Manchester United FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Upravo to £50m u ovo vrijeme je max i to da imaju srece da nađu tu budalu ko ce se upustiti da u ekipu uvrsti ovako luksuznog igraca
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Takve izjave uzeti su rezervom, pa dao je odmah izjavu gdje kaze kako nema namjeru ici iz Uniteda, nije sve sto se procita na ss ba istina.
On ce, sve su prilike, nazalost ostati.
Sto se brokuline cifre tice na nju se grohoto smijem, pola toga ako neko ponudi treba pristati. Ali na kraju ce biti da su svi ovi natpisi samo mamac Edu da mu ponudi onaj bogovski ugovor koji se spominje.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Covjece sta ces uzimati sa rezervom kada ima video kako na konferenciji govori ovo za Real prije 2,3 dana..Rooney88 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 16:11Takve izjave uzeti su rezervom, pa dao je odmah izjavu gdje kaze kako nema namjeru ici iz Uniteda, nije sve sto se procita na ss ba istina.
On ce, sve su prilike, nazalost ostati.
Sto se brokuline cifre tice na nju se grohoto smijem, pola toga ako neko ponudi treba pristati. Ali na kraju ce biti da su svi ovi natpisi samo mamac Edu da mu ponudi onaj bogovski ugovor koji se spominje.
Ja bi volio odmah da ide da uskoci beek mjesto njega,da ubrzamo igru ,dosta je vise.
Zeljeznicar! 1921 !
@bhpremijerliga
Pa hajde razmisli malo, garantujem ti da zakljucak nije tezak.
Pisalo se jedno vrijeme da Ed sprema bogovski ugovor Pogbi, ucinio bi ga jednim od najplacenijih igraca na planeti. Ali ovaj nikako da proigra i pokaze da vrijedi toliko pa se i prica o tom ugovoru utisala sto Francuzu en odgovara. Mino mu je agent a taj je pokvaren do srzi. Pokreni temu, spomeni Real ili PSG koji put jer jedino oni imaju potreban novac i eto mutavog Eda u panici sa masnim cekom da nam sjebe zivote jos 4 sezona zadrzavajuci ovo beskorisno spadalo u ekipi.
Mino obradjuje Eda rutinski.
Pa hajde razmisli malo, garantujem ti da zakljucak nije tezak.
Pisalo se jedno vrijeme da Ed sprema bogovski ugovor Pogbi, ucinio bi ga jednim od najplacenijih igraca na planeti. Ali ovaj nikako da proigra i pokaze da vrijedi toliko pa se i prica o tom ugovoru utisala sto Francuzu en odgovara. Mino mu je agent a taj je pokvaren do srzi. Pokreni temu, spomeni Real ili PSG koji put jer jedino oni imaju potreban novac i eto mutavog Eda u panici sa masnim cekom da nam sjebe zivote jos 4 sezona zadrzavajuci ovo beskorisno spadalo u ekipi.
Mino obradjuje Eda rutinski.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Da li će Bruno imati problema zbog Ronalda? Navodno su svi negativni, ali naletio sam da se sad spominje karantin?
Mi izgleda Tierneya izgubismo zbog iste gluposti. Zarazeni 10 dana izolacije, a Tierney koji je negativan 14 dana

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Još samo ta retardirana odluka fali.

Taman da zijanimo jedinog koji nešto igra...
Kad bi se Cavani treb'o priključiti ekipi?
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- King_James
- Kontakt:
Sad nam je samo važno da odigramo dobru tekmu protiv PSG-a, da ne doživimo neku katastrofu, jer inače ova pobjeda protiv Njukaša neće ništa značiti. Mislim da jedine promjene što će Ole izvršiti su Ferd->Pogba i James->Martial, a Telles i Cavani će vjr svoju šansu dobiti sa klupe. Treba odigrati tvrdu utakmicu i ganjati kontre, jer se drugačije mi ne možemo nositi sa njima. Nešto kontam mogao bi Ole probati sa trojicom nazad Lindelof-Maguire-Shaw, a onda Telles dobije slobodu da pokaže full ofanzivni potencijal?
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
Ja Pogbu uopste ne bih uvodio u igru. Znaci kada pogledas sve akcije koje sue zavrsavale sansama, golovima ili bile opasne po gol protivnika to su bile one u kojima on nije ucestvovao. Tip sve zivo uspori dok se pokrene.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- King_James
- Kontakt:
Uz sve to dodaj da svaku tekmu protivniku stvori minimalno jednu priliku tako što izgubi loptu negdje 30m od gola.
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
O tome da ne govorim, vjecito proda par lopti koje dovedu do sansi ili golova, ali se javnost iz nekog razloga zakaci na Maguirea kada mu neko kroz noge probaci. Francuz je rak rana ovog tima. Tip je spor kao puz, ocekujes da ti bude tip igraca koji ce povezati odbranu i napad a ono mi s njim na terenu primamo golove kao na traci a zabijamo samo oko dobijemo penal ili ako Bruno nesto izvede.
Davno bih ja njega prodao, ali Ed to nece dozvoliti jer bi onda priznao svoju ultimativnu gresku.
Davno bih ja njega prodao, ali Ed to nece dozvoliti jer bi onda priznao svoju ultimativnu gresku.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Sutra bez Harrya, Greenwooda, Cavania, Baillya i Lingarda(
).
Maguire je pokupio neku povredicu, ali mislim da će biti spreman za vikend, kao i Mason. Za Cavania je rekao 'few more days' treninga tako da ga očekujem protiv Chelsea, a Bailly je valjda već standardno.
Ostaje pitanje ko će sutra činiti odbranu ?! Lindelof je jedini siguran, a sad hoće li to biti sa 3 nazad gdje automatski upada Shaw i još neko, ili će gurnuti Rojoa sa 4 pozadi?
Očekujem Tellesa od prve u bilo kojoj kombinaciji.
Gore su Rash i Martial sigurni, Pogba, Matić i Bruno također. E sad da li će Donny tu biti za neku romb kombinaciju ili krilo (James...) ?!
Bruno kapiten.

Maguire je pokupio neku povredicu, ali mislim da će biti spreman za vikend, kao i Mason. Za Cavania je rekao 'few more days' treninga tako da ga očekujem protiv Chelsea, a Bailly je valjda već standardno.
Ostaje pitanje ko će sutra činiti odbranu ?! Lindelof je jedini siguran, a sad hoće li to biti sa 3 nazad gdje automatski upada Shaw i još neko, ili će gurnuti Rojoa sa 4 pozadi?

Gore su Rash i Martial sigurni, Pogba, Matić i Bruno također. E sad da li će Donny tu biti za neku romb kombinaciju ili krilo (James...) ?!
Bruno kapiten.

Ovo ako izvede protiv Neymara Mbappea i Di Marie ceka ih debakl
Sad bih potpisao da igraju Fred i McT jer ce biti potrebna brzina i agresivnost sto ova 2 gore nemaju
Jedan i nekako bi se mogao pokriti a ako pocnu oba to ce biti samounistenje kao i svaki put do sad pogotovo kad se Francuz pocne rasipati s loptama u opasnoj zoni
Slažem se s tim svakako. Ovo sam napisao jer očekujem da će tako izvesti. Scott bi fakat morao igrati u jednoj ovakvoj tekmi, dok za Freda više nemam komentar nikakav. Momak je izgubljen slučaj i samoubistvo je imati njega na terenu.
Što se tiče Nemanje i Pogbe, njima se mora dodati VdB jer su ova dvojica nepokretni u tandemu. Znači varijanta romba samo dolazi u obzir protiv jakog.protivnika kako bi se sakrila tromost ovog dvojca. Barem se nadam ovoj formaciji jer drugačije će teško ići.
Što se tiče Nemanje i Pogbe, njima se mora dodati VdB jer su ova dvojica nepokretni u tandemu. Znači varijanta romba samo dolazi u obzir protiv jakog.protivnika kako bi se sakrila tromost ovog dvojca. Barem se nadam ovoj formaciji jer drugačije će teško ići.
Pogba ce startati to je jasno i iako volim ono sto donosi Matic ekipi sto se tice povezanosti i mirnoce u igri ali se nadam da mu nece biti partner sutra
Njih dvojica svakako ne smiju zajedno, pogotovo na ovom nivou. Ali nije Matic taj kojeg bih postavio na klupu, Pogba neka odmara i ulijece po potrebi. Van de Beek i Matic bi mozda bili najbolja opcija, ali Ole ce Nizozemca posaditi na klupu i, kao da gledam, opet krenuti sa Pogbom u prvih 11, valjda se opameti ako nas i PSG natrpa.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.