BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Signore
Kontakt:

Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

Post Postao/la Signore » 02 maj 2016, 12:32

Da. Tesko da ce izgubiti i jednu od te dvije bitke.

Evo za mlade. City je vodeci, Dortmund ce u play off, Juve i Roma ce u play off, APOEL je vec prvak, Rosenborg isto... Bit ce to

ALOBOLA
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

Post Postao/la ALOBOLA » 02 maj 2016, 12:47

Signore je napisao/la:Da. Tesko da ce izgubiti i jednu od te dvije bitke.

Evo za mlade. City je vodeci, Dortmund ce u play off, Juve i Roma ce u play off, APOEL je vec prvak, Rosenborg isto... Bit ce to
Posto vidim da odlicno pratis ova EU takmicenja, mozes li malo pojasniti ovu LP za juniore.Znam da je Zeljo lani igrao i ispao od austrijanaca koliko se sjecam.Imali neke love i u ivom takmicenju za juniore?
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

Signore
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

Post Postao/la Signore » 02 maj 2016, 12:54

ALOBOLA je napisao/la:

Posto vidim da odlicno pratis ova EU takmicenja, mozes li malo pojasniti ovu LP za juniore.Znam da je Zeljo lani igrao i ispao od austrijanaca koliko se sjecam.Imali neke love i u ivom takmicenju za juniore?
To ti ja vec ne pratim bas nesto puno, malo sam sad trazio po netu, ali nisam nasao bas nista. Mislim da Anel zna 100%, ali sve mi se cini da sam negdje procitao da UEFA snese sve troskove i to je to, nema dodatnih nagrada, a i ako ima onda je to neka sica. Nekim klubovima su male nagrade u EL, a mozes misliti koliko im je onda beznacajno ovo.

ALOBOLA
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

Post Postao/la ALOBOLA » 02 maj 2016, 13:10

Signore je napisao/la:
ALOBOLA je napisao/la:

To ti ja vec ne pratim bas nesto puno, malo sam sad trazio po netu, ali nisam nasao bas nista. Mislim da Anel zna 100%, ali sve mi se cini da sam negdje procitao da UEFA snese sve troskove i to je to, nema dodatnih nagrada, a i ako ima onda je to neka sica. Nekim klubovima su male nagrade u EL, a mozes misliti koliko im je onda beznacajno ovo.

Neka oni snose troskove putovanja i takmicenja i to je sasvim dovoljno.Puno ce biti veca korist da momci vide da ove "velike" ekipe nisu vanzemaljci i da se moze igrati sa njima.Mislim da nasim klubovima fali samopouzdanja u euro takmicenjima i da ne vjeruju u sebe i svoje mogucnosti.Realno i nismo neka extra kvaliteta ali moze se igrati kao npr. Zeljo lani.Zato je bitno da djeca to odmah shvate i usvoje.U svakom slucaju hvala na infu.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 02 maj 2016, 13:11

Ždrijeb za prvo i drugo pretkolo LP je 20. lipnja, a prve utakmice drugog pretkola LP su 12. ili 13. i 19. ili 20. srpnja...dok je ždrijeb za treće pretkolo 15. srpnja a za play-off 5. kolovoza...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 maj 2016, 13:18

Nema novca u omladinskoj LP, mislim da sam citao sa je UEFA na to prisatala zbog inicijative klubova samo da se omladinici razvijaju.
Nad tobom sunce najljepše sja

Signore
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

Post Postao/la Signore » 02 maj 2016, 13:22

ALOBOLA je napisao/la: Neka oni snose troskove putovanja i takmicenja i to je sasvim dovoljno.Puno ce biti veca korist da momci vide da ove "velike" ekipe nisu vanzemaljci i da se moze igrati sa njima.Mislim da nasim klubovima fali samopouzdanja u euro takmicenjima i da ne vjeruju u sebe i svoje mogucnosti.Realno i nismo neka extra kvaliteta ali moze se igrati kao npr. Zeljo lani.Zato je bitno da djeca to odmah shvate i usvoje.U svakom slucaju hvala na infu.
Istina, svi su isprepadani. Zato imas priliku da vec s 18 shvatis da to nije tako kako si do sad mislio. Evo samo ove sezone:

Malmo - Real 1-0
CSKA Moskva - Manchester United 4-0
Arsenal - Dinamo 1-2
Bayern - Olympiakos 0-1
Bayern - Dinamo 1-2
Anderlecht - Arsenal 2-0 play off
Anderlecht - Barcelona 2-0 play off

Anderlecht igrao polufinale dvije godine za redom. Shakhtar bio u finalu. Schalke, Benfica, polufinala.

Jasno vidis da mali pukne velikog. Ima jos remija, ima jos rezultata koji bi bili iznenadjenje u seniorskom nogometu, ali nije da je bas ovolika razlika. Kad ti s 23 izadjes na teren protiv Reala s mislju 'pa prije pet godina smo im utrpali tri komada'. Logicno da ti je lakse i da se gace manje tresu. Prodje te onaj gubitnicki mentalitet koji imaju igraci koji igraju za nase klubove.

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 02 maj 2016, 13:32

Dinamo je najbolji primjer.Da nije bilo administrativnih gluposti tko zna gdje bi zavrsili.Ali sam siguran da Brekalo i ekipa drugcije gledaju na Bayern ,Anderleht itd.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 02 maj 2016, 13:50

Besic je napisao/la:Znači Zrinjski nas predstavlja na dva fronta u CL i youth .
Ne leti pred rudu. To dajes zivot da Mladost nece uzeti bod :?:
Ili si siguran da necemo mi dobiti Travnik i Sarajevo :?: dobili smo Sarajevo dva puta zasto ne i treci.
Opekli ste se prognozama na Slobodi citavu sezonu najavljujete raspad a jos uvjek smo tu.na 2 mjestu i u finalu kupa.
Prije Mostara ima jos sest bodova.polako.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 02 maj 2016, 14:04

Izgubili ste zadnje 3 utakmice kuci, zasto ne bi i cetvrtu :hmmmmm:

btw.
Pobjednik kupa nece biti nosilac u 1. pretkolu, isto k'o i prosle godine. Valjda nas sreca pogleda ove godine :D
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 02 maj 2016, 14:07

Zrinjski šampion
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 maj 2016, 14:07

Mokes je napisao/la:Izgubili ste zadnje 3 utakmice kuci, zasto ne bi i cetvrtu :hmmmmm:

btw.
Pobjednik kupa nece biti nosilac u 1. pretkolu, isto k'o i prosle godine. Valjda nas sreca pogleda ove godine :D
Pa i bolje je jer se pikaju pobjede vise (donosi se vise bodova zajednickom koeficijentu) a u prvom pretkolu ti svakako dolaze najslabije ekipe iz najslabijih drzava koje bi trebao proci.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 02 maj 2016, 14:14

MortemHz je napisao/la:
Mokes je napisao/la:Izgubili ste zadnje 3 utakmice kuci, zasto ne bi i cetvrtu :hmmmmm:

btw.
Pa i bolje je jer se pikaju pobjede vise (donosi se vise bodova zajednickom koeficijentu) a u prvom pretkolu ti svakako dolaze najslabije ekipe iz najslabijih drzava koje bi trebao proci.
Masio si ceo fudbal.
Govorim da Sloboda ili Radnik nece biti nosioci, znaci otpadaju amateri, a mogu ih zapasti protivnici tipa Trnave kao Olimpika prosle godine.
Ti govoris o tome da je nasim klubovima bolje da polaze od 1. pretkola, sto je tacno, ali kad bi recimo igrali Zrinjski, SB, Sarajevo ili Zeljo, koji bi bili nosioci i samim tim bi imali velike sanse za 2 pobjede, sto donosi bolji drzavni koeficijent :D
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 02 maj 2016, 14:21

btw.
Zadnjih pet utakmica u gostima 4 pobjede i jedan remi.Toliko o sansama Travnika.
A sto se tice Sarajeva dokazali smo da mozemo dobiti bilo koga bilo gdje.
Ukoliko Zrinjski pobjedi Mladost cestitati ljudima titulu i to je to,samo kazem rano je ima do toga jos 6 bodova.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 maj 2016, 14:24

Mokes je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:

btw.
Masio si ceo fudbal.
Govorim da Sloboda ili Radnik nece biti nosioci, znaci otpadaju amateri, a mogu ih zapasti protivnici tipa Trnave kao Olimpika prosle godine.
Ti govoris o tome da je nasim klubovima bolje da polaze od 1. pretkola, sto je tacno, ali kad bi recimo igrali Zrinjski, SB, Sarajevo ili Zeljo, koji bi bili nosioci i samim tim bi imali velike sanse za 2 pobjede, sto donosi bolji drzavni koeficijent :D
Vidis, nisam Slobodu pikao :D svi ostali mogu biti nosioci pa sam se malo zanio.. :mrgreen:

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 02 maj 2016, 14:36

Sloboda jos nije izborila europu,a kazu travnik dobio premije od 4 kluba ,skoro godisnji budzet,nek se dobro noge cuvaju,ta utakmica europu otima tuzlacima!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 02 maj 2016, 14:40

Mokes je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:

btw.
Masio si ceo fudbal.
Trnava je dobar protivnik, prolazan, problem je sto mogu dobiti kojekakve Kazahstance ili Azere, oni su mnogo veci problem :mrgreen:
Pyro is not a crime !

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 02 maj 2016, 14:57

Anele ili Signore izvucite statistiku jesmo li liga sa najmanje datih golova u prosjeku .. ima li ko gori.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 maj 2016, 15:13

hskzmostar je napisao/la:Sloboda jos nije izborila europu,a kazu travnik dobio premije od 4 kluba ,skoro godisnji budzet,nek se dobro noge cuvaju,ta utakmica europu otima tuzlacima!
Jesi kvaran, sta ih prepadas :lol:
@THEC, ako izvuces Kazahstance racunaj da si ispao i da ces biti ponizen..

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 maj 2016, 15:20

hskzmostar je napisao/la:Sloboda jos nije izborila europu,a kazu travnik dobio premije od 4 kluba ,skoro godisnji budzet,nek se dobro noge cuvaju,ta utakmica europu otima tuzlacima!
To vam onaj hinjo Karacic sto vam je prodao utakmicu rekao da ste novi prvaci.....mogli bi i vi malo nogice cuvati u Kaknju.....
🔴⚫️

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.