Sa' ce Bakir iskoristiti ovu priliku

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pazi, Turska je 'pobratimska' zemlja, iako je recimo Japan vise od nje ulozio u BiH (a da ne govorim o Austriji i Njemackoj)... Ali, hajde, jel ono Erdogan rece da mu je Alija ostavio Bosnu u amanet ili sam polupao loncice? Ono okupljanje u Sarajevu je dno dna, kao i svi oni koji podrzavaju/nepodrzavaju Erdogana. Narod je ovdje bitan, a ne 'vodje'. Ja se iskreno nadam da niko od civila stradao nije veceras.pinoglavi je napisao/la:E upravo tako, puna podrska za sigurnost naroda a za Erdogana me zaboli ona stvar. Al' et, znas ti nas...Rimes87 je napisao/la: Naravno da znam.
Meni je zao naroda u Turskoj, jer su oni ni krivi ni duzni upali u nesto sto je igra politicke moci unutar zemlje, i to je to sto se treba komentarisati za ovo veceras.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Sreca u nesreci je da sam u Tuzli pa je sve to dosta manje izrazeno. Mislim na ove skupove i vadjenje iz ladice Turske zastave, profilne slike Erdogana i sl.
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:samirr je Bakirov pulen.
Morel se skupit 100 lajkova na klixu ljudinoChinaglia je napisao/la:hahahahhahahahahahahhahahahahahha eno sada Husaric komentarise na srbijasnkom Kuriru i podrzava sultana Erdogana hahahahhahahahahhahaha e nisam vece budale u zivotu vidio hahahhahahahahaha
Svaki okupator, bio on Njemacki, Austro-Ugarski, Turski ili Rimljanski se moze svojatati jedino u slucaju Stokholmskog sindroma.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:To je nasa historija, nas je Tvrtko, a ne Turci.
Znaci dobar dio Bosne i Hercegovine pati od Stokholmskog sindroma.Rimes87 je napisao/la:Svaki okupator, bio on Njemacki, Austro-Ugarski, Turski ili Rimljanski se moze svojatati jedino u slucaju Stokholmskog sindroma.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:To je nasa historija, nas je Tvrtko, a ne Turci.
Elementary my dear WatsonNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Znaci dobar dio Bosne i Hercegovine pati od Stokholmskog sindroma.Rimes87 je napisao/la:Svaki okupator, bio on Njemacki, Austro-Ugarski, Turski ili Rimljanski se moze svojatati jedino u slucaju Stokholmskog sindroma.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:To je nasa historija, nas je Tvrtko, a ne Turci.
Izvinjavam se na pogresci uvazeni kolega, prepravljeno je. Nemojte sta zamjeritiNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Watson
OprostenoRimes87 je napisao/la:Izvinjavam se na pogresci uvazeni kolega, prepravljeno je. Nemojte sta zamjeritiNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Watson
De ne rise kakva politikaNKMramor je napisao/la:Političke i vjerske teme nisu dozvoljene na forumu bez obzira što tema ima "Chat" u nazivu. FukaraTZ će malo odmoriti u Banovićima zbog vrijeđanja.
Svrsimo na moderaciju, to si htio kazatChinaglia je napisao/la:"politicke i vjerske teme" nisu dozvoljene na forumu, a na temi Chat se citavu noc diskutuje o tome, cak i sami moderatori ucestvuju u diskusiji, ali eto, ovdje se postovi izbrisase![]()
Mramote, znam da se zelis dokazat' jer si postao moderator, pa sada tu brises, opominjes i slicno, ali upravo su te ovi forumasi nad kojima treniras strogocu, predlozili za moderatora, pozz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.