NHL

Alpsko i nordijsko skijanje, snowboard, hokej, klizanje...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Koji tim po vama osvaja Stanley kup:

Pittsburgh Penguins
20
83%
Nashville Predators
4
17%

Ukupno glasova: 24

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NHL 2010/2011

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 apr 2011, 00:40

samovasposmatram je napisao/la:montreal - boston ce bidi luda serija. bice svega i svacega,..montreal all the way do stanley cup-a :mrgreen: samo da nam bagra opet ne napravi rusvaj po gradu hehe :mrgreen:

cisto sumnjam da ce Montreal stici do toga, jer nisu ove sezone bas igrali tako dobro regularni dio, ali eto nikad se ne zna i prosle sezone su iznenadili....moje misljenje je da je Vancouver trenutno bolji od svih i oni ako prodju Hawkse osvojit ce...Hawksi ako prodju Vancouvera ja ne vidim nikog vise da bi ih mogli poslije dobiti u playoffu, jer ponavljam regularni dio nije isto kao playoff i vjerujem da ce Hawksi biti na onom starom nivou u ovim utkamicama...ebiga ipak imaju odlican napad sa Kane,Toews,Hossa,Sharp...malo ko ima ovo sto oni imaju, ali eto povrede su opet ucinile svoje regularni dio sezone
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 13 apr 2011, 01:21

znam, tesko je dati bilo kakvu prognozu ja se uvjek zeznem iz sezone u sezonu hehe jbg gledaj sharkse zadnjih godina u regularnom dijelu vazda dobri cim dodje play offs nista ama bas nista,..il prosle sezone montreal pa to je bilo cudesno :D kao osmo plasirani da dodju u finale east-a,.a izbace washington i pittsburgh,..bice dobra serija i chicago - vancouver,...
ako Price bude branio kao sto je branio cijele sezone i ako se neki igraci probude iz zimskog sna :lol: ne vidim razloga zasto MTL nebi ponovio ono od prosle godine.
WHUFC

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 apr 2011, 01:42

ako Hawksi ispadnu ja u nastavku playoffa svakako navijam za Montreal...volio bi da ponovo iznenade kao prosle sezone , a sve je moguce u playoffu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 apr 2011, 18:59

Od veceras pocinje ono pravo,do sada nisam odgledao mnogo utakmica,mozda 6-7 u vrh glave,ali kroz medije sam bio u toku.

Za Detroti prvu tekmu sigurno nece biti Zetteberg,a upitan je i za drugu tako da bi to mogao biti jedan problemcic za Red Wingse,ali ocekujem da ovo prodju,verovatno 4-1 eventualno 4-2.

San Jose protiv Kingsa mislim da ne bi trebao imati problema,i da ce vec u prve dve utakmice na svome parketu da objasni neke stvari timu iz Los Angelesa.

Zanimljiv par mi deluje Penguins vs Tampa,neizvesno i verovatno 4-3 za neku ekipu,ne bi me cudilo da Tampa ode dalje,ali i Penguinsi bi ovo mogli da uzmu na iskustvo.

Ne znam ali za mene Vancouver je apsolutni favorit protiv @saltyevih :mrgreen: ,eventualno da Chicago uzme jednu pobedu.

Capitalsi su takodje veliki favoriti protiv Rangersa za mene,otprilike 4-2.

Takodje i Flyersi su mi favoriti protiv Sabresa.

Boston-Montreal je mozda i najjaca utakmica PO,Bruinsi su mi blize pobedi,mada ne treba da iznenadi ni eventualni prolaz Montreala,uglavno 4-3 je najsigurnije. :mrgreen:

Mec Ducksa protiv Predatora je veoma tezak za prognozu,verovatno 4-3 za nekoga,ujedno ovo je i jedina tekma koju nacionalna TV nece prenositi,ali zato hoce nas Sport Klub. :lol: :roll:

Eto da vidimo koliko cu skinuti od ovoga.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Backy
Kontakt:

Post Postao/la Backy » 13 apr 2011, 19:46

I ja sam jedva cekao PO nocas pocinje ludilo
WAS-NYR 3-4 Ne mogu protiv svojih rangersa mada sve su sanse na starni capsa
PHI -BUF 4-1
BOS-MON 4-3 e ovdje ima da frcaju iskre na ledu kako se ove dvije ekipe mrze kad se sjetim da su htjeli uhapsiti Char-u u Montreal-u :lol:
PIT -TAM 3-4 Ovaj par je stvarno ne predvidiv tampa je derala u regularnom dijelu St.Louis i Stamkos su ekstra napadaci dok pensi su citavu sezonu imaju problema sa povredama.Malkin i Crosby su povrijedeni prvog nece ni biti u PO dok sto se tice drugog niko nista ne zna ,sad trenira sad ne trenira pa hoce se povuci ma citava sapunica.Uglavnom od njega zavisi ova serija jer cisto sumnjam da pensi mogu dobiti lightingse bez njega bez obzira na sav kvalitet J.Staal-a koji je iznio dosadasnji dio sezone pensa.
VAN-CHI 3-4 Isto zanimljiv par ja mislim da hawksi ih mogu dobiti bez obzira sto igraju mozda i protiv najbolje ekipe nhl-a.
SJ -LAK 4-1 Kingsi igraju bez Kopitara nemaju sansi protiv Niemija i Thornton-a
DET-PHX 4-1
ANA-NAS 4-3

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 apr 2011, 00:32

Devil je napisao/la:Od veceras pocinje ono pravo,do sada nisam odgledao mnogo utakmica,mozda 6-7 u vrh glave,ali kroz medije sam bio u toku.

Za Detroti prvu tekmu sigurno nece biti Zetteberg,a upitan je i za drugu tako da bi to mogao biti jedan problemcic za Red Wingse,ali ocekujem da ovo prodju,verovatno 4-1 eventualno 4-2.

San Jose protiv Kingsa mislim da ne bi trebao imati problema,i da ce vec u prve dve utakmice na svome parketu da objasni neke stvari timu iz Los Angelesa.

Zanimljiv par mi deluje Penguins vs Tampa,neizvesno i verovatno 4-3 za neku ekipu,ne bi me cudilo da Tampa ode dalje,ali i Penguinsi bi ovo mogli da uzmu na iskustvo.

Ne znam ali za mene Vancouver je apsolutni favorit protiv @saltyevih :mrgreen: ,eventualno da Chicago uzme jednu pobedu.

Capitalsi su takodje veliki favoriti protiv Rangersa za mene,otprilike 4-2.

Takodje i Flyersi su mi favoriti protiv Sabresa.

Boston-Montreal je mozda i najjaca utakmica PO,Bruinsi su mi blize pobedi,mada ne treba da iznenadi ni eventualni prolaz Montreala,uglavno 4-3 je najsigurnije. :mrgreen:

Mec Ducksa protiv Predatora je veoma tezak za prognozu,verovatno 4-3 za nekoga,ujedno ovo je i jedina tekma koju nacionalna TV nece prenositi,ali zato hoce nas Sport Klub. :lol: :roll:

Eto da vidimo koliko cu skinuti od ovoga.

ahahah na parketu nece sigurno uzet :)

Vjerujmi da evo Vancouver i sami kazu da su prizeljkivali bilo koga drugog od Hawksa u playoffu...oni jesu favoriti jer trenutno igraju konstantno dobro, ali nemoj zaboravit na Hawkse koji bolje igrjau u gositma nego kuci...mi smo Detroita reicmo dobili 3 puta na njihovom ledu i jednom kuci i eto protiv njih imamo bolji omjer, i ako su oni bolje plasirani...nema to veze po plasmanu nista reko sam ti nas su povrede unistile ovu sezonu, ali u playoffu bi bar neki trebali igrati i Brewer i Boland bi se trebali vratiti,ali opet ce tu faliti 2-3 vazna igraca iz odbrane Johnson naprimjer koji nam je bio i najvece pojacanje koji je trebao da mjenja Baffa...ebiga dobar je na powerplay i naravno visok je preko 2 m i fizicki jak jednako kao Pronger...znaci on ce nam jako faliti na zalost....uglavnom Vancouver je favorit jer su konstantno igrlai ove sezone i nisu imali problema sa povredama, dok Hawkse poznavajuci vjerujem da ce uciniti sve da prodju dalje i vjerujem da mogu ...vjerujem da ce ovo otici u 7 utakmica i vancouver ce mozda dobiti 4;3 ili 4;2, ali ako Hawksi prodju boce to vjerovatno 4;3
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 apr 2011, 00:40

Samo da Montreal hoce izbaciti onaj bezvezni tim bostona, sve drugo mi je nebitno. Drugi moj tim su Daksi za koje mislim da ce proci Nasvila.

Sve u svemu bog sami ne zna ko ce igrati finale, ne bi me cudilo da igra recimo los angeles ili mrtvi rangersi :roll:
nema potpisa

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 14 apr 2011, 01:06

Admir_Sa je napisao/la:Samo da Montreal hoce izbaciti onaj bezvezni tim bostona, sve drugo mi je nebitno. Drugi moj tim su Daksi za koje mislim da ce proci Nasvila.

Sve u svemu bog sami ne zna ko ce igrati finale, ne bi me cudilo da igra recimo los angeles ili mrtvi rangersi :roll:
i jos da hoce neko Charu i onog majmuna Lucica :lol: dobro zalijepit :lol: :lol: mada neznam ko bi mogo posto nemamo nekog igraca za takve stvari,..evo malo sta se desava kad Montreal pobjedi a vala i kad izgubi hehe
go habs go :)

http://youtu.be/1jU56NA0yf8

http://youtu.be/5OOjqgnIDbw
WHUFC

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 apr 2011, 05:49

sta ovaj Luongo brani ovo nije normalno :(...Hawksi gube 2:0, ali zaista igraju dobro...ebiga primili su onaj prvi gol stvaro smjesno, kada se od nekog odbio pack i ovaj drugi gol Cambell izgubio pack odnosno samo ga ispustio ne znam ni sam kako....ebiga Luongo brani nemoguce, a profulaki smo mislim 2 prazna gola, prije svega Sharp je prazan gol promasio, dok je vec Luongo lezao na ledu i nije imao sanse da odbrani, ali eto desava se i to

edit;

zavrsilo je 2:0 i Luongo je imao impresivne 32 odbrane...pa covjek je skidao sve moguce, kako sam vec rekao prazne golove smo fulali, kada je cak i Luongo bio savladan...ebiga Vancouveru je najveca prednost golman koji je najbolji i najplaceni golman danasnjice sasvim sigurno...i nama je prosle godine Niemi mnogo pomogao, ali ove godine ipak muku mucimo sa golmanima....nadam se da ce u slijedecoj utkamici Luongo pasti i stvarno ne moze i u drugoj utkamici ovako braniti nema sanse :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 apr 2011, 23:14

SInoc manje vishe sve ocekivano, jedino patke izgubishe kuci :roll:
nema potpisa

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 15 apr 2011, 01:20

Idemo Habsi!!! :mrgreen: 'Đe ste???? :mrgreen:

Gionta za 0-1. Gazi Međede!! :lol: :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 15 apr 2011, 01:21

Giontaaaaaaaaaaaa
nema potpisa

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 15 apr 2011, 01:34

puca led materemi :roll:
nema potpisa

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 15 apr 2011, 01:59

Dobra igra u prvom periodu i zasluženo vodstvo. Price odličan i ako on uđe u fromu, možemo se nadati scenariju iz prošle sezone. Subbana napadaju sa svih strana, ali Bro' se ne da. :lol: Agresivno se igra s puno čekinga, biće ovde krvi do kraja. :lol:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 15 apr 2011, 02:50

Ubishe nas nogama u 2/3 :roll: Sreca Price dominira, al trebali bi ovaj pp iskoristiti na pocetku 3/3, bojim se nekog glupog gola
nema potpisa

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 15 apr 2011, 03:53

Gionta 2 komada za sigurnu pobjedu i vodstvo od 1-0 u seriji protiv omraženog rivala. Price fenomenalan (31 odbrana), pogotovo u drugom periodu kada su ''Međedi'' ozbiljno napadali. U posljednjem periodu smo ih u potpunosti smirili, a Giontin gol im je samo skratio muke. :lol: Chara je prava pichketina, jadnik napada sitnog Plekaneca. Ne smije na Moena. :lol: Uz ovakvog Pricea, sve je moguće. Igra umnogome podsjeća na prošlosezonski PO, što je veoma ohrabrujuće za sve simpatizere Habsa.

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 15 apr 2011, 04:29

ale aleee go habs go :)) ludnica ovdje u MTL,...
igrali su onako kako sam i ocekivo,...nemogu se oni sa boston tuci ali ih mogu nadigrat sa brzinom,..izgledaju mi mentalno jaci od bostona a drago mi je da je lucic napravio onaj turnover hehe a i chara je opet pokazo koliki je gipsy :lol: ,..pobjeda je pobjeda,..jos 3 to go :)
WHUFC

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 apr 2011, 13:32

L.Ruff objasnio neke stvari u prvoj utakmici za 0-1 Buffala protiv Philadelphje 8-)

Price je nista za R.Millera koji je imao sinoc 35 odbrana...Go Sabres!!! :mrgreen:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 16 apr 2011, 01:43

adnan24 je napisao/la:L.Ruff objasnio neke stvari u prvoj utakmici za 0-1 Buffala protiv Philadelphje 8-)

Price je nista za R.Millera koji je imao sinoc 35 odbrana...Go Sabres!!! :mrgreen:
Sabresi su najbolji tim u posljednja dva mjeseca. Odlično su tempirali formu i ne bi bilo iznenađenje da daleko doguraju. Flyersi su u popriličnoj krizi i uz ovakvu igru, nemaju šta tražiti protiv raspoloženog Millera. Mene je ovaj ''mali'' Myers fasciniro ove sezone. Već je jedan od najboljih bekova lige.

Trenutno ''Boltsi'' vode sa 2-0 kod Pingvina i na dobrom su putu da izjednače na 1-1 u seriji. Upravo počinje meč između Capitalsa i Rangersa u kojem očekujem sigurnu pobjedu domaćih. Poslije se igraju još dva meča: Ducks - Predators i Canucks - Blackhawks. Nadam se pobjedi Ducksa, a u šlageru večeri tipujem na Chicago. 8-)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 apr 2011, 03:35

tesko ce hawksi proci ovo, jer povredama nikad kraja.. sad se povrijedio jako bitni Kopecky.....nadam se da ce barem Boland se nocas vratiti, ali jos uvjek nije spreman, jer propustio je zadnjih 7 sedmica

edit;
ja kakve mi golove primamo ebote ja golmana u pm :(...ma hitno slijedece sezone treba dovesti novog golmana i vratiti big Buffa..naravno i izbjeci ove povrede i moze se ponovo uzeti cup...ovako stvarno ne moze se nista napraviti,jer i pored svih tih problema, dobili smo najbolju ekipu u ligi uvjeren sam u to...ljudi ce uzeti cup, jer objektivno su trenutno najbolja ekipa.

pa hawksi prosle godine najbolja powerplay ekipa a danas su tako jadni :(...ne mogu dati gola i to malo je falilo da primimo dva gola sa igracem vise...ebiga fali puno ovi povredjeni kojima je specijalnost upravo power play

edit:
eh stvarno ne ogu da vjerujem da ovakve golove primamo...proslu tekmu smo primili onaj prvi presmjesan gol, veceras evo dva gola primamo na isti nacin skroz sa red line gore nevjerovatno kakve golove golman prima...jos da bude bolnije ovaj treci je pao 10 sekundi do kraja drugog perioda a tad je bio rezultat 2:1...ebiga Vancouver nije bio nesto specijalno bolji 16:15 je u sutevima do sada, ali opet dosta je losija utakmica nego sinoc...sinoc je bilo puno vise hitova i sansi. jer sinoc su reicmo Hawksi cak 4 puta pogadjali precke i stative , a pored toga Luonga su cak 32 puta pogodili
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Zimski sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.