Ma kakvi to. Nema ulijetanja umjesto nekog. Ako sam zakasnio, ima ovih "dvoboja" mimo lige. Nek' to bude neko kup takmičenje.Ramsey16 je napisao/la:Eto ubacite monologa umjesto mene svakako cu biti kanta za nabijanje

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma kakvi to. Nema ulijetanja umjesto nekog. Ako sam zakasnio, ima ovih "dvoboja" mimo lige. Nek' to bude neko kup takmičenje.Ramsey16 je napisao/la:Eto ubacite monologa umjesto mene svakako cu biti kanta za nabijanje
Kad planiras da krenemo s prvim dvobojima?Sarmelino je napisao/la:
Kako neofirno sebi pravis stvaras kredita za kasnije.Sarmelino je napisao/la:Znate sta,previse vas se javilo da budete backupi,svi ste in.A sutra bi se trebalo pocet igrat zbog kval. danas
Mislio sam da se ovi koji su inaktivniji pokolju za spot.Prednost stalnim clanovimabodi123 je napisao/la:Kako neofirno sebi pravis stvaras kredita za kasnije.Sarmelino je napisao/la:Znate sta,previse vas se javilo da budete backupi,svi ste in.A sutra bi se trebalo pocet igrat zbog kval. danas![]()
Napraviti kvalifikacije za main draw, poput onih teniskih. Koliko ljudi bude preko 32, toliko ih se uzme od 32 pa unazad, i naprave se parovi, pobjednici tih meceva ulaze u main draw prvog kola. Najjednostavije.
Ne znam, subjektivno je odredjivati ko je aktivan clan i tjerati nekoga ko se prije prijavio da igra kvale. Kako odrediti 4, 6, 8 ili koliko vec ce nam trebati ljudi na takav nacin a da nekoga ne zakines - nemoguce. Jedini regularan nacin po meni je ovaj koji sam napisao, ili da jednostavnom izvlacimo random od svih igraca one koji ce igrati kvale, ali i to mi opet bas nije totalno fer radi onih koji su se na vrijeme prijavili.Sarmelino je napisao/la: Mislio sam da se ovi koji su inaktivniji pokolju za spot.Prednost stalnim clanovima
Jel igras ti il ne? Samo odustajat znasRamsey16 je napisao/la:Eto ubacite monologa umjesto mene svakako cu biti kanta za nabijanje
Ma i Novaka je Jelena uyebala. Mogla bi i moja Jelena mene.bodi123 je napisao/la:Ne brinem se za ja @Monu, ima on dovoljno znanja da se proseta kvalama, mozda i prvi favorit turnira.
Zato se igra general knowledge, x pitanja i to je toMonolog je napisao/la:Ma i Novaka je Jelena uyebala. Mogla bi i moja Jelena mene.bodi123 je napisao/la:Ne brinem se za ja @Monu, ima on dovoljno znanja da se proseta kvalama, mozda i prvi favorit turnira.![]()
Elem, dijelim tvoje mišljenje glede onih koji su se ranije prijavili. Nema smisla da ispadnu kako bi se drugim (konkretno meni) napravilo mjesto, jer do jučer poslijepodne nisam ni vidio temu i ovu inicijativu.
Btw, ima ljudi koji znaju pitanja napamet, barem na onim nekim "lijevim" temama. Doduše, vrati mi se to pitanjima o Balkanu, gdje se ovi Australci obično pogube.
Ah te zene, zato Rafa ne staje na ludi kamen, voda onu Xiscu od osnovne, zna on da bi najebao s njom ko Novak s Jelenom.Monolog je napisao/la:Ma i Novaka je Jelena uyebala. Mogla bi i moja Jelena mene.bodi123 je napisao/la:Ne brinem se za ja @Monu, ima on dovoljno znanja da se proseta kvalama, mozda i prvi favorit turnira.![]()
Elem, dijelim tvoje mišljenje glede onih koji su se ranije prijavili. Nema smisla da ispadnu kako bi se drugim (konkretno meni) napravilo mjesto, jer do jučer poslijepodne nisam ni vidio temu i ovu inicijativu.
Btw, ima ljudi koji znaju pitanja napamet, barem na onim nekim "lijevim" temama. Doduše, vrati mi se to pitanjima o Balkanu, gdje se ovi Australci obično pogube.
Ma svejedno mi niti mi se pretjerano igra niti ne igra.Sarmelino je napisao/la:Jel igras ti il ne? Samo odustajat znasRamsey16 je napisao/la:Eto ubacite monologa umjesto mene svakako cu biti kanta za nabijanje
Reci da znamo računicu,strah te da cu te i ovdje uzimat?Ramsey16 je napisao/la:Ma svejedno mi niti mi se pretjerano igra niti ne igra.Sarmelino je napisao/la:Jel igras ti il ne? Samo odustajat znasRamsey16 je napisao/la:Eto ubacite monologa umjesto mene svakako cu biti kanta za nabijanje
Kakva je ovo protekcija moderatoraSarmelino je napisao/la:Tebe ubacujemo nekako sigurno.
Izbacio bi Besica al treba na nekom skor popravljat?Donnie Darko je napisao/la:Monolog in sarmelino out
Idealno.
Ima, daj oe username na igrici i zaprati me tamo i sve one sto ja pratim.BigDaddy je napisao/la:ima li mjesta za mene, niste valjda vec poceli
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.