A dok mi kuburimo sa analogijom u Japanu već idu 8K prijenosi

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ma ne valja ti link opet. Hajde ubaci link u pa će fino otvoriti.rio_Ferdy88 je napisao/la:Popravio sam, npr CBC ima opciju gledanja za VR uređaje![]()
A dok mi kuburimo sa analogijom u Japanu već idu 8K prijenosi
Hvala brate.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ubacio sam, nije do mene.
možda tor?arelinho je napisao/la:Hvala brate.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ubacio sam, nije do mene.![]()
Edit: Eh taj link što si popravio meni neće da pokrene. Stavio sam da sam iz UK, ali opet piše da je podržano za UK samo. Kako popraviti?
?DANTES je napisao/la:možda tor?arelinho je napisao/la:Hvala brate.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ubacio sam, nije do mene.![]()
Edit: Eh taj link što si popravio meni neće da pokrene. Stavio sam da sam iz UK, ali opet piše da je podržano za UK samo. Kako popraviti?
Koji Dot ili browsec, pokušaj sa ovim drugim ako neće taj.arelinho je napisao/la:Hvala brate.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ubacio sam, nije do mene.![]()
Stavio sam oba. Ona druga dva sajta rade sa browsec, a onaj prvi sam uspio srediti sa ovim Dot iako na prvu nije htjelo ni sa njim da radi. Hvala puno.rio_Ferdy88 je napisao/la:Koji Dot ili browsec, pokušaj sa ovim drugim ako neće taj.arelinho je napisao/la:Hvala brate.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ubacio sam, nije do mene.![]()
tor je browser za gledanje i pristupanje Deep web. njegova opcija je anonimnost. ne mogu utvrditi iz koje si zemlje.arelinho je napisao/la:?DANTES je napisao/la: možda tor?
Hvala na pomoći. Uspio sam naštimati ovako kako je Rio napisao.DANTES je napisao/la:tor je browser za gledanje i pristupanje Deep web. njegova opcija je anonimnost. ne mogu utvrditi iz koje si zemlje.arelinho je napisao/la:?DANTES je napisao/la: možda tor?
Hoću hoću. Ako negdje zapnem znam kome se mogu obratiti.rio_Ferdy88 je napisao/la:Sad uživaj, tu će ti biti sve i jedan prijenos, i snimke sve, možeš gledati sve u snimku ako ne stigneš uživo
Probaj Dot, ako ne radi browsec, ista je procedura.Otelo je napisao/la:A šta ako ne radi niti jedan način za BBC?
Probao oba, promijenio na UK i ništa...rio_Ferdy88 je napisao/la:Probaj Dot, ako ne radi browsec, ista je procedura.Otelo je napisao/la:A šta ako ne radi niti jedan način za BBC?
davno je bbc bio na totalu ali ga sklonili.rio_Ferdy88 je napisao/la:Sad uživaj, tu će ti biti sve i jedan prijenos, i snimke sve, možeš gledati sve u snimku ako ne stigneš uživo
Probaj refrešovati, ili sa Holom onda.Otelo je napisao/la:Probao oba, promijenio na UK i ništa...rio_Ferdy88 je napisao/la:Probaj Dot, ako ne radi browsec, ista je procedura.Otelo je napisao/la:A šta ako ne radi niti jedan način za BBC?
Mi smo 28.samocelik je napisao/la:Kad koji izlaze iz naše regije? Hrvati 55. Za nas nemam pojma??
Normalno da je i tvoja kao i svih nas koji smo rodjeni u toj zemlji.Admir_Sa je napisao/la: Posto Sam ja rodjen I zivio u sfrj svaka osvojena medalja do 1992 je I moja, pa nek prisvaja KO god hoce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.