Logika je vidim pomogla.dinoze je napisao/la:Samo iskreno meni je zamjena Cimirot - Jajlo bila logicna, neznam sto vama nije.
Cimirot se nije dobro pokazao kao destruktivac, citava odbrana je bila u ****, on je pokusao da sa iskusnim Jajalom zatvori rupu u sredini da nebi jos koji gol primili. Jer je konto da ce Jajalo mozda i iznjeti koju loptu u fazi transformacije jer to Cimiroti nije nikako islo od ruke uz to sto nije mogao ni da zaustavi napade.
SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Zvanično: BiH dočekuje Belgiju na Grbavici!

Mozda nam Grbavica donese srecu.
Naravno da nije kada niko na terenu nije imo motiva osim kiprana.dubrovnik je napisao/la:Logika je vidim pomogla.dinoze je napisao/la:Samo iskreno meni je zamjena Cimirot - Jajlo bila logicna, neznam sto vama nije.
Cimirot se nije dobro pokazao kao destruktivac, citava odbrana je bila u ****, on je pokusao da sa iskusnim Jajalom zatvori rupu u sredini da nebi jos koji gol primili. Jer je konto da ce Jajalo mozda i iznjeti koju loptu u fazi transformacije jer to Cimiroti nije nikako islo od ruke uz to sto nije mogao ni da zaustavi napade.
Dzeko citavu tekmu nije ni vidio centra terena a kamo li da zagalami i osvjesti ove nazad.
Do sada ne porazeni... tako daBosnaSTL je napisao/la:Mozda nam Grbavica donese srecu.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Nego sta mislite o Bosanskom El Classicu u barazu.
Portugal - BiH, mozemo li ih ovaj put uzeti?
Kojeg motiva covjece boziji?dinoze je napisao/la:Naravno da nije kada niko na terenu nije imo motiva osim kiprana.dubrovnik je napisao/la:Logika je vidim pomogla.dinoze je napisao/la:Samo iskreno meni je zamjena Cimirot - Jajlo bila logicna, neznam sto vama nije.
Dzeko citavu tekmu nije ni vidio centra terena a kamo li da zagalami i osvjesti ove nazad.
Treba Pjanic uzet loptu probit 5 igraca da bi dosao do 20 metara i asistirao Dzeku. Ako mu Ibisevic ne zasmeta usput. Da li si slucajno primjetio da su Pjanic i Cimirot stalno bili uduplani. Izraelac je ponistio nasu igru napunivsi sredinu. Navuko nas covjek naprijed, stoperi vode igru a svaka kontra Sunjic na otvorenom prostoru pogubljen potpuno. Bek Bicakcic? Pa svako trener koji ima 3 ciste bi nas ubio. Pa mi Gibraltaru nismo opucali 5 puta iz izradjene akcije. Isto kao i protiv Cipra. Da radnici i zanatlije nisu popadali s nogu ne bi ni njih dobili a nasi igraci nisu tako losi. Los je onaj koji ih slaze.
Na kraju krajeva ovaj selektor je morao nauciti motivacijske govore drzati inace ne znam kako bi mu bilo kakvo zensko prislo blize od 20 metara.

Zato sto je tu izmjenu trebo izvrsiti kad je bilo 2-0, a on je to uradio kad smo ganjali rezultat. Trebo je promjeniti formaciju jer jaki kipar nam je pojeo sredinu terena. To i forumasi vide ali onaj sto prima 50.000 ne zna jednostavno. I sto je najgore ovo mu nije prvi put. Nasa igra nema nikakvog koncepta, sve se svodi na ho-ruk.dinoze je napisao/la:Samo iskreno meni je zamjena Cimirot - Jajlo bila logicna, neznam sto vama nije.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Novinari su prica za sebe. Pod prvo vazda neka otvorena pitanja postavljaju i nekad daju i sami odgovor u pitanjy da ublaze pitanje, isto ko da se boje.dubrovnik je napisao/la:Kad mu vidis izmjene Jajalo - Cimirot protiv Cipra ili slicne poteze u proslim utakmicama tek onda shvatis koliko taj covjek ne zna. Nikad mi nece biti jasno zasto u BiH ne postoji pritisak novinara i da li je moguce da ga niko pod milim bogom ne pita zasto je npr. takvu izmjenu protiv Cipra napravio. Siguran sam da su novinari agresivniji na presicama da bi pritisak na ovakve neznalice bio veci i ne bi samo tako produzivali svoj mandat.Fudo je napisao/la:Belgija igra brz fudbal i to je sto nama ne odgovara. Bojim se da smo prokockali nase sanse. Ali nade normalno ima, pogotovo sa drugim selektorom. Treba postaviti destruktivnu igru, tako je trebalo i na kipru u 2. djelu tekme, a to Mehmed ne zna. On npr. jajala uvodi kad se ganja rezultat i to sve kaze. Nasa sansa lezi u povredi ili ne igranju dva vrlo vazna igraca belgije koji ubrzavaju protok lopte tj. Hazarda i de bryne i ostavljanjem igraca fakticki uz tjelo kreativaca Belgije, tako da ih odmaj "ometaju" u kreiranju igre, i dupliranja na krilnim pozicijama defanzivno. To bi normalno zahtjevalo igru sa jednim spicom i besicem zdravim jer njega vidim kao nekog kljucnog za destrukciju. I kad bi to uspjelo onda napraviti presing zadnjih 10tak minuta pa sta bude. Bojim se ili vec haman pa sam uvjeren da Mesa nema tu mudrost, znanje ili vec sta treba da bi se belgija dobila i molim boga da ode visee.
Da ga je dati nama forumasima za 2 sata bi sam dao otkaz.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Slazem se, i meni je izmjena izgubljeni Cimirot-Jajalo bila logicna, pogotovo sto je to najosjetljivija pozicija na terenu.dinoze je napisao/la:Samo iskreno meni je zamjena Cimirot - Jajlo bila logicna, neznam sto vama nije.
Ali mi nikako nije bila logicno vadjenje Visce prije toga umjesto Ibisevica.
Selektor nam je teski neznalica...ne mogu da vjerujem da nigdje ni rijeci nema o ostavci/otkazu.
Vjeruj mi da je to najveci problem BiH sporta. Pa zasto idu na konferencije ako tamo nemaju sta pitati.Fudo je napisao/la:Novinari su prica za sebe. Pod prvo vazda neka otvorena pitanja postavljaju i nekad daju i sami odgovor u pitanjy da ublaze pitanje, isto ko da se boje.dubrovnik je napisao/la:Kad mu vidis izmjene Jajalo - Cimirot protiv Cipra ili slicne poteze u proslim utakmicama tek onda shvatis koliko taj covjek ne zna. Nikad mi nece biti jasno zasto u BiH ne postoji pritisak novinara i da li je moguce da ga niko pod milim bogom ne pita zasto je npr. takvu izmjenu protiv Cipra napravio. Siguran sam da su novinari agresivniji na presicama da bi pritisak na ovakve neznalice bio veci i ne bi samo tako produzivali svoj mandat.Fudo je napisao/la:Belgija igra brz fudbal i to je sto nama ne odgovara. Bojim se da smo prokockali nase sanse. Ali nade normalno ima, pogotovo sa drugim selektorom. Treba postaviti destruktivnu igru, tako je trebalo i na kipru u 2. djelu tekme, a to Mehmed ne zna. On npr. jajala uvodi kad se ganja rezultat i to sve kaze. Nasa sansa lezi u povredi ili ne igranju dva vrlo vazna igraca belgije koji ubrzavaju protok lopte tj. Hazarda i de bryne i ostavljanjem igraca fakticki uz tjelo kreativaca Belgije, tako da ih odmaj "ometaju" u kreiranju igre, i dupliranja na krilnim pozicijama defanzivno. To bi normalno zahtjevalo igru sa jednim spicom i besicem zdravim jer njega vidim kao nekog kljucnog za destrukciju. I kad bi to uspjelo onda napraviti presing zadnjih 10tak minuta pa sta bude. Bojim se ili vec haman pa sam uvjeren da Mesa nema tu mudrost, znanje ili vec sta treba da bi se belgija dobila i molim boga da ode visee.
Da ga je dati nama forumasima za 2 sata bi sam dao otkaz.
Da li je strucno znanje u pitanju ili strah sto neki ovdje spominju od neplacanja karata za put.
Ako im redakcija ne moze kupiti kartu od par stotina eura do Cipra neka se ugase sve takve novinske kuce.
Ovo je komedija covjek se bruka iz utakmice u utakmicu a niko da ga upita zasto to radi
Nije mi jasno i zasto BiH TV ne pozove Emira ili Hibica za strucnog sukomentatora. Makar su pametni momci i nece se brukati kao Konjic i Glavas koji su na nivou nasih trenera. Sve mora biti u mulju.
Znam da mali Dzankovic uvjek moze doci do Emira pozivom na telefon, kuca im je uz kucu u Dubrovniku.
Ali Emir bi svima otvorio oci pa ga drze daleko od TV ekrana.
@dubrovnik
Pa hebeni Pjanic igra u Juve, Dzeko igra u Romi pa ako oni nemaju znanja i motiva da se otarase jednom u 45 min igraca iz kipranske lige i nemaju motivacije da razmrdaju ostale onda neznam ko bi to trebao i mogao. Da nepricam o tome da nisu ni jedan se vratili nazad da pomognu kada je bilo najteze onih 10 minuta.
Samo mogu reci neka pogledaju Ronalda na evropskom prvenstvu, ili si lider ili nisi nema druge.
Pa hebeni Pjanic igra u Juve, Dzeko igra u Romi pa ako oni nemaju znanja i motiva da se otarase jednom u 45 min igraca iz kipranske lige i nemaju motivacije da razmrdaju ostale onda neznam ko bi to trebao i mogao. Da nepricam o tome da nisu ni jedan se vratili nazad da pomognu kada je bilo najteze onih 10 minuta.
Samo mogu reci neka pogledaju Ronalda na evropskom prvenstvu, ili si lider ili nisi nema druge.
Portugal dobija i ide direktno, ovo drugo nemoguće.dinoze je napisao/la:Nego sta mislite o Bosanskom El Classicu u barazu.

Ne kazem ja da i oni ne nose dio krivice ali jednostavno su tako ubijeni takticki da je to strasno.dinoze je napisao/la:@dubrovnik
Pogledaj Hrvatsku koja je po igracima stroj ali dupeglavac na klupi ubija jednu takvu ekipu.
Dobijaju je Island i Estonija, Kosovo ih muci. Nije zar i tu pitanje kvaliteta prisutno ili lijenosti. Kad got ekipu vodi los trener spominje se nedostatak volje u igraca a obicno je kaos na terenu uzrok takvom ponasanju.
Čuj izmjena Cimirot-Jajalo logična.Pa to je totalno nelogična izmjena.Pa opet si na istom opet 2 veznjaka pokrivaju 200 kvadrata prostora što je nemoguće ni da imaju motor u zadnjici.Jedino logično bilo da je Vedo izašao a Jajala pridružiti Pjani i Cimiju.Imali bi gušću sredinu ,stigli bi pokriti,imati veći posjed a samim tim i nešto iskreirati prema naprijed.
-
- Kontakt:
Sad smo najgori 2.
Danci poderali armence.
Danci poderali armence.
Problem je sto mi nemamo sa cim iznenaditi Belgiju vec sada Martinez zna postavu sa kojom ce Mesa poceti Zatvori nam Pjanica uduplat nam Dzeku i to je to mi donji .... Da sam mjesto Curana ja bi poceo sa 451 Beg na golu Ogi Bicakcic Jozo Zukan dva DM bi stavio Seu i Besica Milicevic Pjanic Lulic i napred Dzeko makar ga iznenaditi sa Pjanom na Am i Seom na Dm
MUSVDG
- ElCartel11
- Kontakt:
Enigma je napisao/la:Problem je sto mi nemamo sa cim iznenaditi Belgiju vec sada Martinez zna postavu sa kojom ce Mesa poceti Zatvori nam Pjanica uduplat nam Dzeku i to je to mi donji .... Da sam mjesto Curana ja bi poceo sa 451 Beg na golu Ogi Bicakcic Jozo Zukan dva DM bi stavio Seu i Besica Milicevic Pjanic Lulic i napred Dzeko makar ga iznenaditi sa Pjanom na Am i Seom na Dm

Imas sve predispozicije da zamijenis Mesu. Samo takav profil trenera pase nasem savezu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Dok je mafija u savezu ne podnosim kandidaturu .... ali ako me Tan zovne ... svakako kod vas moze sjest na klupu ko zeliElCartel11 je napisao/la:Enigma je napisao/la:Problem je sto mi nemamo sa cim iznenaditi Belgiju vec sada Martinez zna postavu sa kojom ce Mesa poceti Zatvori nam Pjanica uduplat nam Dzeku i to je to mi donji .... Da sam mjesto Curana ja bi poceo sa 451 Beg na golu Ogi Bicakcic Jozo Zukan dva DM bi stavio Seu i Besica Milicevic Pjanic Lulic i napred Dzeko makar ga iznenaditi sa Pjanom na Am i Seom na Dm![]()
Imas sve predispozicije da zamijenis Mesu. Samo takav profil trenera pase nasem savezu.

MUSVDG
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ovo cemo stvarno igrati na Grbavici? OMG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.