Ubise kinezi sa distance.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Poceli strasno kineziPuma je napisao/la:Potencijalno dobra tekma Kina-Poljska, jos milion kineza konstantno vristi u dvorani.
jok, nije sk jos nijednu utakmicu spanije prenosio.BernardBarnjak je napisao/la:Da li je bilo prenosa spanije?
Bilo je na SK protiv Tunisa.MElloo je napisao/la:jok, nije sk jos nijednu utakmicu spanije prenosio.BernardBarnjak je napisao/la:Da li je bilo prenosa spanije?
Mislim da ono sto rts uzme oni ne prenose
Bilo na sk1 hr.To nemamo na moja tvarelinho je napisao/la:Bilo je na SK protiv Tunisa.MElloo je napisao/la:jok, nije sk jos nijednu utakmicu spanije prenosio.BernardBarnjak je napisao/la:Da li je bilo prenosa spanije?
MElloo je napisao/la:jok, nije sk jos nijednu utakmicu spanije prenosio.BernardBarnjak je napisao/la:Da li je bilo prenosa spanije?
Sebulba je napisao/la:Bar po onome što prikazuje epg ni sutra nećemo gledati dvije najjače utakmice Litva-Kanada i Grčka-Brazil!
Nadam se da griješim ali...
filip13 je napisao/la:Sebulba je napisao/la:Bar po onome što prikazuje epg ni sutra nećemo gledati dvije najjače utakmice Litva-Kanada i Grčka-Brazil!
Nadam se da griješim ali...
brazil-grčka na sk 4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.