FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Samo prividno kontrolištemo utakmicu na terenu, a istina je da radimo ono što PSG želi da se događa na terenu.
Zalosno koliko smo nervozni i koliko lutamo po terenu. Gorecka, Muller i Coman nijedan tačan pas nisu dodali.
Coman ocajan, daj Perisica
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ako hocemo gol izvuci Comana odmah
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Izlazi Coman na poluvremenu. Davies je već preopterećen u odbrani, ima žuti karton, mogao bi nas koštati večeras.
Alaba idi u 34pm.
-
- Kontakt:
Penallllll
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Bolji PSG, konkretnije sanse imali, Lewa dva pokusaja iz dvije teske situacije ali brani Navas... treba izvaditi Comana i napasti sa direktnijim Perisicem, a usput ce i vise u odbrani pomagati Daviesu koji se muci i vec ima zuti.
Strasno me Coman nervira, lik ima 10 puta 1 na 1 i prvi put probije igraca u 46oj minuti. Ispromasivali su se, treba to kazniti!
Strasno me Coman nervira, lik ima 10 puta 1 na 1 i prvi put probije igraca u 46oj minuti. Ispromasivali su se, treba to kazniti!
Baš me zanima šta bi Orsato svirao u ovoj situaciji Juventusu protiv Atalante, dok gube 2-1 u finišu utakmice
Neshvatljiva taktika Flicka. Coman umjesto Perišića? Umire Davies zbog toga u odbrani, te se prepao, te je neiskusan i samo je pitanje vremena crvenog kartona.
Sterilni prema naprijed, Thiago očajan.
Psg taktički fenomenalan.
Ivan mora ući, Pavard umjesto Thiaga, da se Kimmich u vezni prebaci.
Neki igraju bez Eier i Lewa ih motivira. Malo je reći da sam razočaran, Alaba kao amater.
Inače je čist penal za nas.
Sterilni prema naprijed, Thiago očajan.
Psg taktički fenomenalan.
Ivan mora ući, Pavard umjesto Thiaga, da se Kimmich u vezni prebaci.
Neki igraju bez Eier i Lewa ih motivira. Malo je reći da sam razočaran, Alaba kao amater.
Inače je čist penal za nas.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2020, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
Da je Neymar bio u istoj situaciji kao Coman, bio bi sviran penal.
-
- Kontakt:
Zasral je Flick s ovom odlukom da starta Coman. Em je Perišić odgovorniji i skuliraniji igrač, em je Coman kao joker s klupe opasniji.
Ova Parisova trojka naprijed je opasna kad got dobije loptu, ali srećom realizacija im je nikakva.
Ova Parisova trojka naprijed je opasna kad got dobije loptu, ali srećom realizacija im je nikakva.
Ovo ako nije penal onda ne znam sta je
Coman i Davies moraju napolje.Veceras lutamo ko muhe bez glava

Coman i Davies moraju napolje.Veceras lutamo ko muhe bez glava

Meni ovo nije penal. Prekasno je pao, da je mozda drugacije iskoristio ovo sto ga je vukao, mozda bi se i sviralo. Nekako jeftin pokusaj Comana.
-
- Kontakt:
Ovo na Comanu je po meni trebao biti penal.
- farinelli123
- Kontakt:
Pao je onog trenutka kada ga je Kherer pustio,vjerovatno je to presudilo.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Perišić
Coutinho. Jednostavno ima taj vajb Gotzea iz 2014.
Ne sviđa mi se što se priča o penalu. Tu i tamo je bilo ali imamo mi dosta većih problema od toga trenutno.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.