Tacno, opstina Tuzla ce odrediti u skladu sa nadleznostima. Moze cak i naplatiti po 10 KM zenama Srebeenice za svaki protest na javnoj povrsini, da ne govorim da ih moze zabraniti ako pocnu pretstavljati opasnost za bjezbednost zbog vas.. A mozda moze i dobrom dusom to prihvatiti. Sve je do vas. Kapitalizam, domacin odlučuje o uslovima, vi to najbolje znate. Mozemo i tako.tuzla1983 je napisao/la:Sve sto je tvoje vlasnistvo naplati. Puno se uplices u ingerencije drzave, drustva, prava itd. Svako ima pravo da zivi, radi i mnogo sto sta drugo gdje zeli. O cemu to buncas ovo je drzava svih nas kake ti limite odredujes. Pa nije ovo srednji vijek.MakabiTuzla je napisao/la:Koje gluposti? Treba naplatiti korištenje javnih prostora. Nema nista vise dzaba i na patetiku. Kapitalizam, novac, bratotuzla1983 je napisao/la:Manite gluposti. Idemo pricat o utakmici, postavama, prognozama.Zar nije Azmir za to?
FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
-
- Kontakt:
Samo ekonomija, nema vise osjecaja. Samo tako moze ova drzava naprijed.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
- TzBulevar87
- Kontakt:
Odoste vi stvarno predaleko... Cemu pisanje svega toga?
Ko ne nastupa u subotu za TC? Ocekujem 1-1 ili 1-2, a ako budemo kompletni, ako se vrati Am. Bekic siguran sam u nasu pobjedu....
Ko ne nastupa u subotu za TC? Ocekujem 1-1 ili 1-2, a ako budemo kompletni, ako se vrati Am. Bekic siguran sam u nasu pobjedu....
075
- Probisvjet
- Kontakt:
Pojedinim je bolje da se jave u Solinu na psihijatriju kada vidim sta pisu, nego da idu na utakmicu. Neka se jave, bice preko reda primljeni. 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Beduin
- Kontakt:
Nije ni cudo sto nas svako mrzi radi takvih klipana. I ono tuzlaci, gradjani, fakultetlije. Runje moje.Probisvjet je napisao/la:Pojedinim je bolje da se jave u Solinu na psihijatriju kada vidim sta pisu, nego da idu na utakmicu. Neka se jave, bice preko reda primljeni.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Vec 10 godina citam ovaj forum i do sada nisam nikad komentarisao al ovo moram.
Ja sam izbjeglica, preživio sam Srebrenicu i došao u Tuzlu kada sam imao 7 godina. Svoje djetinjstvo sam proveo u Slavinovićima a već 15 godina živim u Simin Hanu. Ja volim ovaj grad, Tuzla je moj grad. NIKO OD VAS NIJE VEĆI TUZLAK OD MENE I NIKO NEMA PRAVO DA ME SMATRA MANJE VRIJEDNIM. Onaj jedan napisao "Što vas Četnici nisu pobili u ratu" ne mogu da vjerujem. zar ćemo se zbog utakmice klati i ubijati?? dajte ljudi stanite na loptu malo
Ja sam izbjeglica, preživio sam Srebrenicu i došao u Tuzlu kada sam imao 7 godina. Svoje djetinjstvo sam proveo u Slavinovićima a već 15 godina živim u Simin Hanu. Ja volim ovaj grad, Tuzla je moj grad. NIKO OD VAS NIJE VEĆI TUZLAK OD MENE I NIKO NEMA PRAVO DA ME SMATRA MANJE VRIJEDNIM. Onaj jedan napisao "Što vas Četnici nisu pobili u ratu" ne mogu da vjerujem. zar ćemo se zbog utakmice klati i ubijati?? dajte ljudi stanite na loptu malo
Molim te napisi nick te osobe i nadji post.school387 je napisao/la:Vec 10 godina citam ovaj forum i do sada nisam nikad komentarisao al ovo moram.
Jedan grad, jedna ljubav!
nije bilo na forumu. komentar je napisan ispod ovog linka https://sportsport.ba/fudbal/vazne-info ... ode/331220 al evo sad gledam i izgleda da je obrisan. Nisam tu da se prepucavam, niti da preuveličavam stvari, žao mi je šro ne mogu da nadjem. pozzzGifron je napisao/la:Molim te napisi nick te osobe i nadji post.school387 je napisao/la:Vec 10 godina citam ovaj forum i do sada nisam nikad komentarisao al ovo moram.
zakljucajte temu ionako je besmislena, osim sto su se jedan-dvojica sarajlijica/mostaraca malo nasladili... 

tz tz tz tz tz tz
Jesu ga pojedinci pretjerali,ali ako je stvarno neko to napisao onda je preslo sve graniceschool387 je napisao/la:Vec 10 godina citam ovaj forum i do sada nisam nikad komentarisao al ovo moram.

FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
Fuj, gasi ovo, i ovaj nas sto spominje sta se ne treba, i ovaj skolarac sto laže

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Neka teme. Urodila je plodom! 

Za navijačku grupu Anex 7:
Nemojte s frezama i traktorima dolaziti, ako morate bez priključaka, parking nije neograničen.
Motorke i ostalo ostavite kod kuće, imamo jednu svoju pa vam možemo rentati.
Nemoj da nam ko lurade traktorčić za košenje.
Očistite blato sa opanaka i istuširajte se prije utakmice, možete i zube oprati (ko ima).sloboda72 je napisao/la:Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.Ovo govorim iz ličnog iskustva 1978 godine kad su pušteni svečano u rad.
Nemojte s frezama i traktorima dolaziti, ako morate bez priključaka, parking nije neograničen.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Heller je napisao/la:Za navijačku grupu Anex 7:
Očistite blato sa opanaka i istuširajte se prije utakmice, možete i zube oprati (ko ima).sloboda72 je napisao/la:Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.Ovo govorim iz ličnog iskustva 1978 godine kad su pušteni svečano u rad.

- BosanacGorstak
- Kontakt:
Nisam bas u toku danasnjih desavanja pa me zanima jeste li konacno isplatili ljudima makar ono pola plate sto ste im ostali kratki
Hvali vam se jedan igrac na drustvenoj mrezi da su dobili bonove za hranu u Limenci,hajd bar nesto pozitivno.

Hvali vam se jedan igrac na drustvenoj mrezi da su dobili bonove za hranu u Limenci,hajd bar nesto pozitivno.

Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Gorštak već stavio traktor na olx.ba, profesionalna deformacija, prodaja tuđih mašina.NYKnicks Fan je napisao/la:Heller je napisao/la:Za navijačku grupu Anex 7:
Nemoj da nam ko lurade traktorčić za košenje.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nullius in verba
Išči mu jedan da možeš po selu pričati kako si jeo ćevape u Limenci.BosanacGorstak je napisao/la:Nisam bas u toku danasnjih desavanja pa me zanima jeste li konacno isplatili ljudima makar ono pola plate sto ste im ostali kratki![]()
Hvali vam se jedan igrac na drustvenoj mrezi da su dobili bonove za hranu u Limenci,hajd bar nesto pozitivno.![]()
Nullius in verba
Srce uvijek vuče ka otimačima i novokomponovanima, šta ću
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.