NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2016/2017
Posteno su spusteni na zemlju...
Kakav kraj cetvrtine Leonarda
Aldridge fenomenalan pogotovo se nafato off skokova 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- branimir85
- Kontakt:
Sas još jednom pokazuje od kakvog su materijala napravljeni

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Vise ofanzivnih lik ima hahadirkules je napisao/la:Kakav kraj cetvrtine LeonardaAldridge fenomenalan pogotovo se nafato off skokova
Koja dominacija Spursa, strasno. Nevjerovatan kolektiv.
Jedan grad, jedna ljubav!
Pa nisam nigdje napisao " prvi" nego konacno jer ove dvije zadnje god nije dobio...Monolog je napisao/la:Pa već ima dva nastupa na AS utakmicama. Il' sam ja nešto pogrešno skont'o.kokuz je napisao/la:-dame dolla konačno osvaja grammy aw... ček, ne.. dame konačno dobija all star poziv![]()
:
Btw oduci sas od kosarke nepobjedive...ocekivano

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
28 razlike trenutno

Bolesna tekma u Portlandu. Joe Johnson 27 poena u drugom poluvremenu, irealno.
Hill, Hood odlični, Gobert nije bio na razini večeras, ali i dalje im fali par igrača, al nema sumnje da će bit dobri ove sezone.
O Lillardu nemam šta pričat, MVP
Hill, Hood odlični, Gobert nije bio na razini večeras, ali i dalje im fali par igrača, al nema sumnje da će bit dobri ove sezone.
O Lillardu nemam šta pričat, MVP

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Brutalna partija Spursa, šuterski izgledali ko GSW, presingom odlično iskoristili neuigranost Warriorsa, a Kawhi odlično nosio napad 
Warriorsi s druge strane šuterski užasni, gubili lopte u prevođenju i izvođenju ko pioniri, a takvim pristupom se ovakva brutalna partija Spursa ne može dobiti. Razapinjanje već počinje.

Warriorsi s druge strane šuterski užasni, gubili lopte u prevođenju i izvođenju ko pioniri, a takvim pristupom se ovakva brutalna partija Spursa ne može dobiti. Razapinjanje već počinje.
- Nerminovic
- Kontakt:
Bandwagoni, javite se
Leonard i kompanija dosli da se igraju, odradili posao rutinski
Necemo previse o GSW jer realno ovo je brutalno sta Spurs radi, jedino mogu reci da Durant gusi Thompsona...vidi se iz aviona

Necemo previse o GSW jer realno ovo je brutalno sta Spurs radi, jedino mogu reci da Durant gusi Thompsona...vidi se iz aviona

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ubiše ih spursi fakat, kad sam ustao da vidim rezultat nisam mogao vjerovati, ok je da ih pobijede, ali ovako, strasno 
Skok je odlučio
Anfernee 'Penny' Hardaway

Skok je odlučio
Anfernee 'Penny' Hardaway
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Nerminovic
- Kontakt:
ma daj odoh spavati sta radi brat simmons ne vjerujem

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Joe Đonsonu je dobro došao Utah, moće će doći do brojke od 20.000 postignutih poena.
Za mene Spursi nisu iznenađenje, no neću o teorijama zavjere
Ovo se desi kada te šut ne sluša i kada te briga boli za odbranu. Spursi očekivano kažnjavaju sve.
Za mene Spursi nisu iznenađenje, no neću o teorijama zavjere

Ovo se desi kada te šut ne sluša i kada te briga boli za odbranu. Spursi očekivano kažnjavaju sve.
Simmons + Kawhi + LMA 

Klupa je presudila
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ono što sam najavio za @Nezalaganje

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Hvala @Neutral,prijatelju.
Medjutim,nisam od tipova koji mijenjaju misljenje "kako vjetar puse".Kako smo prosle sezone izgubili 30 razlike i govorio da je RS,tako cu reci i ovaj put.Nista znacajno,daje satisfakciju bez sumnje,ali ocigledno je da oni imaju vise prostora za napredak od SA.Ono sto cu istaci i reci,a sto svakako stoji,je igra klupe koju sam prognozirao.Kako ih @epi nazva, "ojebine", veceras ubacise 54p!!!
Igrac koji je ("Simmons je to sam ti i govorio prije godinu dana igrac kakvih ima koliko hoces,divlji slasher,upitno da li je NBA igrac,sto se mene tice rubni NBA igrac")-@ozy rasturio i pokazao kako SA radi u off sezoni sa onim ljudima kojima se da ugovor 2+god.
I na kraju,@bodi.Kad ovako neuigrani(potpuno novi frontcourt s klupe) zabiju 54p,podijele izmedju sebe 14ass i sutiraju vise od 50% ,svakome je jasno kakav potencijal ova klupa ima,a ti i dalje misli da nije ni top 5 kako rece.
Juice!
Pozdrav.

Medjutim,nisam od tipova koji mijenjaju misljenje "kako vjetar puse".Kako smo prosle sezone izgubili 30 razlike i govorio da je RS,tako cu reci i ovaj put.Nista znacajno,daje satisfakciju bez sumnje,ali ocigledno je da oni imaju vise prostora za napredak od SA.Ono sto cu istaci i reci,a sto svakako stoji,je igra klupe koju sam prognozirao.Kako ih @epi nazva, "ojebine", veceras ubacise 54p!!!
Igrac koji je ("Simmons je to sam ti i govorio prije godinu dana igrac kakvih ima koliko hoces,divlji slasher,upitno da li je NBA igrac,sto se mene tice rubni NBA igrac")-@ozy rasturio i pokazao kako SA radi u off sezoni sa onim ljudima kojima se da ugovor 2+god.
I na kraju,@bodi.Kad ovako neuigrani(potpuno novi frontcourt s klupe) zabiju 54p,podijele izmedju sebe 14ass i sutiraju vise od 50% ,svakome je jasno kakav potencijal ova klupa ima,a ti i dalje misli da nije ni top 5 kako rece.
Juice!

Pozdrav.
Zamišljam Portland sa ovakvim Damianom, te Brandonom 

@NEZALAGANJE
Svaku svoju rijec potpisujem i stojim iza toga,to sto je odigrao utakmicu zivota i to jos na otvaranju ne mjenja puno toga,vodeci se tvojom logikom zakljucivanja onda se moze zakljuciti da je partija Andersona dokaz kako se radilo u off sezoni sa njim?
New York je tuga sa onim lesevima na playu od Rosea i Jeningsa,kad Jenings kreira a Melo tuce po izlolacijama znas da ti se pise crno,ako ce ovako biti tokom sezone jadan Porizingis sto ce trpiti sve to
Svaku svoju rijec potpisujem i stojim iza toga,to sto je odigrao utakmicu zivota i to jos na otvaranju ne mjenja puno toga,vodeci se tvojom logikom zakljucivanja onda se moze zakljuciti da je partija Andersona dokaz kako se radilo u off sezoni sa njim?
New York je tuga sa onim lesevima na playu od Rosea i Jeningsa,kad Jenings kreira a Melo tuce po izlolacijama znas da ti se pise crno,ako ce ovako biti tokom sezone jadan Porizingis sto ce trpiti sve to

Dobro jutro, kako smo danas, zdravlje i to... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.