FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"

Moderator/ica: GracanicaAA

MakabiTuzla
Kontakt:

Re: FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"

Post Postao/la MakabiTuzla » 28 avg 2019, 23:50

tuzla1983 je napisao/la:
MakabiTuzla je napisao/la:
tuzla1983 je napisao/la:Manite gluposti. Idemo pricat o utakmici, postavama, prognozama.
Koje gluposti? Treba naplatiti korištenje javnih prostora. Nema nista vise dzaba i na patetiku. Kapitalizam, novac, brato :) Zar nije Azmir za to?
Sve sto je tvoje vlasnistvo naplati. Puno se uplices u ingerencije drzave, drustva, prava itd. Svako ima pravo da zivi, radi i mnogo sto sta drugo gdje zeli. O cemu to buncas ovo je drzava svih nas kake ti limite odredujes. Pa nije ovo srednji vijek.
Tacno, opstina Tuzla ce odrediti u skladu sa nadleznostima. Moze cak i naplatiti po 10 KM zenama Srebeenice za svaki protest na javnoj povrsini, da ne govorim da ih moze zabraniti ako pocnu pretstavljati opasnost za bjezbednost zbog vas.. A mozda moze i dobrom dusom to prihvatiti. Sve je do vas. Kapitalizam, domacin odlučuje o uslovima, vi to najbolje znate. Mozemo i tako.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 29 avg 2019, 00:02

Samo ekonomija, nema vise osjecaja. Samo tako moze ova drzava naprijed.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 29 avg 2019, 08:38

Odoste vi stvarno predaleko... Cemu pisanje svega toga?

Ko ne nastupa u subotu za TC? Ocekujem 1-1 ili 1-2, a ako budemo kompletni, ako se vrati Am. Bekic siguran sam u nasu pobjedu....
075

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 avg 2019, 09:08

Pojedinim je bolje da se jave u Solinu na psihijatriju kada vidim sta pisu, nego da idu na utakmicu. Neka se jave, bice preko reda primljeni. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 avg 2019, 10:09

...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 29 avg 2019, 10:15

Probisvjet je napisao/la:Pojedinim je bolje da se jave u Solinu na psihijatriju kada vidim sta pisu, nego da idu na utakmicu. Neka se jave, bice preko reda primljeni. :salut:
Nije ni cudo sto nas svako mrzi radi takvih klipana. I ono tuzlaci, gradjani, fakultetlije. Runje moje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

school387
Kontakt:

Post Postao/la school387 » 29 avg 2019, 10:37

Vec 10 godina citam ovaj forum i do sada nisam nikad komentarisao al ovo moram.
Ja sam izbjeglica, preživio sam Srebrenicu i došao u Tuzlu kada sam imao 7 godina. Svoje djetinjstvo sam proveo u Slavinovićima a već 15 godina živim u Simin Hanu. Ja volim ovaj grad, Tuzla je moj grad. NIKO OD VAS NIJE VEĆI TUZLAK OD MENE I NIKO NEMA PRAVO DA ME SMATRA MANJE VRIJEDNIM. Onaj jedan napisao "Što vas Četnici nisu pobili u ratu" ne mogu da vjerujem. zar ćemo se zbog utakmice klati i ubijati?? dajte ljudi stanite na loptu malo

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 29 avg 2019, 10:43

school387 je napisao/la:Vec 10 godina citam ovaj forum i do sada nisam nikad komentarisao al ovo moram.
Ja sam izbjeglica, preživio sam Srebrenicu i došao u Tuzlu kada sam imao 7 godina. Svoje djetinjstvo sam proveo u Slavinovićima a već 15 godina živim u Simin Hanu. Ja volim ovaj grad, Tuzla je moj grad. NIKO OD VAS NIJE VEĆI TUZLAK OD MENE I NIKO NEMA PRAVO DA ME SMATRA MANJE VRIJEDNIM. Onaj jedan napisao "Što vas Četnici nisu pobili u ratu" ne mogu da vjerujem. zar ćemo se zbog utakmice klati i ubijati?? dajte ljudi stanite na loptu malo
Molim te napisi nick te osobe i nadji post.
Jedan grad, jedna ljubav!

school387
Kontakt:

Post Postao/la school387 » 29 avg 2019, 10:53

Gifron je napisao/la:
school387 je napisao/la:Vec 10 godina citam ovaj forum i do sada nisam nikad komentarisao al ovo moram.
Molim te napisi nick te osobe i nadji post.
nije bilo na forumu. komentar je napisan ispod ovog linka https://sportsport.ba/fudbal/vazne-info ... ode/331220 al evo sad gledam i izgleda da je obrisan. Nisam tu da se prepucavam, niti da preuveličavam stvari, žao mi je šro ne mogu da nadjem. pozzz

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 29 avg 2019, 11:10

zakljucajte temu ionako je besmislena, osim sto su se jedan-dvojica sarajlijica/mostaraca malo nasladili... :kafa:
tz tz tz tz tz tz

saltcrew
Kontakt:

Post Postao/la saltcrew » 29 avg 2019, 11:14

Jesu ga pojedinci pretjerali,ali ako je stvarno neko to napisao onda je preslo sve granice :crazy:
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 29 avg 2019, 12:16

Fuj, gasi ovo, i ovaj nas sto spominje sta se ne treba, i ovaj skolarac sto laže :sick: :puke:
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 29 avg 2019, 13:39

Neka teme. Urodila je plodom! :bih:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 29 avg 2019, 21:57

Za navijačku grupu Anex 7:
sloboda72 je napisao/la:Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.Ovo govorim iz ličnog iskustva 1978 godine kad su pušteni svečano u rad.
Očistite blato sa opanaka i istuširajte se prije utakmice, možete i zube oprati (ko ima).

Nemojte s frezama i traktorima dolaziti, ako morate bez priključaka, parking nije neograničen.

Motorke i ostalo ostavite kod kuće, imamo jednu svoju pa vam možemo rentati.

Nemoj da nam ko lurade traktorčić za košenje.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 29 avg 2019, 22:04

Heller je napisao/la:Za navijačku grupu Anex 7:
sloboda72 je napisao/la:Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.Ovo govorim iz ličnog iskustva 1978 godine kad su pušteni svečano u rad.
Očistite blato sa opanaka i istuširajte se prije utakmice, možete i zube oprati (ko ima).

Nemojte s frezama i traktorima dolaziti, ako morate bez priključaka, parking nije neograničen.

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 29 avg 2019, 22:18

Nisam bas u toku danasnjih desavanja pa me zanima jeste li konacno isplatili ljudima makar ono pola plate sto ste im ostali kratki :roll:
Hvali vam se jedan igrac na drustvenoj mrezi da su dobili bonove za hranu u Limenci,hajd bar nesto pozitivno. :thumbup: :kafa:
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 29 avg 2019, 22:18

NYKnicks Fan je napisao/la:
Heller je napisao/la:Za navijačku grupu Anex 7:

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Gorštak već stavio traktor na olx.ba, profesionalna deformacija, prodaja tuđih mašina.
Nullius in verba

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 29 avg 2019, 22:20

BosanacGorstak je napisao/la:Nisam bas u toku danasnjih desavanja pa me zanima jeste li konacno isplatili ljudima makar ono pola plate sto ste im ostali kratki :roll:
Hvali vam se jedan igrac na drustvenoj mrezi da su dobili bonove za hranu u Limenci,hajd bar nesto pozitivno. :thumbup: :kafa:
Išči mu jedan da možeš po selu pričati kako si jeo ćevape u Limenci.
Nullius in verba

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 29 avg 2019, 22:21

Srce uvijek vuče ka otimačima i novokomponovanima, šta ću
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.