Playstation 4/5
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Playstation 4
moze Epic, Activision i sl. postavljati uslove, Codemasters je sica za njih
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
- Kontakt:
tek chapter mislim 6napapijri1987 je napisao/la: ↑10 apr 2020, 00:20Dokle si dosao?
Ja sam jedan dio od te cijele kolekcije presao i sad sam dobio taj 4. Na PS plus i bas je interesantan.

priča je stvarno sjajna u igrama

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
-
- Kontakt:
Presao sam onaj dio sto se na kraju porokas sa nekim tipom na brodu ja mislim, ili to nije bio kraj ali mi je to nekako ostalo u glavi.Azpi je napisao/la: ↑10 apr 2020, 01:05tek chapter mislim 6napapijri1987 je napisao/la: ↑10 apr 2020, 00:20Dokle si dosao?
Ja sam jedan dio od te cijele kolekcije presao i sad sam dobio taj 4. Na PS plus i bas je interesantan.ma vrh igrica, predji sve dijelove(prva tri ako nisi svaki), prva tri isto bila free pa sam sva tri prešao, sad baš dali četvrti, hvala im![]()
priča je stvarno sjajna u igrama![]()
Rado ali sam zauzet sa brawhl hala
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Eh ljudi, evo naručih PS4 sa dva džojstika prije par minuta, omišljao sam se dal' verziju od 500 GB ili 1TB, i na kraju sam uzeo ipak ovu od 500 (bilo mi žao keša
). Skontao sam ovo vezano za kupovinu igara, kupiš kod za PSN račun vezano za regiju koju si izabrao, napuniš račun, i kupiš traženu igru. Zanima me jel' US regija najbolja i da li su moguči problemi jer biram regiju iz koje očito nisam
.
Preporuka za igre koje bi trebalo kupiti, PES 20, Witcher, Bloodborne, Colossus ću dobiti. Last of us planiram uzeti svakako. Pretpostavljam još da su Detroit, RDR2 isto dobre, imal' još šta?

Preporuka za igre koje bi trebalo kupiti, PES 20, Witcher, Bloodborne, Colossus ću dobiti. Last of us planiram uzeti svakako. Pretpostavljam još da su Detroit, RDR2 isto dobre, imal' još šta?

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ako igra neko FIFA 20 (Ultimate team pogotovo), nek me add "sm10s_"
Trebaju mi novi izazovi 

@igrajlopte 🐦
GTA V, God of warTesnjak1991 je napisao/la: ↑14 apr 2020, 09:55Eh ljudi, evo naručih PS4 sa dva džojstika prije par minuta, omišljao sam se dal' verziju od 500 GB ili 1TB, i na kraju sam uzeo ipak ovu od 500 (bilo mi žao keša). Skontao sam ovo vezano za kupovinu igara, kupiš kod za PSN račun vezano za regiju koju si izabrao, napuniš račun, i kupiš traženu igru. Zanima me jel' US regija najbolja i da li su moguči problemi jer biram regiju iz koje očito nisam
.
Preporuka za igre koje bi trebalo kupiti, PES 20, Witcher, Bloodborne, Colossus ću dobiti. Last of us planiram uzeti svakako. Pretpostavljam još da su Detroit, RDR2 isto dobre, imal' još šta?![]()
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
ma slobodno koju hoćeš regiju, najbolje više računa iz raznih regijaTesnjak1991 je napisao/la: ↑14 apr 2020, 09:55Eh ljudi, evo naručih PS4 sa dva džojstika prije par minuta, omišljao sam se dal' verziju od 500 GB ili 1TB, i na kraju sam uzeo ipak ovu od 500 (bilo mi žao keša). Skontao sam ovo vezano za kupovinu igara, kupiš kod za PSN račun vezano za regiju koju si izabrao, napuniš račun, i kupiš traženu igru. Zanima me jel' US regija najbolja i da li su moguči problemi jer biram regiju iz koje očito nisam
.
Preporuka za igre koje bi trebalo kupiti, PES 20, Witcher, Bloodborne, Colossus ću dobiti. Last of us planiram uzeti svakako. Pretpostavljam još da su Detroit, RDR2 isto dobre, imal' još šta?![]()
imaš u prvom postu kako i vidjeti cijene igara po regiju, i kretanje cijene itd..
isto imas i share objašnjen da te još jeftinije igre ispadnu
uncharted serijal je top, AC odyseya isto
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
-
- Kontakt:
Kako vam se da igrati na 30 fps sa lošom grafikom?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- anonymousHD
- Kontakt:
Kako ćeš da se kaješ za ovih 500GB, ja dvije igrice imam instalirano. Call of Duty novi mi uništio memoriju, non stop neki update, neka sranja i stalno moraš brisati igrice, tako da ništa i ne instaliram.Tesnjak1991 je napisao/la: ↑14 apr 2020, 09:55Eh ljudi, evo naručih PS4 sa dva džojstika prije par minuta, omišljao sam se dal' verziju od 500 GB ili 1TB, i na kraju sam uzeo ipak ovu od 500 (bilo mi žao keša). Skontao sam ovo vezano za kupovinu igara, kupiš kod za PSN račun vezano za regiju koju si izabrao, napuniš račun, i kupiš traženu igru. Zanima me jel' US regija najbolja i da li su moguči problemi jer biram regiju iz koje očito nisam
.
Uncharted. To je odlično, a nisu skupe igrice uopšte. Ja sam to s guštom prelazio.
-
- Kontakt:
UpdateAzpi je napisao/la: ↑10 apr 2020, 01:05tek chapter mislim 6napapijri1987 je napisao/la: ↑10 apr 2020, 00:20Dokle si dosao?
Ja sam jedan dio od te cijele kolekcije presao i sad sam dobio taj 4. Na PS plus i bas je interesantan.ma vrh igrica, predji sve dijelove(prva tri ako nisi svaki), prva tri isto bila free pa sam sva tri prešao, sad baš dali četvrti, hvala im![]()
priča je stvarno sjajna u igrama![]()
Presao sam cijelu igricu.
Pa bog te igrica interesantnija od bilo kojeg filma kojeg sam pogledao u zadnjih par mjeseci
Znate li za jos ovakvih igrica? Nemojte mi hitman, whitcher spominjat
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bolje nego istresti dvije milje za komp i monitor, i mijenjati svako par godina nesto u njemu. To jedino ako si profi gejmer pa su ti milisekunde toliko bitne, ovako za casual uvijek biram PS4 i jos dobar TV tipa LG C9 plus veci izbor igrica.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Ako uzmeš komp za 2 milje možeš na njemu igrati sve u idućih 6 ili 7 godina i to na 1080 p najmanje ultra detaljima. Nije teško promijeniti grafičku ili procesor nakon 7 godina. FPS isto 60 fps lagano. I PS se mijenja svakih toliko godina, možeš ti na njemu igrati svašta ali će u poređenju sa PS5 biti loše i nakon nekog vremena će biti potpuno zamijenjen kao što je slučaj sa svakom verzijom prije njega. Lakše uzeti novi procesor i grafičku, par coolera, rama nego novu verziju PS-a koji ujedno ima lošiju grafiku i FPS od PC-a. FPS je jako važan jer je 30 fps na ivici laga. Ništa protiv ljudi koji imaju PS, samo sam znatiželjan.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 apr 2020, 13:58Bolje nego istresti dvije milje za komp i monitor, i mijenjati svako par godina nesto u njemu. To jedino ako si profi gejmer pa su ti milisekunde toliko bitne, ovako za casual uvijek biram PS4 i jos dobar TV tipa LG C9 plus veci izbor igrica.
I am not yet born; O hear me.
Jesi li preaao uncharted kolekciju tj. prva tri dijela?napapijri1987 je napisao/la: ↑14 apr 2020, 13:46Znate li za jos ovakvih igrica? Nemojte mi hitman, whitcher spominjat
@Bundesliga
Ma sve to zavisi od individue do individue. Ja se npr. pretjerano ne razumijem u te stvari tako i da ne gledam puno na to. Igrao sam proslogodisnji PES na PCu i igram sad ovogodisnji na PS4. Yebi me ako ja vidim neku ekstra razliku.

Jedino sto mi sad igrica bas nikako ne steka.

Zadnja izmjena: mirgerr, dana/u 14 apr 2020, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
uncharted je stvarno remek djelo, ja polako 1-2 chaptera naveče kao da epizodu dvije pogledam
detroit je meni isto bio dobar pravo, last of us isto
AC Odyseya mi je najjača bila, 5 mjeseci prelazio polako
Ako ko nije odigrao AC 2 i dalje imam onu Ezio kolekciju pa vam mogu ponuditi, grafika je ono stara ali meni to ne smeta, ali priča meni najbolja na dvici
Gow imate za cenera na cdkeys, ja uzeo nikad još ni skinuo nisam
A 500gb je baš malo, ja uzeo od laptopa hdd sa pika i napravio externi sad imam taman 1tb
edit: zaboravi i spidermana koji je vrh isto

detroit je meni isto bio dobar pravo, last of us isto
AC Odyseya mi je najjača bila, 5 mjeseci prelazio polako
Ako ko nije odigrao AC 2 i dalje imam onu Ezio kolekciju pa vam mogu ponuditi, grafika je ono stara ali meni to ne smeta, ali priča meni najbolja na dvici
Gow imate za cenera na cdkeys, ja uzeo nikad još ni skinuo nisam

A 500gb je baš malo, ja uzeo od laptopa hdd sa pika i napravio externi sad imam taman 1tb

edit: zaboravi i spidermana koji je vrh isto

!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
pa taj TV sam kosta 3.5-4Krio_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 apr 2020, 13:58Bolje nego istresti dvije milje za komp i monitor, i mijenjati svako par godina nesto u njemu. To jedino ako si profi gejmer pa su ti milisekunde toliko bitne, ovako za casual uvijek biram PS4 i jos dobar TV tipa LG C9 plus veci izbor igrica.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Istina 

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Console peasants i logika ne idu zajedno
-
- Kontakt:
Jedan od ta prva tri dijela sam presao, nezz koji.mirgerr je napisao/la: ↑14 apr 2020, 14:56Jesi li preaao uncharted kolekciju tj. prva tri dijela?napapijri1987 je napisao/la: ↑14 apr 2020, 13:46Znate li za jos ovakvih igrica? Nemojte mi hitman, whitcher spominjat
@Bundesliga
Ma sve to zavisi od individue do individue. Ja se npr. pretjerano ne razumijem u te stvari tako i da ne gledam puno na to. Igrao sam proslogodisnji PES na PCu i igram sad ovogodisnji na PS4. Yebi me ako ja vidim neku ekstra razliku.![]()
Jedino sto mi sad igrica bas nikako ne steka.Na PCu sam nekad znao spustati postavke i na low ne bili malo smirio procesorsku.
Nevjerovatno kakvu su igricu napravili
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa jbg, TV bar možeš iskoristiti da napraviš sebi kućno kino, filmovi, serije, tekme i to vrhunska kvaliteta slike.miki_92 je napisao/la: ↑14 apr 2020, 15:51pa taj TV sam kosta 3.5-4Krio_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 apr 2020, 13:58Bolje nego istresti dvije milje za komp i monitor, i mijenjati svako par godina nesto u njemu. To jedino ako si profi gejmer pa su ti milisekunde toliko bitne, ovako za casual uvijek biram PS4 i jos dobar TV tipa LG C9 plus veci izbor igrica.![]()

Dok takav PC samo zbog igrica nije vala isplativo kupiti, jer ti prosječan korisnik neće primjetiti razliku u par milisekundi.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.