2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
Dead foot nije zajebancija. Ne mozes normalno podizati prste i stopalo (ili dio stopala) jer ih ne osjecas, fakticki kao da ti je utrnula noga ali trajno.
Sjecam se da je Paul George to imao na pocetku sezone ali mislim da je imao blago ostecenje zivca dok je kod Portera to rezultat operacije ledja i prevelike kompenzacije, zato mislim da je dosta ozbiljnije.
Tesko ce on s tim problemom moci igrati ozbiljnu kosarku, jedini nacin je da to nestane. Ubi se lik s povredama, ko da ima 50 godina.
Sjecam se da je Paul George to imao na pocetku sezone ali mislim da je imao blago ostecenje zivca dok je kod Portera to rezultat operacije ledja i prevelike kompenzacije, zato mislim da je dosta ozbiljnije.
Tesko ce on s tim problemom moci igrati ozbiljnu kosarku, jedini nacin je da to nestane. Ubi se lik s povredama, ko da ima 50 godina.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Genetika je cudo...Clutch je napisao/la:Dead foot nije zajebancija. Ne mozes normalno podizati prste i stopalo (ili dio stopala) jer ih ne osjecas, fakticki kao da ti je utrnula noga ali trajno.
The whole family is cursed. From Reddit:
Bri Porter (oldest sibling) - Five ACL tears, had to medically retire from basketball
Cierra Porter (2nd oldest) - Forced to medically retire by knee injuries
Jontay Porter (youngest) - Two torn ACLs in the last year
Wonder if it has anything to do with the raw veganism bull the whole family practices
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nema Hayward baš tako loš, ima još ovu godinu i zadnja je PO, dakle dvije max, a CP još 3 godine i to preko 40 mil te zadnje dvije.Donnie Darko je napisao/la: pa vjerovatno ima, druga ekipa koja ima užasan ugovor kojeg se želi riješiti. tipa hayward

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Paul u Lakerse za Zoa, Kuzmu i McGeeja.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Ma sad ce to Morey rijesit
Capela leti, tako i treba
Paul i Capela za ADa?alemsa je napisao/la:Ma sad ce to Morey rijesit
Btw najbolji si forumas.

I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Logicno jer kontasKanye je napisao/la:Paul i Capela za ADa?alemsa je napisao/la:Ma sad ce to Morey rijesit
Btw najbolji si forumas.

vjerovatno, **** kultJHam je napisao/la:Genetika je cudo...Clutch je napisao/la:Dead foot nije zajebancija. Ne mozes normalno podizati prste i stopalo (ili dio stopala) jer ih ne osjecas, fakticki kao da ti je utrnula noga ali trajno.
Tesko ce on s tim problemom moci igrati ozbiljnu kosarku, jedini nacin je da to nestane. Ubi se lik s povredama, ko da ima 50 godina.The whole family is cursed. From Reddit:
Bri Porter (oldest sibling) - Five ACL tears, had to medically retire from basketball
Cierra Porter (2nd oldest) - Forced to medically retire by knee injuries
Jontay Porter (youngest) - Two torn ACLs in the last year
Wonder if it has anything to do with the raw veganism bull the whole family practices
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- BuffonGigi
- Kontakt:
Klipe krse sva moguca pravila kad je Kawhi u pitanju, i niko ne reaguje. Bas se pitam sta bi se desilo da su u pitanju Lakersi.
#samokazem
#samokazem
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Kaznjeni su za tu izjavuBuffonGigi je napisao/la:Klipe krse sva moguca pravila kad je Kawhi u pitanju, i niko ne reaguje. Bas se pitam sta bi se desilo da su u pitanju Lakersi.
#samokazem
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
U Sunse, i eto ih u borbi za PO, njima bi baš legao.BernardBarnjak je napisao/la:
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- BosniaBoston
- Kontakt:
Hajmo u Lakerse da ih totalno upropasti
Jos ako im daju Kuzmu,Balla,Harta i pik za njega...(Ingram ne,ima problem sa krvnim ugruscima,skeptican sam o njegovoj buducnosti)

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bas me zanima koji ce kreteni trejdovati za Paula?
To moze samo biti neka kombinacija loseg ugovora za drugi losi,kako su uradili i u razmjeni Anderson-Knight.
To moze samo biti neka kombinacija loseg ugovora za drugi losi,kako su uradili i u razmjeni Anderson-Knight.
Sunsima bi bio od koristi. I razumijem Lakerse zbog Brona. Miami i Charlotte nejasno.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Osim sto je cp jordan za andersona kuknjavaNEZALAGANJE je napisao/la:Bas me zanima koji ce kreteni trejdovati za Paula?

Opet sumnjas u Morey

Samo i Capeli mora noga
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Osim sto je najgori ugovor u ligi.Covjek je u raspadnom sistemu.Sto se tice Capele,to je igrac koji vam je itekako potreban u RSu.
Bilo kako bilo,HOU je zavrsena prica,kad je titula u pitanju,osim ako se nekim cudom ne rijese i CPa i Capele,vec ovo ljeto,pa da se one tamo sezone,krene ponovo.
Bilo kako bilo,HOU je zavrsena prica,kad je titula u pitanju,osim ako se nekim cudom ne rijese i CPa i Capele,vec ovo ljeto,pa da se one tamo sezone,krene ponovo.
Ma Spursi iduce sezone ispred Houstona. Jel tako Nez? 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
@nez
To ce se i desit
To ce se i desit

Sad CP valja vjerovatno, za koji dan opet ce biti superstar 

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.