Jozo Šimunović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Tristan10
Kontakt:

Re: Jozo Šimunović

Post Postao/la Tristan10 » 15 mar 2018, 17:10

Igrao ne igrao, za mene bi svakako bio panj. Promaha u odbrani barem ono malo sto sam mogao viditi kako igra za Celtic. I da predje u Lazio isto bi mislio. Ali i mi moramo shvatiti, igraci koji igraju za reprezentaciju bilo odakle dolaze moraju da grizu na terenu. Nemamo nista od igraca koji izgleda kao zvucno ime a nema 100% zalaganje. Mene ne interesuje odakle je, je li rodom iz BiH, je li nas prijeklom iz okruzenja ili dijaspore (kao ja), ali mora zalaganje biti da se ostavi zadnji atom snage na terenu.

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 15 mar 2018, 17:11

odma da si vratio dres i trenerku
Zarathustra

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 15 mar 2018, 17:14

Moggi je napisao/la:odma da si vratio dres i trenerku
Hajde barem se morao malo potruditi, pjevao je pjesmicu - moj je zivot svicarska :lol:
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 15 mar 2018, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 15 mar 2018, 17:14

Nemojte nasjedati na medijske natpise,možda je u dogovoru sa selektorom odlucio da preskoci ove utakmice.Samo kazem,ne treba letit pred rudu.A ako je zaista odabrao da nece vise da igra za nasu repku,neka mu je sa srecom u daljnjem zivotu.Daleko mu kuca bila od nase.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 15 mar 2018, 17:14

Vucevich je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:Dobro si napisao, nadao se plasmanu na SP pa da se tamo pokaze i zaradi transfer, sad je propalo pa se nece odazvati vise. Sto se mene tice neka ga nasi nikad ne pozovu opet. Samo sto sad ne moze nazad ni u rvaCku pa mu je mrtva reprezentativna karijera :lol:
Ma neće ga više zvati, poprilično sam siguran u to.

Da je on želio reprezentativnu karijeru iz neke ljubavi i patriotizma, sasvim sigurno ne bi mijenjao reprezentaciju, jer objektivno (po godinama i kvalitetu kluba) on bi se vrtio tu negdje oko hrvatske reprezentacije, velike su šanse da bi nekada i uletio na spisak, dakle da mu je stalo do reprezentacije ne bi mijenjao sportsko državljanstvo, htio je instant korist od reprezentativne karijere, nije uspio i to je to, čisto sumnjam da nešto pretjerano žali zbog toga :D

Al' nejse, nebitno je sada pričati o njemu, uglavnom, mislim da je on završio svoje što se tiče naše reprezentacije.
Apsolutno tacno, i zbog toga sam napisao da ne trebamo biti reprezentacija oportunista ali su me ljudi napali zbog toga.

Temu gasiti i staviti u arhivu :kafa:
Ah, yebiga, teško je odbiti igrača koji bi vjerovatno postao najbolji igrač reprezentacije na toj poziciji. Da smo se plasirali na SP, slavili bi mi Jozu, imali bi mi korist, imao bi on korist.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 15 mar 2018, 17:15

I sta ako je dogovorio da 'preskoci'? Onda je oportunista poput Ryan Giggsa koji gleda samo svoje interese, a navijaci Walesa stvarno ne gotive Giggsa.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 15 mar 2018, 17:18

Nije da je neki kvalitet inace, ali eto.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 mar 2018, 17:19

Vucevich je napisao/la:I sta ako je dogovorio da 'preskoci'? Onda je oportunista poput Ryan Giggsa koji gleda samo svoje interese, a navijaci Walesa stvarno ne gotive Giggsa.
– Razgovarao sam sa Simunovićem i on mi je rekao da ne želi i da neće igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Zašto je to tako ili zbog čega je donio odluku trebate pitati njega. Koga nema bez njega se može i mi nastavljamo bez Simunovića sve onako kako smo planirali – kazao je Robert Prosinečki
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 15 mar 2018, 17:21

Sta ce covjek, pametan. Treba grijati klupu Sunjicu koji ispada iz Ruske lige ili Bicakcicu koji je vise klupiran u Njemackoj neg sto igra.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 15 mar 2018, 17:24

Kad skupi 4.5 nastupa za Hrvatsku u 15 godina pa pocne druga prica. :kafa:
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 15 mar 2018, 17:25

miky_hz je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:I sta ako je dogovorio da 'preskoci'? Onda je oportunista poput Ryan Giggsa koji gleda samo svoje interese, a navijaci Walesa stvarno ne gotive Giggsa.
– Razgovarao sam sa Simunovićem i on mi je rekao da ne želi i da neće igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Zašto je to tako ili zbog čega je donio odluku trebate pitati njega. Koga nema bez njega se može i mi nastavljamo bez Simunovića sve onako kako smo planirali – kazao je Robert Prosinečki
Aha, hvala. Onda je ovaj Simunovic i vece **** nego sto sam mislio. Nek se ****.

zure99
Kontakt:

Post Postao/la zure99 » 15 mar 2018, 17:25

miky_hz je napisao/la:

Oj tačno nije debil samo na terenu već je i gori van njega :facepalm: :facepalm: ...kako je Mamić njeg prodao za 7,5 miliona nije mi jasno :sick:
Zadnja izmjena: zure99, dana/u 15 mar 2018, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 15 mar 2018, 17:25

Sarmelino je napisao/la:Kad skupi 4.5 nastupa za Hrvatsku u 15 godina pa pocne druga prica. :kafa:
Pa covjek nema mjesta ispred liminitiranog Vide.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 mar 2018, 17:28

Jel neko gledao Rangers-Celtic? Covjek je bara. Nije bolji nista od onakvih kao Cocalic.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 15 mar 2018, 17:33

jozinho je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:Ustaško sjeme mu se zatrlo.
Jučer gledam sliku naroda
baca cvijeće po herojima
a već sutra pobjednike sude
prodaše ih za Judine škude
Vidis da mu ovo dodje, kao brisanje guzice ljiljanima, zato imaj razumjevanja.

Nije on kriv sto je i dalje naivan, kao i muslimanski zivalj od ranih 90'ih pa do danas.

Jozo, Kozo!

Ramsey8
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey8 » 15 mar 2018, 17:35

Taman da u Realu bude igrao nikad ga vise zvati ne treba
Miljenik admina i ostale moderacije

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 15 mar 2018, 17:36

tuzlak1987 je napisao/la:Jel neko gledao Rangers-Celtic? Covjek je bara. Nije bolji nista od onakvih kao Cocalic.
Najedi se govedine. :)

Cocalic je odigrao bez greske u reprezentacijji, za razliku od ostalih stopera. A ti ga jos poredis sa ovim smecem.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 15 mar 2018, 17:39

Nadam se da je s ovim Jozin nastup za BiH završen za sva vremena i da neće za nekih 7-8 godina, kad mu karijera (ako bude) loša pa odjednom dobije napad nacionalizma, dobiti poziv. Pa makar nam stoper bio iz PL BiH.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

zure99
Kontakt:

Post Postao/la zure99 » 15 mar 2018, 17:46

Ma ko zna možda mu se i ne igraju ove prijateljske nešto pretjerano,pogotovo sad kad je i u svom klubu na tankom ledu ...evo čitam sad i u Celticu bi objerucke prihvatili neku dobru ponudu da ga se rijese :think: navijačima je vec prekipilo s njim....kako bilo ovaj je gori Hrgović od Hrgovića :crazy:

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 15 mar 2018, 17:46

Covjek grijao klupu Sunjicu iz raspalog Dinama, Cocalicu ispao iz Belgijske lige i klupiranom Bicakcicu. Pa nije budala da takvim superstar igracima opet dolazi grijati klupu. Nosi to.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 31 gost.