Copa America 2019
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Copa America 2019
Nisam ni spavao da bi ustao 

Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Pa smatram da jesam objektivan jer ne navijam niti za Barselonu niti Real niti Juve niti drkam na dvojicu dotičnih igrača. 
Ali Messi mi generalno jeste bolji igrač i tu nemam nikakvih dilema, iako itekako cijenim Ronalda.
Ali su mi smiješne ove priče kako se veliča Ronaldo jer je osvojio dva trofeja sa Portugalom, iako je realnost da su ostali saigrači 95% zaslužni za oba trofeja.

Ali Messi mi generalno jeste bolji igrač i tu nemam nikakvih dilema, iako itekako cijenim Ronalda.
Ali su mi smiješne ove priče kako se veliča Ronaldo jer je osvojio dva trofeja sa Portugalom, iako je realnost da su ostali saigrači 95% zaslužni za oba trofeja.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Subjektivan si jer navijas za Milan i mrzis Juve
95% saigraci zasluzni
95% saigraci zasluzni

Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
Nemas ti pojma,sad ces vidjet sta se Kataru uradit.Policeman je napisao/la:Evo sta sam napisao o MessijuI onda ide zakljucakon nije problem Argentine ali kao sto smo vidjeli veceras nije ni rijesenjelet3 je napisao/la: Za njega je Messi glavni krivac što Kolumbija rutinski zapiša Argentinu
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ja sam glasao prvi...a drugi neka se javi..Kaunas je napisao/la:Ko je drugi koji je glasao za Kolumbiju na anketi?

isprebijasmo ovu nejac iz Argentine..
Kolumbia all the way..

EDIT...vidi ankete, ima nas trojica sada...braco javite se..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Argentina je već godinama krš od ekipe ne bi im pomoglo 11 Messija žalosno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anonymousHD
- Kontakt:
Upravu si. Samo je u dva polufinala zabio 4 gola i upisao 1 asistenciju. Čisto informativno 5 golova su dali u dva polufinala.rope11 je napisao/la:Ronaldo je u ova dva zadnja trofeja Portugala imao istih zasluga kao i ja.
Nastavite da blatite Ronalda.

Ja sam preksinoc glasao za njih, bila su 2 glasa do sinoc.Juventinisimo je napisao/la:Ja sam glasao prvi...a drugi neka se javi..Kaunas je napisao/la:Ko je drugi koji je glasao za Kolumbiju na anketi?![]()
isprebijasmo ovu nejac iz Argentine..
Kolumbia all the way..![]()
![]()
EDIT...vidi ankete, ima nas trojica sada...braco javite se..

Btw. Sta kaze brat 95% zasluzni saigraci.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Daj učinak u finalimaanonymousHD je napisao/la:Upravu si. Samo je u dva polufinala zabio 4 gola i upisao 1 asistenciju. Čisto informativno 5 golova su dali u dva polufinala.rope11 je napisao/la:Ronaldo je u ova dva zadnja trofeja Portugala imao istih zasluga kao i ja.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ako ne zabijes gol u finalu kao da nisi ni osvojio,to je ta logikaanonymousHD je napisao/la:Upravu si. Samo je u dva polufinala zabio 4 gola i upisao 1 asistenciju. Čisto informativno 5 golova su dali u dva polufinala.rope11 je napisao/la:Ronaldo je u ova dva zadnja trofeja Portugala imao istih zasluga kao i ja.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
A sralo se po Messiju što nije sam u finalu SP riješio utakmicu. Nije bio kriv ni Higuain, ni niko drugi, več Messi eto što nije zabio gol.
Činjenica je da je Ronaldo imao smiješan uticaj na osvajanje Eura 2016, a ovdje ga se predstavlja kao sveca.

Činjenica je da je Ronaldo imao smiješan uticaj na osvajanje Eura 2016, a ovdje ga se predstavlja kao sveca.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Yebo vas Ronaldo ne mozete da ga ne spominjete ni na temi Copa Americe. 

15.10.2013.
Pojedinci ga predstavljaju kao nekoga ko je SAM odveo Portugal do krova Europe. A ono u finalu odigrao, koliko 10 minutaBoixosNois1899 je napisao/la:A sralo se po Messiju što nije sam u finalu SP riješio utakmicu. Nije bio kriv ni Higuain, ni niko drugi, več Messi eto što nije zabio gol.![]()

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Pa obrana ga je dovela do finala, gola nisu primili u KO fazi, mogao je barem u finalu nesto napraviti.BoixosNois1899 je napisao/la:A sralo se po Messiju što nije sam u finalu SP riješio utakmicu. Nije bio kriv ni Higuain, ni niko drugi, več Messi eto što nije zabio gol.![]()
Ili u jednom od 3 finala, jos sva tri otisla u produzetke dakle 4 pune utakmice je imao da nesto, malo li je.
Sad ce izvadit 2 pasa Higuainu koja je poslao u 360 minuta.
Pa Mesi igra i odbranu,i bekove,i sredinu i napad.
Kako to ne znas?
Prosle godine objasnjeno.
Kako to ne znas?
Prosle godine objasnjeno.
Momci imaju fetis da spominju Higuainov promasaj iz finala SP a stalno zaboravljaju ovaj 

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Čuj odbrana ga dovela a lik ih vukao čitav turnirandro234 je napisao/la:Pa obrana ga je dovela do finala, gola nisu primili u KO fazi, mogao je barem u finalu nesto napraviti.BoixosNois1899 je napisao/la:A sralo se po Messiju što nije sam u finalu SP riješio utakmicu. Nije bio kriv ni Higuain, ni niko drugi, več Messi eto što nije zabio gol.![]()
Ili u jednom od 3 finala, jos sva tri otisla u produzetke dakle 4 pune utakmice je imao da nesto, malo li je.
Sad ce izvadit 2 pasa Higuainu koja je poslao u 360 minuta.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Večeras igra 'moj favorit', uvijek gotivni Urugvajci 
Ako ponove igru iz Rusije prošlog ljeta, mislim da bi lako mogli otići do kraja, strašna reprezentacija sa većinom igrača koji igraju u vrhunskim klubovima, od toga bar tri velike fudbalske zvijezde.
Za razliku od ostalih latinosa, Urugvaj je po meni taktički najkvalitetnija reprezentacija, imaju mogućnost da igraju kvalitetnu defanzivu, da imaju posjed lopte, da napadaju, apsolutno moćna reprezentacija. I po mom mišljenju, oni su u Rusiji mogli ispasti jedino od Francuske, možda je previše subjektivno al' to je moje mišljenje, baš su bili ekipa sa glavom i repom što se kaže, a koliko se sjećam protiv Francuske nije igrao Cavani, možda su i njima mogli pomrsiti račune da je Cavani bio tu, mada Francuska je klasa za sebe već par godina.

Ako ponove igru iz Rusije prošlog ljeta, mislim da bi lako mogli otići do kraja, strašna reprezentacija sa većinom igrača koji igraju u vrhunskim klubovima, od toga bar tri velike fudbalske zvijezde.
Za razliku od ostalih latinosa, Urugvaj je po meni taktički najkvalitetnija reprezentacija, imaju mogućnost da igraju kvalitetnu defanzivu, da imaju posjed lopte, da napadaju, apsolutno moćna reprezentacija. I po mom mišljenju, oni su u Rusiji mogli ispasti jedino od Francuske, možda je previše subjektivno al' to je moje mišljenje, baš su bili ekipa sa glavom i repom što se kaže, a koliko se sjećam protiv Francuske nije igrao Cavani, možda su i njima mogli pomrsiti račune da je Cavani bio tu, mada Francuska je klasa za sebe već par godina.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Protiv ekipa kao sto je Katar i da se potrudis ne mozes odigrati lose eto o takvom se timu radiDzoni je napisao/la: Nemas ti pojma,sad ces vidjet sta se Kataru uradit.

Evo nesto za katalonce inace ljubitelje ovakvih podataka kad idu u prilog njihovom ljubimcu

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.