RSD Velež - Igrački kadar i transferi

VolimVelez
Kontakt:

Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi

Post Postao/la VolimVelez » 16 jun 2019, 13:02

josipmusa2 je napisao/la:
VolimVelez je napisao/la:
josipmusa2 je napisao/la:Čuj Brandao bolji od Zeca, LOLČINA
Po cemu je to zec bolji od Souze? A ja cu ti 5 primjera dati po cemu je Souza bolji od zečine . Ali prvo mi odgovori po cemu? Jesi ijednu Veležovu utakmicu uzivo pogledao? Ja sam npr svaku bio, ali bas svaku, tako da sam sigurno bolje vidio sta znaci Brandao Veležu!
Umm... po svemu ? Jedino je Brandao mlađi. Prosipate se svojom prevelikom pristranošču. Jedan reprezentativac bio, drugom vrhunac karijere par golova u drugoj ligi najlošije lige u Evropi yebo ga ja
Musa druze brukas se redovno po forumu svojim ispadima i neznanjem. Prestani bratski savjet. Bolje podrzi svoj grad i svoj tim a manje usporedjuj ostale sa nama. Samo podrska voljenom klubu i to je to.
Mostar u srcu Velež do groba !

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 16 jun 2019, 13:07

Treba tanu vratit da nam dovede "talente" poput cadikovskog, janicijevica, reljica i ostalih koji su za klasu bolji od ovih brazilaca, argentinaca i ostalih trenutno :rol:
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 16 jun 2019, 13:32

ma ljudi kakav Zec u usporedbi sa Brandaom, Jole ne znam sta ti gledas.Brandao je mlad i perspektivan igrac,u napadu prava kobra,Ermin jeste nekada bio mozda solidan igrac ali trenutno mu je karijera u opadanju,sklon povredama,jako neperspektivan igrac za u buduce .On ima potez istina ,i to se vidilo u one nekoliko utakimca sto je odigro za Zelju,ali nedovoljno za jednog igraca koji treba da nosi jedan tim.Sad mi stavi 10 igraca tipa Brandao i 10 tipa Zec,9 od njih cu uzeti "tipa Brandao" a samo jedan "Tipa Zec"eto samo da tim ne bude monoton :D . Niko ne zna presing napraviti i uzeti loptu ko Brandao,Zec je mrtav igrac u usporedbi sa njim.Vidit ce mo ko ce traziti Brandaoa a ko Zeca u buduce :salut:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

FSB

Post Postao/la FSB » 16 jun 2019, 14:28

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 04:08, ukupno mijenjano 1 put.

061657451
Kontakt:

Post Postao/la 061657451 » 16 jun 2019, 14:32

Pogledajmo igrački kadar Krupe i GOŠK-a od prošle sezone.Dvije ekipe koje su ispale i Veležov danas.Objektivno,naš tim je neuporedivo lošiji.Zar iko ozbiljan misli da mi možemo biti konkurentni u PL BiH s ovim igračkim kadrom ? Nama treba 5 pravih premijer ligaških igrača još,pod uslovom da Fajić ostane.Sve ispod toga je neozbiljno i brzo ćemo se razočarati.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 16 jun 2019, 15:50

061657451 je napisao/la:Pogledajmo igrački kadar Krupe i GOŠK-a od prošle sezone.Dvije ekipe koje su ispale i Veležov danas.Objektivno,naš tim je neuporedivo lošiji.Zar iko ozbiljan misli da mi možemo biti konkurentni u PL BiH s ovim igračkim kadrom ? Nama treba 5 pravih premijer ligaških igrača još,pod uslovom da Fajić ostane.Sve ispod toga je neozbiljno i brzo ćemo se razočarati.
Hahaha :lol: :lol:
#musvdg

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 16 jun 2019, 15:52

ispašćemo treba saida husejinovica dovest, samo nakrcavat igraceee kad moze sloboda 38 igraca ki cemo 40 :mrgreen:

VolimVelez
Kontakt:

Post Postao/la VolimVelez » 16 jun 2019, 16:17

061657451 je napisao/la:Pogledajmo igrački kadar Krupe i GOŠK-a od prošle sezone.Dvije ekipe koje su ispale i Veležov danas.Objektivno,naš tim je neuporedivo lošiji.Zar iko ozbiljan misli da mi možemo biti konkurentni u PL BiH s ovim igračkim kadrom ? Nama treba 5 pravih premijer ligaških igrača još,pod uslovom da Fajić ostane.Sve ispod toga je neozbiljno i brzo ćemo se razočarati.
Ne igraju imena, nego uigran tim. Ko ti je ime prije 3 god u Veležu bio? A gledaj ih sada kako su uigrani ;)

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 16 jun 2019, 16:57

drakensang je napisao/la:ispašćemo treba saida husejinovica dovest, samo nakrcavat igraceee kad moze sloboda 38 igraca ki cemo 40 :mrgreen:
Bez 45 igrača ne može se igrat PL

:rol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 16 jun 2019, 17:50

OK ja se brukam, kakav zec Brandao mašina, kako ej samo prodirao kroz odbrane močnih Slavena, Igmana i Bosne Visoko, sve redom velikani, a tamo neki zekonja davao smijenom Hajduku, Dinamu i još smješnijim Galatama i Fenerima :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

BOKTEYEBO i onda kaže ja pokazujem neznanje :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Al prilično si u pravu roki, igrača kao Brandao ima na bacanje, ekipu sastavit od takvih, ovakvih kao E.Zec teško da jedna ekipa u ligi ima, a kamoli svaka. Selam. Živio Tana i Pika

VolimVelez
Kontakt:

Post Postao/la VolimVelez » 16 jun 2019, 18:06

josipmusa2 je napisao/la:OK ja se brukam, kakav zec Brandao mašina, kako ej samo prodirao kroz odbrane močnih Slavena, Igmana i Bosne Visoko, sve redom velikani, a tamo neki zekonja davao smijenom Hajduku, Dinamu i još smješnijim Galatama i Fenerima :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

BOKTEYEBO i onda kaže ja pokazujem neznanje :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Al prilično si u pravu roki, igrača kao Brandao ima na bacanje, ekipu sastavit od takvih, ovakvih kao E.Zec teško da jedna ekipa u ligi ima, a kamoli svaka. Selam. Živio Tana i Pika
Iz dana u dan dokazujes koliko si malouman. Bas si debil jjeebote.

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 16 jun 2019, 18:10

Hvala, volim i ja tvoju majku

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 16 jun 2019, 18:14

josipmusa2 je napisao/la:OK ja se brukam, kakav zec Brandao mašina, kako ej samo prodirao kroz odbrane močnih Slavena, Igmana i Bosne Visoko, sve redom velikani, a tamo neki zekonja davao smijenom Hajduku, Dinamu i još smješnijim Galatama i Fenerima :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Priznaj da ga sispu piki,nemoj se skrivat bezveze znas i ti sta si pisao kad si se tek registrovo :D
#musvdg

DembaBa21
Kontakt:

Post Postao/la DembaBa21 » 16 jun 2019, 18:30

Upravu si druze 100% nadam se da i Ibro isto misli a od ovog igrackog kadra pored Mesanovica treba raskinuti ugovor minimu desetorici igraca koji ne mogu igrati PL. Cvijanovic,Ramcilovic,Marquez,Bisevac,Alikadic,Vignati,Dudic,Samardzic,Berisha i Osmic po meni niko od ovih igraca ne moze igrati PL.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 16 jun 2019, 18:47

Sreca pa se niko od nas ne pita. Berisha odigrao covjek 7 utakmica, markez isto, osmic 2 utakmice i odmah zakljucak: ne mogu igrat. Ne bi stare mi da je PL Seria A, da dovode ikardije i dybale, evo zrinjski doveo vidovica koji je prije godinu igrao u orasju yebenom, mule najbolji igrac zelje u prosloj polusezoni, adzem iz zvijezde we ustalio u slobodi koja je tvrdo igrala, evo i ovaj huseinbasic je u zvijezde do prije godinu dana igrao..

Kujete ovu pl u zvijezde, a 60% igraca u posljednje tri godine su izasli iz drugog ranga bh. fudbala. Zlaja kazazic ima iskustva u pl milion utakmica, a jel neki vele igrac?

Ybte Cola ovu ligu i sad igra u 11 udari po becksu u 4 ode u gabelu i odigra utakmicu.

Od nasih igraca, ja ocekujem jos pojacanja naravno, imamo deficitarnih pozicija sigurno, al ocekujem da ih bar 6 7 bljesne i pokaze da su pl igraci kao sto su postali Vidovic, Mulahusejnovic, Adzem, Mujezinovic i ostali igraci iz Fbih.
Po meni, ocekujem jos bolje sezone od Brandaa, Daria, Seida, Ede, Ovcine i Cosica.

VolimVelez
Kontakt:

Post Postao/la VolimVelez » 16 jun 2019, 18:58

josipmusa2 je napisao/la:Hvala, volim i ja tvoju majku
Ako hoces da mi kazes to brate u oci dodji na Carinu u RA ili Pauk pa me potrazi molim te, samo da ti dam po toj labrnji balavoj

DembaBa21
Kontakt:

Post Postao/la DembaBa21 » 16 jun 2019, 18:59

drakensang je napisao/la:Sreca pa se niko od nas ne pita. Berisha odigrao covjek 7 utakmica, markez isto, osmic 2 utakmice i odmah zakljucak: ne mogu igrat. Ne bi stare mi da je PL Seria A, da dovode ikardije i dybale, evo zrinjski doveo vidovica koji je prije godinu igrao u orasju yebenom, mule najbolji igrac zelje u prosloj polusezoni, adzem iz zvijezde we ustalio u slobodi koja je tvrdo igrala, evo i ovaj huseinbasic je u zvijezde do prije godinu dana igrao..

Kujete ovu pl u zvijezde, a 60% igraca u posljednje tri godine su izasli iz drugog ranga bh. fudbala. Zlaja kazazic ima iskustva u pl milion utakmica, a jel neki vele igrac?

Ybte Cola ovu ligu i sad igra u 11 udari po becksu u 4 ode u gabelu i odigra utakmicu.

Od nasih igraca, ja ocekujem jos pojacanja naravno, imamo deficitarnih pozicija sigurno, al ocekujem da ih bar 6 7 bljesne i pokaze da su pl igraci kao sto su postali Vidovic, Mulahusejnovic, Adzem, Mujezinovic i ostali igraci iz Fbih.
Po meni, ocekujem jos bolje sezone od Brandaa, Daria, Seida, Ede, Ovcine i Cosica.
Brandao,Dario,Seid,Edo,Ovcina i Cosic zaboravio si Zvonica i Zeljkovica ovi igraci mogu igrati PL ovo ostalo nista bar po mom misljenju.

FSB

Post Postao/la FSB » 16 jun 2019, 19:21

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 04:08, ukupno mijenjano 1 put.

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 16 jun 2019, 19:35

VolimVelez je napisao/la:
josipmusa2 je napisao/la:Hvala, volim i ja tvoju majku
Ako hoces da mi kazes to brate u oci dodji na Carinu u RA ili Pauk pa me potrazi molim te, samo da ti dam po toj labrnji balavoj
UUUUUUU još jedan inernet razbijač :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: Poselami sekanu

Haroni
Kontakt:

Post Postao/la Haroni » 16 jun 2019, 19:39

Ne razumijem ova medjusobna prepucavanja i vrijedjanja. :evil:

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.