San Antonio Spurs
Re: San Antonio Spurs
106:106,ali bilo smo puno bolji u zadnjoj cetvrtini,dobili je sa 11 poena razlike,iako smo pred kraj gubili 102:98 nekako smo izborili produzetke i sada sam uvjeren da ce mo ovo dobiti 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
ovaj kevin love nije normalan majke mi mile 

13-1
12 uzastopna pobjeda...najteža do sada pošto za 48 minuta nismo imali prednost...na kraju Neal je fauliran na trojci kod 106-103 i pogodio je sva tri slobodna,Minesota nije iskoristila 15 sekudni...u produžetku je Boner do tada slabu partiju kompenzirao sa trojkom za 111-109 i na kraju sjajna odbrana Manua na Lovu za tešku pobjedu...
Manu za MVP...26 poena,6 skokova,6 asistencija i uvijek je tu kad se lomi utakmica...
Jefferson 19 uz loš procenat šuta iz igre...Parker 18...Hill 12...
kod Minesote Love 32 poena,22 skoka...i ukupno su nas naskakali za nekih 10 skokova dodaj tome da je Minesota imala 47 % iz igre a mi 39% i onda ova pobjeda dobiva na značenju...
sada slijedi derbi sa Dallasom kod kuće(petak) prvi ove godine i da vidimo kakav je to match up...
fantastično za sada...znači sada Dallas pa kod NOH ako to prođemo bez poraza ova serija bi mogla potrajati...
12 uzastopna pobjeda...najteža do sada pošto za 48 minuta nismo imali prednost...na kraju Neal je fauliran na trojci kod 106-103 i pogodio je sva tri slobodna,Minesota nije iskoristila 15 sekudni...u produžetku je Boner do tada slabu partiju kompenzirao sa trojkom za 111-109 i na kraju sjajna odbrana Manua na Lovu za tešku pobjedu...
Manu za MVP...26 poena,6 skokova,6 asistencija i uvijek je tu kad se lomi utakmica...
Jefferson 19 uz loš procenat šuta iz igre...Parker 18...Hill 12...
kod Minesote Love 32 poena,22 skoka...i ukupno su nas naskakali za nekih 10 skokova dodaj tome da je Minesota imala 47 % iz igre a mi 39% i onda ova pobjeda dobiva na značenju...
sada slijedi derbi sa Dallasom kod kuće(petak) prvi ove godine i da vidimo kakav je to match up...
fantastično za sada...znači sada Dallas pa kod NOH ako to prođemo bez poraza ova serija bi mogla potrajati...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
- Kontakt:
Wolverine je napisao/la:ovaj kevin love nije normalan majke mi mile
fantastičan skakač,najbolji još od doba kad je dennis rodman igrao
-
- Kontakt:
ginobili pokazuje iz utakmice u utakmicu da je među najboljim bekovima lige
E kad smo ovo uzeli, sve cemo...
Jedino sam ja zivce pogubio uz njih, ovakve utakmice uzimaju nekol'ko mjeseci zivota...
Ali bitno je 13-1

Jedino sam ja zivce pogubio uz njih, ovakve utakmice uzimaju nekol'ko mjeseci zivota...

Ali bitno je 13-1
Štata za ovaj jedan poraz
mogli smo sad imati 14 - 0
ali ni ovako nije loše 
Najjača smo ekipa ove sezone

Najjača smo ekipa ove sezone

There got to be something for Liverpool big number nine ...

Toliko izgubljenih lopti, da je Dallas zasluzeno dobio...
i toliko ne igrate odbranu da to nece proc protiv jacih ekipe koji imaju ubice tipa DirkaYaSSaL je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: dema, dana/u 27 nov 2010, 12:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
dema je napisao/la:i toliko ne igrate odbranu da to nece proc protiv jacih ekipe koji imeju ubice tima DirkaYaSSaL je napisao/la:![]()
![]()
![]()
gramatika te ****
Ovi Spursi vazda puse od Dallasa. Bjezite od njih u playoffu kao djavo od krsta. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:Ovi Spursi vazda puse od Dallasa. Bjezite od njih u playoffu kao djavo od krsta.

U playoffu lagano 4:2 upadoše jbg mora se nekad i serija prekinut trenutno smo prvi u ligi idemo do prstena

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nista,jedino ponovno angazovati Bowena,odma je odbrana 30% jaca,a u napadu sta uradi,moze pruziti barem ko Boner 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Ma Bowen je TitoDylan Dog je napisao/la:Nista,jedino ponovno angazovati Bowena,odma je odbrana 30% jaca,a u napadu sta uradi,moze pruziti barem ko Boner

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ovo prvo poluvrijeme protiv Hornetsa je katastrofa, totalna nemoc...
Slutim blow-out poraz...
Slutim blow-out poraz...

moze se to preokrenut,oni imaju sut preko 60% to ako zaustave imaju sansu za pobjedu.Valjda ce se sjetit da ipak znaju igrat odbranuYaSSaL je napisao/la:Ovo prvo poluvrijeme protiv Hornetsa je katastrofa, totalna nemoc...
Slutim blow-out poraz...
Odbrana
Inače velika trojka dobri Parker može još bolje fali učinak ostalih igrača njihova klupa je razvalila našu.Očekujem poboljšanje igre,a i odbrane u drugom poluvremenu,ali opet teško da ćemo pobjedit
Mislim da su ovi Hornetsi prenapaljena ekipa da bi ih se moglo sa ovako neozbiljnim pristupom dobit ovako se može igrat protiv skroz slabih ekipa i u jačim tekmama jer u reguralnom dijelu niko ne igra maximalno od boljih ekipa dok Hornetsima puno znaći sa kojeg će mjesta krenut u PO i da li će uopšte jer ni to nije sigurno.I glavni problem West za poluvrijeme dao ko što daje u prosjeku po tekmi

Inače velika trojka dobri Parker može još bolje fali učinak ostalih igrača njihova klupa je razvalila našu.Očekujem poboljšanje igre,a i odbrane u drugom poluvremenu,ali opet teško da ćemo pobjedit

Mislim da su ovi Hornetsi prenapaljena ekipa da bi ih se moglo sa ovako neozbiljnim pristupom dobit ovako se može igrat protiv skroz slabih ekipa i u jačim tekmama jer u reguralnom dijelu niko ne igra maximalno od boljih ekipa dok Hornetsima puno znaći sa kojeg će mjesta krenut u PO i da li će uopšte jer ni to nije sigurno.I glavni problem West za poluvrijeme dao ko što daje u prosjeku po tekmi

Treca cetvrtina odlicna, odbrana fenomenalna, ali sumnjam da mozemo do kraja ovako igrati...
Da smo ovako igrali od pocetka, bila bi druga prica...
Rekoh ja vec na poluvremenu da cete se vratit i sad na iskustvo ovo dobijete.YaSSaL je napisao/la:Treca cetvrtina odlicna, odbrana fenomenalna, ali sumnjam da mozemo do kraja ovako igrati...
Ne znam da li cemo do kraja sezone odigrati ovako dobro poluvrijeme, kao veceras drugo...
Odlicno iskupljenje za Dallas...
14-2
Odlicno iskupljenje za Dallas...
14-2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.