Nisam kolega ako mi vjerujes obrisao sam fejs
Ermedin Demirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermedin Demirović
Drzimo se teme 
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ostaje dilema Hajrovic od 1min ili Ibricic
MemisOvic stub odbrane?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Big Beg je stub odbraneMaestro je napisao/la: ↑03 feb 2020, 23:38MemisOvic stub odbrane?
- Beduin
- Kontakt:
S obzirom na tvoju gramatiku i dijakriticke znakove koje koristis, karakteristicne za ne tako velik broj forumasa, te na vrijeme tvog regovanja ovdje, mislim da znas ko je ta rumena forumska maskota.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Da bude u pola Ibisevica, dobro bi biloDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 jan 2020, 21:16Mi navijači smo očajni za novim napadačem, ja se nadam barem karijeri Ibiševica.nebeskasila je napisao/la: ↑27 jan 2020, 18:25Necemo ga puno hvaliti. Koga god pocnemo hvaliti na kraju ne urade nista od karijere. A napadac nam je toliko potreban i nadam se i ja da ce uspjeti nesto vise
"Demirović je budućnost Alavesa. Da smo svi imali više strpljenja, uživali bismo danas u njegovim nastupima ovdje. Oduvijek je pokazivao da se radi o velikom potencijalu, ali određene okolnosti su dovele do toga da ne napravi prave odluke", kazao je Fernandez.
naravno da bi ovo bilo najbolje, ali nakon ove sezone ce svakako moci naci neki ok klub, mislim da vrijedi pokusati opet u alavesu
naravno da bi ovo bilo najbolje, ali nakon ove sezone ce svakako moci naci neki ok klub, mislim da vrijedi pokusati opet u alavesu
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Joselu-a i L.Pereza će teško moći skinuti...
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
Swanfilter
- Kontakt:
Neka on ne sljivi previse tu pricu o buducnosti u tom osrednjem klubu i neka sebe gleda. Krene sezona, a on klupa, koji minut, pa posudba ... Budu li Svicarci izrazili zelju za otkupom, neka kupi prnje. Cuj, Alaves ...
Meni se također ne sviđa opcija povratka u Alaves, ili neka potpiše za St.Gallen ili neka gleda prema Bundesligi, što mislim da neće biti problem ukoliko do kraja sezone odigra na nivou na kojem je igrao do sada.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovo Alaves samo nabija priče da mu nabiju cijenu, kako sam skonto po Svicarskom forumu maximalno sto St Gallen moze iznijeti je max 5 milliona. Ako uspije 15 golova postici i osvoje titulu definitivno moze preci u Bundesligu.
Problem ovih ekipa sto moras biti 2X bolji igrac od Spanca i latina da ikako prismrdis ekipi.
Problem ovih ekipa sto moras biti 2X bolji igrac od Spanca i latina da ikako prismrdis ekipi.
⚜️~⚜️~⚜️
-
Swanfilter
- Kontakt:
Ma, kajla od ekipe. Zadnji put za njih dva puta zaredom cuo jos kada je Pedro Munitis igrao.
Recimo, tada Tili Plitkovic ni rođen nije bio. A tek da je formacije redao ... Kafica ...
Recimo, tada Tili Plitkovic ni rođen nije bio. A tek da je formacije redao ... Kafica ...
Zadnja izmjena: Swanfilter, dana/u 06 feb 2020, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Pravda za TilijaSwanfilter je napisao/la: ↑06 feb 2020, 23:12Ma, kajla od ekipe. Zadnji put za njih dva puta zaredom cuo jos kada je Pedro Munitis igrao.
Recimo, tada Tili Plitkovic tada ni rođen nije bio. A tek da je formacije redao ... Kafica ...
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- LlullSergio
- Kontakt:
Nije Pedro Munitis nikad igrao za Alaves.
ermedinu bi najbolje prijao neki srednji klub Bundeslige
Mainz, Werder, Augsburg, Freiburg etc.
Mainz, Werder, Augsburg, Freiburg etc.
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Sta suplja glava zna
Đe će ko s brudom 
Strašni Alaves i finale sa Liverpoolom. Kako lete godine jbt.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: rukometubih23 i 17 gostiju.