Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
docu ja za 10 15 minRamsey16 je napisao/la:Hajde upadajte fali nam jedan da nas bude 8 ili dva
UpadajForster je napisao/la:Igra se poslije LP?
Mi se raspali dok ti dodjesMElloo je napisao/la:docu ja za 10 15 minRamsey16 je napisao/la:Hajde upadajte fali nam jedan da nas bude 8 ili dva
**** brate zene + zagledo se RMTV ovo slavljeRamsey16 je napisao/la:Mi se raspali dok ti dodjesMElloo je napisao/la:docu ja za 10 15 minRamsey16 je napisao/la:Hajde upadajte fali nam jedan da nas bude 8 ili dva
Ramsey16 je napisao/la:Ja odo igrati pa upadajte kad mognetebice nas uglavnom
Ulazi da se skupimo, ima nas 5-6MElloo je napisao/la:Imal koga da igra?
Ja tebe i taticu vec otpisao biojopaa7 je napisao/la:Bio vani jbg. Stvarno cu morati instalirati igru pa da uletim ponekad
To nesto novo sad, nekakva liga?Ramsey16 je napisao/la:Ja tebe i taticu vec otpisao biojopaa7 je napisao/la:Bio vani jbg. Stvarno cu morati instalirati igru pa da uletim ponekad![]()
Btw sinoc smo dostojno predstavili nas klub u ligaskoj utakmici. Jest da smo izgubili sa 2:1 ali igrali smo svi kao jedan.
Ma nije novo uvijek je to bilo vec ko ce s vama amaterima to odmah igrati a tamo svi preko 50og lvljopaa7 je napisao/la:
To nesto novo sad, nekakva liga?
Not happeninRamsey16 je napisao/la:Ma nije novo uvijek je to bilo vec ko ce s vama amaterima to odmah igrati a tamo svi preko 50og lvljopaa7 je napisao/la:
To nesto novo sad, nekakva liga?
Zato kazem da nam je dva kluba da imamo pa da deremo medjusobno ligaske tekme. Eto sinoc nas 7 bilo jedan falio ali mora neko i klub napraviti nista moramo sacekati sarmu da ga izlevatimo da da 50k pointsa
cekam poklonRamsey16 je napisao/la:Ko vcrs pogodi ko Mandzo ima od mene poklon na igri
Bice cim skontam sta da ti posaljem i kako se to radisuarez7 je napisao/la:cekam poklonRamsey16 je napisao/la:Ko vcrs pogodi ko Mandzo ima od mene poklon na igri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.