Kad se sjetim onog njegovog ranijeg perioda u Krupi, sprdnja bio lik, penaldžija. A gledaj sad.
Elvir Koljić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Bazinga12345
- Kontakt:
Re: Elvir Koljić
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Ostane li zdrav, poziv ne smije doći u pitanje.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
- ASD
- Kontakt:
Onaj prvi period u Krupi i prije toga u Borcu bio prosjek lige. Samo što je taj šut imao.Bazinga12345 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 19:48Kad se sjetim onog njegovog ranijeg perioda u Krupi, sprdnja bio lik, penaldžija. A gledaj sad.
Drugi period bio mašina. Mislim da je imao više golova nego utakmica.
Jbt, frajer ima top u nozi. Kako uvijek snazno sutira, nebitno jel u ili van sesnaesterca. Ako pogodi precizno, nijedan golman ne brani.
malo je naivan i ovaj branic koji dopusta bosanskom Batistuti
da zategne pracku
sreca pa je debitovo za nas, spanci bi nam ga oteli

sreca pa je debitovo za nas, spanci bi nam ga oteli

Zadnja izmjena: AirRamiz, dana/u 28 jun 2020, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
Prvo gol, pa nas sve prestravi kad se uhvati za ledja i pade pa onda i strasan promasaj...
Uglavnom "baca" na Dzeku, s tim da mi je brzi i okretniji od Edina!
Uglavnom "baca" na Dzeku, s tim da mi je brzi i okretniji od Edina!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Kompletniji je od Prevljaka i Demirovića. On može i desnom i lijevom, i samo postaviti nogu i sa 25 metara.
-
- Kontakt:
Bosanski Aguero kakav Batistuta 
kako ide ovaj rumunski sistem, koliko jos ima kola da se odigra??
evo dobise Cluja koji ima bod vise. Jos da osvoje titulu sa Koljom, izradice mu bistu...a bice i rumunskih zena sumnjivog morala
evo dobise Cluja koji ima bod vise. Jos da osvoje titulu sa Koljom, izradice mu bistu...a bice i rumunskih zena sumnjivog morala
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Bosanski Ruud V.N, bomba, deračine Rumunske lige. Kakvi Clujevi kakva smeća.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Koljić ima 25 godina i razumljivo da je superiorniji od ostalih kandidata, zaista je nevjerovatno koliko ima alata u svom arsenalu.
Šut, igra glavom, skok, snaga, brzina, okretnost. Kompletan!
Postavlja se pitanje kakvu bi karijeru imao da se školovao u Holandiji, Njemačkoj
Postavlja se pitanje kakvu bi karijeru imao da se školovao u Holandiji, Njemačkoj

⚜️~⚜️~⚜️
To je to, naš igrač mora skoro sve iznova kad ode iz naše lige.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 jun 2020, 21:22Koljić ima 25 godina i razumljivo da je superiorniji od ostalih kandidata, zaista je nevjerovatno koliko ima alata u svom arsenalu.
Postavlja se pitanje kakvu bi karijeru imao da se školovao u Holandiji, Njemačkoj![]()
On je prešao preko Slovenije, Poljske, pa nazad u BiH dok je sazreo da nešto pokaže.
Zukanović je imao sličan put, po drugoj austrijskoj i belgijskoj. Višća je igrao u turskoj cvajti..
Ja bih na njegovom mjestu popricao s Dzekom o tome na cemu trebam poraditi i upijao bih svaku rijec od njega. Momak zabija objema nogama i glavom, dobar je u petercu, a i van sesnaesterca, a takvim vrlinama se rijetki mogu pohvaliti. Slicne je konstitucije kao Dzeko i ako ga iko moze posavjetovati i reci sta treba da radi, onda je to definitivno Edin. Koljica nisam cesto gledao otkako je u Rumuniji, tako da ni ne znam na koji nacin on igra tamo, ali, na osnovu onoga sto od prije znam, mislim da bi trebao malo vise ucestvovati u igri (a, upravo Dzeko je idealan primjer napadaca od 190+ cm koji redovno asistira, daje kljucne pasove i generalno ucestvuje u mnogim akcijama svog tima).
Samo da ga povrede zaobidju i bit ce on top
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
I ranije sam pisao,3 igraca koja su najvise izgubili teskim i ucestalim povredama jesu Koljic, Prevljak i Bešić.
Sve 3 bi sada igrali u bar pristojnim bundesligaskim timovima i bili bitna karika...nemam sumnje si sekunde.
Ali sta je tu je...da ih akoBogda povrede zaobidju u ostatku karijere.
Sve 3 bi sada igrali u bar pristojnim bundesligaskim timovima i bili bitna karika...nemam sumnje si sekunde.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Sva trojica su još uvijek relativno mladi i mogu napraviti iskorak ukoliko ne bude novih povreda.hurem je napisao/la: ↑29 jun 2020, 11:24I ranije sam pisao,3 igraca koja su najvise izgubili teskim i ucestalim povredama jesu Koljic, Prevljak i Bešić.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Prevljak je krenuo derati Belgijsku ligu sa jednom od lošijih ekipa, šteta što su prekinuli.
Ne znam koji će mu biti status sada, vraća se u RB, da li slijedi nova posudba?
Ne znam koji će mu biti status sada, vraća se u RB, da li slijedi nova posudba?
⚜️~⚜️~⚜️
- feniksptica
- Kontakt:
Dzaba vam sve, Kodru i Bajica cete gledat
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
ne moze se bas biti kompletan ako nemas dobar workrate... ali da budem iskren, malo je klasicnih devetki koje sw povlace u sredinu, vrse presing i jos im ostane snage za mirnu zavrsnicu. njegovo je da trpa golove
sjetimo se ovog slobodnjaka...bas top u nozi
mislim da je najvjerovatniji transfer u Tursku iako sam siguran da moze igrati i Bundesligu i Seriju A.
danas se sve prati...ali ova rumunska liga je stroga periferija a nema ni neki cv sa repkom.
sve u svemu, situacija nije toliko crna kad pomislimo na Dzekino penzionisanje...Kolja, Prevlja i Demirbey su solidne zamjene....uz ove nadolazece talente u drugim linijama, bice tu finog materijala...samo nek ostanu zdravi
sjetimo se ovog slobodnjaka...bas top u nozi

mislim da je najvjerovatniji transfer u Tursku iako sam siguran da moze igrati i Bundesligu i Seriju A.
danas se sve prati...ali ova rumunska liga je stroga periferija a nema ni neki cv sa repkom.
sve u svemu, situacija nije toliko crna kad pomislimo na Dzekino penzionisanje...Kolja, Prevlja i Demirbey su solidne zamjene....uz ove nadolazece talente u drugim linijama, bice tu finog materijala...samo nek ostanu zdravi