-)
Lani je ovdje finale mjera, ona je svoje odradila, eventualna medalja bi bila novi podvig.
ne kontam zasto joj je start prilicno los, prilicno je krupna i trebalo bi da je na startu ok...
gledam onaj dan sliku, puno je veca od kineskinje i amerikanke i laicki, razumijem da je malo sporija u okretima, pa od nje puno vise ocekujem na 50kama, ali start bi morao biti malo bolji...
uglavnom, dijete svakim danom napreduje, uci, stice iskustvo, i bice to samo bolje aBd.
Očito je i Yufei odustala od 100m leptir,još jedna manje za Lanin bolji plasman u finalu.
mcneil je sat poslije polufinala sa lanom srušila svjetski u finalu na 50 leđno, vidjećemo može li sutra ispod 55. za lanu je očito odlično kad je brže povuku, toga će biti sve više i više!
- BenjooJutub
- Kontakt:
Prije nego sto sam napisao ovo trazio sam u pretrazivacu "Lana Pudar". Zadnja objava o Lani Pudar koju mi je pretrazivac izbacio bila je iz 18. decembra. Vjerivatno u tagovima zadnje objave je niste označili. Zbog toga sam i napisao objavu.admin je napisao/la: ↑20 dec 2021, 16:23to što vi nešto niste vidjeli i u 14 sati očekujete na vrh naslovnice nešto što je staro 10 sati, nije dovoljan razlog da nekog vrijeđate.mrAdislic je napisao/la: ↑20 dec 2021, 15:08Hvala druze.BenjooJutub je napisao/la: ↑20 dec 2021, 14:42S obzirom da profesionalni novinari sa portala nisu u stanju ni objaviti da je Lana Pudar jutros izborila plasman u polufinale a kamo li da napišu kada se pliva polufinale, gdje se prenosi i slično... Ali nema veze, nek mi znamo da Aguero roštilja u Argentini![]()
Idemoo Lanaaa![]()
![]()
Nisam nigdje rekao da su neprofesionalni, nego sam rekao da za profesionalne novinare nema smisla da ovakvu vijest propuste. Na kraju krajeva, ova vijest bi na mom portalu bila ispostavljena na vrhu, a ne da se zagubi 8 sati nakon objave.
Demantovali su me, ali naravno te ne znači da ti ljudi rade dobro svoj posao gledajući sa pozicije čitaoca. Sa strane urednika, ne sumnjam da dobro odrađuju, s obzirom na clickbait naslove i na broj otvaranja.

I majke ti, šta se odmah uvrijediš? Najbolje da ukinete forum i zabranite komentare.
Re: Lana Pudar, najbolja BH plivačica
Gdje pratiti finale ?
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.