O cemu ti?
Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Re: Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Ja sam isto u dilemi trenutno sam na Telemachu htio bi preci na BHT ,da bi imao arene i sk moram uzeti najveci paket od 70-80 KM sto je meni previse.Smaraju me da potpisem ugovor i da uzmem EON paket a ja to necu,trenutno imam stari Duo Net Grande Extra i to su bili najbolji paketi ovo sada EON je obicno sranje.
Uzmes probni paket 15dana. Ako ti je ok, potpises ugovor na 2 godine i prosjecno placas 46KM. Eon ako nosi koristio ne mozes reci da je sranje.SoulEclipsee je napisao/la: ↑06 dec 2019, 16:30Ja sam isto u dilemi trenutno sam na Telemachu htio bi preci na BHT ,da bi imao arene i sk moram uzeti najveci paket od 70-80 KM sto je meni previse.Smaraju me da potpisem ugovor i da uzmem EON paket a ja to necu,trenutno imam stari Duo Net Grande Extra i to su bili najbolji paketi ovo sada EON je obicno sranje.
Max Allegri
Priključio danas i Telemach, u poređenju sa telekomom spejs šatl u odnosu na golfa dvicu, da nemam kanala Moja Sport i prijenosa utakmica PLBIH otpepao bi ih u tri lijepe
MIHAJLOVIĆ !
Pa mozes ti njih iskljuciti pa placati onaj pay-per-view na 3 mjeseca. Mislim da je to negdje 25KM. Bar je tako prije bilo.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Pa bolan nikad preko wifi neces imat max brzinu kao preko kabla, tako je svugdje na svijetuMig_Mig je napisao/la: ↑06 dec 2019, 16:06Ma to su nasi bosnjaci, neces valjda zidove. Nek si uzeo naseFederer17 je napisao/la: ↑06 dec 2019, 15:26Ma bio otiso u Telemach da prikljucim, kad zatvorena vrata i eto sta se desi...![]()
Onda naletim na tonu negativnih komentara, a meni koji ne koristim PC itekako znaci kolika ce biti wifi brzina. Svima u komentarima one radnice Telemacha kazu da jedino preko mreznog kabla moraju isporuciti datu brzinu.![]()

Dobro si se zayebao ako gledas samo internet.
27.10.2020
Gdje sam ja rekao da ces imati?

Nije isto od 50/8 Mbps imati 40/8 (koliko imam trenutno) i od 75 ili 120 Mbps imati 20-30, sto sam vidio u dosta SS-ova koji su ljudi postavljali u komentare. Odgovor bude da je njihova duznost odredjenu brzinu isporuciti iskljucivo preko kabla.
Druga stvar, wifi signal mi je maksimalan u svakoj sobi. Dok, u Telemachu izgleda moras imati srece s ruterom, postaviti isti na odredjenu visinu, nerijetko kupiti repeater i prije svega moliti Boga da su zidovi tanji i da ima sto manje vjetrovitih dana. Pisem na osnovu sigurno 10 komentara korisnika Telemacha.
Telecomov internet u gradovima u kojima je uvedena optika je sve osim los. Ne znam koji problem imaju ovi kojima je tesko prihvatiti cinjenicu da se njihova usluga umnogome popravila. Eh sad, porediti internet u BiH i razvijenim evropskim drzavama, je isto kao porediti privredu u istim.
-
- Kontakt:
Pričajte šta hoćete al BiH je rijetka zemlja gdje imaš otvoren internet gdje god dodjes , u koju god ulicu dodjes imaš otvorenu mrežu , neko ostavi , recimo bio sam u Australiji i nisam vidio ili osjetio tu brzinu interneta , kod nas je sasvim OK Telemach ima prednost jel ima Unifi fkt mi je pomogao u Hrvatskoj i Sloveniji jer nema otvorene mreže tamo a Unifi ima ...
Ja ne znam zaato se jos uvojek vodi ova polemika ko je bolji. Imao oba telemach nasa za ove uhljupe. Hajde da zanemarimo internet i tv, mada ne mozemo jer je telemach svjetlosnu godinu ispred. Usluga isto tako, onda vrijedi im onaj eon i unifi svake marke. Suvisno i komentarisati.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Ako hoces iskreno, mene briga ko je bolji. Da nekome navlacim, ne bih uopste razmisljao o Telemachu. Najbitnije mi je da dobijem uslugu koju placam (bez nekih prekida i sl.), a uzimam ono sto me zadovoljava (cijenom i uslugom). Vjerovatno je pozitivno iskustvo u tom smislu kod mene bilo razlog da ne mijenjam provajdera, a kako sam vec govorio da nisam nesto zahtjevan jer ne skidam/ne igram igrice, filmove, itd.redbull93 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 02:41Ja ne znam zaato se jos uvojek vodi ova polemika ko je bolji. Imao oba telemach nasa za ove uhljupe. Hajde da zanemarimo internet i tv, mada ne mozemo jer je telemach svjetlosnu godinu ispred. Usluga isto tako, onda vrijedi im onaj eon i unifi svake marke. Suvisno i komentarisati.
Evo upravo sad pogledao nekoliko komentara na pinovanoj objavi kod Telemacha, nemoguce mi djeluje da je sve bajno a toliki broj negativnih komentara. Ko ne vjeruje, neka se uvjeri: https://www.facebook.com/12433071095231 ... 680618823/
Da mislim kako je kod Telecoma sve savrseno - daleko od toga. Koliko su mi samo puta skinuli sav kredit dok sam koristio njihov mobilni internet... Bas iz razloga sto furam samo Telecom, odmah sam presao na mtel.

E pa ne znam ja gdje si ti, alj ja ti imam oba interneta pa ti govorim onako iz iskustva. Ljudi za 22 KM prodaju net od 500 kpbsFederer17 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 02:11Gdje sam ja rekao da ces imati?![]()
Nije isto od 50/8 Mbps imati 40/8 (koliko imam trenutno) i od 75 ili 120 Mbps imati 20-30, sto sam vidio u dosta SS-ova koji su ljudi postavljali u komentare. Odgovor bude da je njihova duznost odredjenu brzinu isporuciti iskljucivo preko kabla.
Druga stvar, wifi signal mi je maksimalan u svakoj sobi. Dok, u Telemachu izgleda moras imati srece s ruterom, postaviti isti na odredjenu visinu, nerijetko kupiti repeater i prije svega moliti Boga da su zidovi tanji i da ima sto manje vjetrovitih dana. Pisem na osnovu sigurno 10 komentara korisnika Telemacha.
Telecomov internet u gradovima u kojima je uvedena optika je sve osim los. Ne znam koji problem imaju ovi kojima je tesko prihvatiti cinjenicu da se njihova usluga umnogome popravila. Eh sad, porediti internet u BiH i razvijenim evropskim drzavama, je isto kao porediti privredu u istim.

Dok za taj novac u Telemachu imam 10 mpbs. Znaci 20 puta brzi net. Druga stvar, koliko para dodje net od 10 mpbs u Telecomu? Dakle sve jasno.
27.10.2020
-
- Kontakt:
Sa ovim njihovim modemom i wifi bez antene nećeš čim se odmakneš od istoga, ali može se to relativno jeftino riješiti, npr. za 40KM dobar wifi router i imaš full brzinu po čitavom stanu:leorey je napisao/la: ↑07 dec 2019, 01:28Pa bolan nikad preko wifi neces imat max brzinu kao preko kabla, tako je svugdje na svijetuMig_Mig je napisao/la: ↑06 dec 2019, 16:06Ma to su nasi bosnjaci, neces valjda zidove. Nek si uzeo naseFederer17 je napisao/la: ↑06 dec 2019, 15:26
Ma bio otiso u Telemach da prikljucim, kad zatvorena vrata i eto sta se desi...![]()
Onda naletim na tonu negativnih komentara, a meni koji ne koristim PC itekako znaci kolika ce biti wifi brzina. Svima u komentarima one radnice Telemacha kazu da jedino preko mreznog kabla moraju isporuciti datu brzinu.![]()
![]()
Dobro si se zayebao ako gledas samo internet.

Odličan router, preporuka.

Telemach je daleko ispred svih tako da je ova tema bespotrebna.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Ma Telemach je ne znam šta bih ti rekao , majke mi...Njihov korisnik otkad su ELOB bili , ja mislim tako nekako su se zvali...Uredno sve bilo , SPORTKLUB mama , internet bože, nikad nisam resetovao ruter , normala cijena...
E onda famozni trenutak dolazi , Telemach uzima Arene konačno i ja odmah u njihove prostorije kaže ona meni nakav paket , nešto probno , dobro ba u redu je daj ti meni HD Arene , kaže ona to je dodatno 6 KM , ma samo uključi jer hoću Romu da gledam , navijam za nju , rukomet, španska košarka, mislim da su tada i ABA ligu uzeli...
Na to još dodam dva dodatna resivera po 3 KM , znači na moj paket dobiše 12 KM , trio grande je bio mislim...
I tako pičio ugovor , i EON dođe, aj sviđa mi se to unazad i nake zayenabcije , ide novi ugovor još dodatno nešto, brži internet duplo žigu bigule uglavnom 80 KM mjesečno plaćam ...
Internet isti , ako nije i sporiji ...Resetovao ruter pa bar desetak puta , EON se pogubi , ali eto nije loše...
Vidim reklamu njihovu 12 mjeseci naki kanali za nove korisnike i nešto plaćaj drugačije tako nekako , i kontam aj u redu treba privući nove korisnike , ali yebote ja kao stalni korisnik šipak !?! Odem opet kod njih i kažem isto , vaš stalni korisnik uredno plaćao uvijek , eto možete bar skinuti Arene HD ili 2 resivera to je 6 KM , nikako mi nije do njih , ali eto da vidim da vam je stalo do mene , ma jok ništa kaže politika firme...
Yebeš sve to nekako , ali kakvi su to debili , znači imam Arene HD i plaćam 6 KM dodatno za to , i neka utakmica bila mislim Partizan košarka i štopa slika , aj rek'o možda na Arenama SD ne štopa , jer je tako znalo biti na SPORTKLUBU i prebacim na Arene SD kad ono nema ih , piše nisam preplaćen !?! Nazovem ih , kažu imate taj i taj paket i istakao vam je probni period , razumijem ali ja plaćam 6 KM dodatno za Arene već, kaže ona jeste ali za HD !?!? Da ne pišem psovke ovdje , doduše nisam toj radnici , govorim normalnim tonom i smirenim , jeste li vi normalni , kako mogu imati HD kanale od jednog programa i da to dodatno plaćam, a da nemam SD kanale ????Naravno isti odgovor , i šta ćeš ti tu...
Evo sad imam EON i nema tih problema ...
E onda famozni trenutak dolazi , Telemach uzima Arene konačno i ja odmah u njihove prostorije kaže ona meni nakav paket , nešto probno , dobro ba u redu je daj ti meni HD Arene , kaže ona to je dodatno 6 KM , ma samo uključi jer hoću Romu da gledam , navijam za nju , rukomet, španska košarka, mislim da su tada i ABA ligu uzeli...
Na to još dodam dva dodatna resivera po 3 KM , znači na moj paket dobiše 12 KM , trio grande je bio mislim...
I tako pičio ugovor , i EON dođe, aj sviđa mi se to unazad i nake zayenabcije , ide novi ugovor još dodatno nešto, brži internet duplo žigu bigule uglavnom 80 KM mjesečno plaćam ...
Internet isti , ako nije i sporiji ...Resetovao ruter pa bar desetak puta , EON se pogubi , ali eto nije loše...
Vidim reklamu njihovu 12 mjeseci naki kanali za nove korisnike i nešto plaćaj drugačije tako nekako , i kontam aj u redu treba privući nove korisnike , ali yebote ja kao stalni korisnik šipak !?! Odem opet kod njih i kažem isto , vaš stalni korisnik uredno plaćao uvijek , eto možete bar skinuti Arene HD ili 2 resivera to je 6 KM , nikako mi nije do njih , ali eto da vidim da vam je stalo do mene , ma jok ništa kaže politika firme...
Yebeš sve to nekako , ali kakvi su to debili , znači imam Arene HD i plaćam 6 KM dodatno za to , i neka utakmica bila mislim Partizan košarka i štopa slika , aj rek'o možda na Arenama SD ne štopa , jer je tako znalo biti na SPORTKLUBU i prebacim na Arene SD kad ono nema ih , piše nisam preplaćen !?! Nazovem ih , kažu imate taj i taj paket i istakao vam je probni period , razumijem ali ja plaćam 6 KM dodatno za Arene već, kaže ona jeste ali za HD !?!? Da ne pišem psovke ovdje , doduše nisam toj radnici , govorim normalnim tonom i smirenim , jeste li vi normalni , kako mogu imati HD kanale od jednog programa i da to dodatno plaćam, a da nemam SD kanale ????Naravno isti odgovor , i šta ćeš ti tu...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Pa otvorio sam temu bas radi ovog da cujem misljenja i sugestije
Zadnja izmjena: VLADA129, dana/u 10 dec 2019, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
Bas cudno skoro svaki paket ima Arene SD i Pinkbombaysaphire je napisao/la: ↑09 dec 2019, 23:11Ma Telemach je ne znam šta bih ti rekao , majke mi...Njihov korisnik otkad su ELOB bili , ja mislim tako nekako su se zvali...Uredno sve bilo , SPORTKLUB mama , internet bože, nikad nisam resetovao ruter , normala cijena...
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
Ti otvorio temu?!
Brat hladno napravio dva accounta da bi ispitao forumase koja opcija je bolja. Aferim, to je savjestan gradjanin ove drzave!

Znao sam da postoje Telemach botovi, ali da su bas ovoliki - to stvarno nisam znao...

Kad sam ja napiso da je botina.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, isti je lik.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lik se hladno izda da je botina 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 7 gostiju.