bez obzira na sva dešavanja i priče ko je došao-otišao..., momci su dobri i svaka im čast i samo naprijed.

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
ratko varda je primao oko 150-200 000 € u EL nesto mi kaze da su to glasineMalena je napisao/la:Jel' stvarno istina da Ratko Varda potpisuje za Igokeu do kraja sezone ili su ovo tek glasine?
to je jeste u ovom momentu jedan sasvim prosječan centar, premda bih volio da dođe u Igokeu, pa da ga vidomo protiv Zimića, bilo bi banana.BrigateBL je napisao/la:Taj kramp kako ga nazivas je igrao za Real i imao mjesto u tom timu. U uleb Kupu je imao 7.6 poena i 4.3 skoka i uprkos godinama jos je itekako koristan igrac...
Druga stvar on je rodjen u Gradisci cesto je tu tako da nije nemoguce da karijeru zavrsi u Igokei , mada ne vjerujem da ce to biti ove godine....
ali moguce je da dovedu kvalitetnog centra i to bas kvalitetnog
Znam da je i Drobnjak igrao u NBA Ligi, al' sad pod stare dane hvata aranžmane po Turskoj, do kraja sezone, godine života pritisle i normalno da nije u formi u kojo je bio od 1997-2005 godine.BrigateBL je napisao/la:Za Bh ligu su kvalitetni..
navalio si na Zimica kao mutav, pogledaj malo gdje je taj Jelic igrao ne znam da li si ga u zivotu gledao kad mozes tako suditi...
Zimic je jos nedokazani talenat, dok je Jelic igrao za Olimpijakos, Tau, Prokom. Anvil.. pazi nisu to bezveze klubovi pa da ga svi kupuju onako.
nermine, kako ima para za Woodsa koji je puno skuplji i bolji igrač od varde, a nema za njega.nerminh74 je napisao/la:varda je i dalje kvalitetan igrac, nije ga dzaba zalogiris dovodio, a da ne nabrajam timove gdje je igrao i nije dobio nogu u zalgirisu, nego je dao otkaz radi neplacanja
daj BrigateBL prosle godine se pricalo kako je opao, nevalja pa on u maiorcu u ACB ligi, opet ce on u neki bolji klub za dobre pare, ja bi ga sutra potpisao za bosnu da postoji sansa, a on bi bio covjek koji bi puno toga imao nauciti zimica, narucito ledznu tehnikuBrigateBL je napisao/la:Ars samo odgovori da li si ikad covjeka vidio kako igra...
Ja i nigdje nisam tvrdio da je on igrac reprezentativnog kalibra(imao je samo jedan problem sjajne igrace na toj poziciji kad je bio najbolji Divac, Rebraca), vec da za razliku od Zimica on imao karijeru, a da bosnin centar kojeg inace vise cijenim od vecine forumasa tek treba da se dokaze.
Nije igrao u Madjarskoj ako te interesuje vec na Kipru i Estoniji i da za Igokeu bi bio pojacanje kao i za BH ligu. IMa masu veliki je radnik pod kosem a to aleksandrovcanima nedostaje...
Nije igrao u Madjarskoj ako te interesuje vec na Kipru i Estoniji i da za Igokeu bi bio pojacanje kao i za BH ligu. IMa masu veliki je radnik pod kosem a to aleksandrovcanima nedostaje...[/quote]BrigateBL je napisao/la:Ars samo odgovori da li si ikad covjeka vidio kako igra...
Ja i nigdje nisam tvrdio da je on igrac reprezentativnog kalibra(imao je samo jedan problem sjajne igrace na toj poziciji kad je bio najbolji Divac, Rebraca), vec da za razliku od Zimica on imao karijeru, a da bosnin centar kojeg inace vise cijenim od vecine forumasa tek treba da se dokaze.
Nije igrao u Madjarskoj ako te interesuje vec na Kipru i Estoniji i da za Igokeu bi bio pojacanje kao i za BH ligu. IMa masu veliki je radnik pod kosem a to aleksandrovcanima nedostaje...
svaka cast, nije mala stvarMelo15 je napisao/la:SLAVIJA nadigrala IGOSE .
SRCEM DO POBJEDE OD 25 RAZLIKE.
KVALITETNA IGOKEA PORAZENA U I. SARAJEVU
ma kakav varda u igokei, sta vam je ljudi rjec je o igracu koji komotno moze igrati EL, ima tona timova koji bi ga radao doveli i sigurno ni sada ne kosta ispod 150-120 000 €, pa sam vujosevic je izjavio da bi bio presretan da dodze ali nemaju para za njega i sada da dodze igrati Ligu 13bosnas_ je napisao/la:Igokea ima dobar tim,Varda ako dodje,bice glavni konkurenti za titulu! Varda bi u ovoj ligi bez problema davao 20 koseva,6-7 skokova.. Igokei pare nisu problem,iz vec poznatih razloga,tako da nije nemoguce da ga dovedu u nasu ligu! Izgubili od prosjecne Slavije 25 razlike,to dovoljno govori da ce u toj ekipi biti jos otkaza i dolazaka...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.