Nakon sto je Slovenija vodila 1-0
Nesto mi poznato

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Izgleda i da Slovenci imaju svog KolasincaVucevich je napisao/la:Kipar 2-1 Slovenija
Nakon sto je Slovenija vodila 1-0
Nesto mi poznato![]()
![]()
![]()
5./6. juna polufinale, 9. juna za treće i finale.Raonffa je napisao/la:Zna li neko na koji fazon će se igrati play off Lige nacija?
Mislim, polufinale i finale, ok, al' gdje će se to igrati, neutralni teren, tipa lupam u Parizu četiri selekcije (mi, Ukrajina, Danska i Rusija npr), u petak polufinalni mečevi, u nedjelju finale (i eto za treće mjesto ako ima kakve potrebe)?
Misliš da će se domaćin tražiti između reprezentacija koje su obezbijedile taj play off? Teorestki, mi se nađemo u njemu, mi bi mogli biti domaćini tog "završnog turnira"?Mokes je napisao/la:5./6. juna polufinale, 9. juna za treće i finale.Raonffa je napisao/la:Zna li neko na koji fazon će se igrati play off Lige nacija?
Mislim, polufinale i finale, ok, al' gdje će se to igrati, neutralni teren, tipa lupam u Parizu četiri selekcije (mi, Ukrajina, Danska i Rusija npr), u petak polufinalni mečevi, u nedjelju finale (i eto za treće mjesto ako ima kakve potrebe)?
Valjda moraju prvo vidjeti ko će igrati, pa da se poslije odredi domaćin. I zanima me šta će biti u slučaju Rusija - Ukrajina
Poredak u ligi nacija određuje šešire za kvalifikacije. Ako bi ispali u C ligu bili bi pot3, a ako budemo prvi ili drugi pot2.rope11 je napisao/la:je li ono pobjednici divizija naredno takmičenje prelaze u drugu diviziju, tj. u slučaju naše pobjede mi bi narednu ligu nacija igrali u A diviziji?
eh sad, zar nije bolje težiti porazima pa ispasti u C diviziju gdje bi djelomično lako izborili mjesto na EP nego završiti u A diviziji gdje nemamo ni teoretske šanse nekoga dobiti?
ili ide po principu da bi i trećeplasirani u grupi (u ovom slučaju, mi) išao dalje jer će svakako 99% reprezentacija izboriti EP kroz kvalifikacije?
ne zamjerite, ima toliko stvari koje još nisam ukopčao
Ko ti garantuje da bi? Pa mi gubimo od Kipra i Izraela, daleko smo mi od reprezentacije za koju mozes reci da bi sigurno prosla kroz tu diviziju na Euro.rope11 je napisao/la:pa šta ima veze, kroz ligu nacija bi svakako izborili EP u diviziji C
jedino bi uticalo na sam EP jer bi tad bili u trećem šeširu, to je loša strana.
Sve pohvale za novi avatar.Derdiyok je napisao/la:Vlasi 2-1 Vlasi
sajo10 je napisao/la:Turska fudbalska reprezentacija![]()
![]()
Jeste...anonymousHD je napisao/la:Je li ovo najgora generacija Italije?
IgračinaOsim13 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.