Premijer liga 2016/2017
Re: Premijer liga 2016/2017
Gorazde-Čelik 33:32
Goražde-Čelik 33-32,oba susreta u egalu...očekivalo se više od Zrinjskog,ako ništa vjerujem da ipak neće voditi borbu za opstanak,Goražde "bere" bodove i ovo bi mogla biti godina povratnika,uz njih je pravi hit Krivaja...samosingle je napisao/la:Bosna-Zrinjski 29-28
-
- Kontakt:
Bio sam na tekmi Zrinjski je igrao odlično cak su bili i bolji po mom misljenju barem su bod zasluzili ali i sudjenje je bilo kriticno. Zrinjski ima dosta mladih i veoma talentovanih igraca ne brinem se za njihov opstanak. Na utakmici je bio i Bilal Suman mozda je vec zapikao neke buduce reprezentativce. Na kraju je Zrinjskom presudio crveni karton za njihovog golmana jos u prvom poluvremenu, kao i sjajni golman Bosne u drugom uz individualni kvalitet Harbe i ovog malog na krilu Osmanhodzica koji je postigao 12 golova.terra je napisao/la:Goražde-Čelik 33-32,oba susreta u egalu...očekivalo se više od Zrinjskog,ako ništa vjerujem da ipak neće voditi borbu za opstanak,Goražde "bere" bodove i ovo bi mogla biti godina povratnika,uz njih je pravi hit Krivaja...samosingle je napisao/la:Bosna-Zrinjski 29-28
Goraždu treba još malo snage jedan dobar bek i ostaje u ligi.Čeluk prava seljačka ekipa samo se nešto bune dva puta su došli u ekscesnu situaciju željeli su da se tuku,veliko nepoštivanje trenera,nazor napravljena ekipa.
Dvica u Doboju 
28:37

28:37
Maglaj razbio Slogu 28:37! Čestitke komšijama...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
-
- Kontakt:
Otvori Sloga pravo vrata Maglajlijamapo'marke je napisao/la:Sloga kec ko vrata!

Re: RE: Re: Premijer liga 2016/2017
Ovo sam rekao navijački, i uvijek ću. Ako bude drukčije, čestitam gostima.rukometusrcu je napisao/la:Otvori Sloga pravo vrata Maglajlijamapo'marke je napisao/la:Sloga kec ko vrata!

Konjuh - Vogosca PH (7:16) 19:32
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Derventa -Krivaja 32:20 (14:12)
Losa igra Krivajasa u Derventi i zasluzen poraz. Katastrofalno drugo poluvrijeme. Svoje prilike propustili u prvom dijelu, kod 12:12, igrac vise, domaci zabijaju dva gola. Pribojavao sam se ove pauze poznavajuci nas mentalitet. Serija dobrih rezultata, igraci se opustili, kontaju lako ce, al samar zasluzen. Mrkonja pokazao koliko je ogranicen trener, dvije sedmice pola igraca ne trenira, autoritet nula bodova. Prvog golmana koji mu je iz Zenice donio pobjedu uvodi tek u 45. minuti. Nije poraz neocekivan, koliko losa igra,al et. Trebaju se pogurat odredjeni igraci, ipak su platili kamp na Vlasicu
No dobro, idemo dalje, dolazi Gorazde.
Losa igra Krivajasa u Derventi i zasluzen poraz. Katastrofalno drugo poluvrijeme. Svoje prilike propustili u prvom dijelu, kod 12:12, igrac vise, domaci zabijaju dva gola. Pribojavao sam se ove pauze poznavajuci nas mentalitet. Serija dobrih rezultata, igraci se opustili, kontaju lako ce, al samar zasluzen. Mrkonja pokazao koliko je ogranicen trener, dvije sedmice pola igraca ne trenira, autoritet nula bodova. Prvog golmana koji mu je iz Zenice donio pobjedu uvodi tek u 45. minuti. Nije poraz neocekivan, koliko losa igra,al et. Trebaju se pogurat odredjeni igraci, ipak su platili kamp na Vlasicu

" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
-
- Kontakt:
Kako Goražde? Zar nije sljedeća sa Bosnom u kupu u srijedu?krivajaš je napisao/la:Derventa -Krivaja 32:20 (14:12)
Losa igra Krivajasa u Derventi i zasluzen poraz. Katastrofalno drugo poluvrijeme. Svoje prilike propustili u prvom dijelu, kod 12:12, igrac vise, domaci zabijaju dva gola. Pribojavao sam se ove pauze poznavajuci nas mentalitet. Serija dobrih rezultata, igraci se opustili, kontaju lako ce, al samar zasluzen. Mrkonja pokazao koliko je ogranicen trener, dvije sedmice pola igraca ne trenira, autoritet nula bodova. Prvog golmana koji mu je iz Zenice donio pobjedu uvodi tek u 45. minuti. Nije poraz neocekivan, koliko losa igra,al et. Trebaju se pogurat odredjeni igraci, ipak su platili kamp na VlasicuNo dobro, idemo dalje, dolazi Gorazde.
Na zor ne nazor da vam nije bilo sudija nikad ne bi dobili utakmicu.I vi ste seljacka ekipa i onaj Kajevic dodje pjan i vrijedja igrace ko papak zadnji...kaca je napisao/la:Goraždu treba još malo snage jedan dobar bek i ostaje u ligi.Čeluk prava seljačka ekipa samo se nešto bune dva puta su došli u ekscesnu situaciju željeli su da se tuku,veliko nepoštivanje trenera,nazor napravljena ekipa.
Dobro lingvisticar čuo sam da je bilo "vruće" u autobusu nazad. Vrijeme je odavno da se taj Vas presednik prebije. Mnoge je izvarao kao sto će i veliku većinu Vas koji ste tu trenutno. Biće boljeBAMBI je napisao/la:Na zor ne nazor da vam nije bilo sudija nikad ne bi dobili utakmicu.I vi ste seljacka ekipa i onaj Kajevic dodje pjan i vrijedja igrace ko papak zadnji...kaca je napisao/la:Goraždu treba još malo snage jedan dobar bek i ostaje u ligi.Čeluk prava seljačka ekipa samo se nešto bune dva puta su došli u ekscesnu situaciju željeli su da se tuku,veliko nepoštivanje trenera,nazor napravljena ekipa.
Ja nisam govorio o navijačima već o ekipi,a Zafir ko Zafir.sveznadar je napisao/la:Dobro lingvisticar čuo sam da je bilo "vruće" u autobusu nazad. Vrijeme je odavno da se taj Vas presednik prebije. Mnoge je izvarao kao sto će i veliku većinu Vas koji ste tu trenutno. Biće boljeBAMBI je napisao/la:Na zor ne nazor da vam nije bilo sudija nikad ne bi dobili utakmicu.I vi ste seljacka ekipa i onaj Kajevic dodje pjan i vrijedja igrace ko papak zadnji...kaca je napisao/la:Goraždu treba još malo snage jedan dobar bek i ostaje u ligi.Čeluk prava seljačka ekipa samo se nešto bune dva puta su došli u ekscesnu situaciju željeli su da se tuku,veliko nepoštivanje trenera,nazor napravljena ekipa.
Ma jest, al to ne računam s obzirom da tu tekmu igra Krivaja 2.samosingle je napisao/la:Kako Goražde? Zar nije sljedeća sa Bosnom u kupu u srijedu?krivajaš je napisao/la:Derventa -Krivaja 32:20 (14:12)
Losa igra Krivajasa u Derventi i zasluzen poraz. Katastrofalno drugo poluvrijeme. Svoje prilike propustili u prvom dijelu, kod 12:12, igrac vise, domaci zabijaju dva gola. Pribojavao sam se ove pauze poznavajuci nas mentalitet. Serija dobrih rezultata, igraci se opustili, kontaju lako ce, al samar zasluzen. Mrkonja pokazao koliko je ogranicen trener, dvije sedmice pola igraca ne trenira, autoritet nula bodova. Prvog golmana koji mu je iz Zenice donio pobjedu uvodi tek u 45. minuti. Nije poraz neocekivan, koliko losa igra,al et. Trebaju se pogurat odredjeni igraci, ipak su platili kamp na VlasicuNo dobro, idemo dalje, dolazi Gorazde.
-
- Kontakt:
A znaci ono sinoc je bila Krivaja2. Nisam to znao jer nisam imao priliku da gledam Krivaju ove sezone, i bilo mi je čudno da su onako loši.krivajaš je napisao/la:Ma jest, al to ne računam s obzirom da tu tekmu igra Krivaja 2.samosingle je napisao/la:Kako Goražde? Zar nije sljedeća sa Bosnom u kupu u srijedu?krivajaš je napisao/la:Derventa -Krivaja 32:20 (14:12)
Jest jest, to je ekipa koja se takmiči u 1. ligi Federacije, s tim što su igrala četiri igrača iz prvog tima koja su uglavnom rezerve ove sezone. Golman Polić, Pedić, lijevo krilo Mehić. Doduše, samo je desno krilo iz prve postave. Fokus kod nas je na preostalim utakmicama u prvenstvu, naročito domaćim. Goražde, Bosna i Konjuh. S obzirom da Bosna dolazi, i to je bio razlog zašto je poslana Krivaja 2.
-
- Kontakt:
IX kolo nam slijedi.. Ocekujem da ce biti kolo domacina, sa mozda eventualnom pobjedom Bosne. S. u Zenici
U Cazinu za gosta +10.
Krivaja-Gorazde 25:27 idemo daljeee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.