Bodove cu tamo, a ovdje obrazlozenje...
High - nacionalisticka elita na forumu. Sasvim sigurno jedan od najgorih, onaj tip koji mi je pokvario sav osjecaj barem moralne pobjede u ratu. Onaj sto kad pomislis da mrzis cetnike i ustase, vrati te na mjesto jer shvatis da isti odvratni likovi zive u tvom haustoru i sjede u istom kaficu kao ti, kupuju u istom granapu.
Amazon - lik koji sasvim sigurno ima tacno definisane namjere. Drzi se pravila i uspjeva izbjeci ban cime do maksimuma testira integritet administracije gdje svjesno pusimo clanove, popularnost pa cak i stavljamo 'glavu na panj' da bismo ostali dosljedni osnovnim proncipima foruma. Mogao sam ovdje staviti I Hrasno1921, ali Amazon je tu mnogo duze, bez bana, a ovaj drugi je i kreatvniji pa je ponekad vrlo zabavan.
Carsijaba - slicno kao Amazon, ali kontra struja (amazonu sam ipak dao prednost jer ima mnogo manju podrsku medju geberalnom populacijom). Definitivno uposlen da odrzava ili opstruira tempo foruma. Uvjeren sam da je uvezan sa organizacijom forumskih pobuna. Ovje je mogao ici I monci, ali I on je kao Hrasno pametniji i kreativniji samim tim i ugodniji.
Neutral - model m92, ne mogu da provalim sto je na forumu, sport ga ne interesuje puno (ili ja nisam provalio teme na kojim pise), ne zajebaje se mnogo, ne provocira... A opet uspjeva biti medju najaktivnijim.
Pastrmka - u biti dobar lik, klasicna mostarska raja, al ne moze da shvati da je 2016 godina na izmaku... J*** ga vise ista prica u krug 20 godina. U cast napretka, a ne licne kritike, njemu 1 bod.