BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Da. Tesko da ce izgubiti i jednu od te dvije bitke.
Evo za mlade. City je vodeci, Dortmund ce u play off, Juve i Roma ce u play off, APOEL je vec prvak, Rosenborg isto... Bit ce to
Evo za mlade. City je vodeci, Dortmund ce u play off, Juve i Roma ce u play off, APOEL je vec prvak, Rosenborg isto... Bit ce to
Re: Odg: RE: Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Posto vidim da odlicno pratis ova EU takmicenja, mozes li malo pojasniti ovu LP za juniore.Znam da je Zeljo lani igrao i ispao od austrijanaca koliko se sjecam.Imali neke love i u ivom takmicenju za juniore?Signore je napisao/la:Da. Tesko da ce izgubiti i jednu od te dvije bitke.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Re: Odg: RE: Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
To ti ja vec ne pratim bas nesto puno, malo sam sad trazio po netu, ali nisam nasao bas nista. Mislim da Anel zna 100%, ali sve mi se cini da sam negdje procitao da UEFA snese sve troskove i to je to, nema dodatnih nagrada, a i ako ima onda je to neka sica. Nekim klubovima su male nagrade u EL, a mozes misliti koliko im je onda beznacajno ovo.ALOBOLA je napisao/la:Posto vidim da odlicno pratis ova EU takmicenja, mozes li malo pojasniti ovu LP za juniore.Znam da je Zeljo lani igrao i ispao od austrijanaca koliko se sjecam.Imali neke love i u ivom takmicenju za juniore?Signore je napisao/la:Da. Tesko da ce izgubiti i jednu od te dvije bitke.
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Signore je napisao/la:To ti ja vec ne pratim bas nesto puno, malo sam sad trazio po netu, ali nisam nasao bas nista. Mislim da Anel zna 100%, ali sve mi se cini da sam negdje procitao da UEFA snese sve troskove i to je to, nema dodatnih nagrada, a i ako ima onda je to neka sica. Nekim klubovima su male nagrade u EL, a mozes misliti koliko im je onda beznacajno ovo.ALOBOLA je napisao/la:Posto vidim da odlicno pratis ova EU takmicenja, mozes li malo pojasniti ovu LP za juniore.Znam da je Zeljo lani igrao i ispao od austrijanaca koliko se sjecam.Imali neke love i u ivom takmicenju za juniore?Signore je napisao/la:Da. Tesko da ce izgubiti i jednu od te dvije bitke.
Neka oni snose troskove putovanja i takmicenja i to je sasvim dovoljno.Puno ce biti veca korist da momci vide da ove "velike" ekipe nisu vanzemaljci i da se moze igrati sa njima.Mislim da nasim klubovima fali samopouzdanja u euro takmicenjima i da ne vjeruju u sebe i svoje mogucnosti.Realno i nismo neka extra kvaliteta ali moze se igrati kao npr. Zeljo lani.Zato je bitno da djeca to odmah shvate i usvoje.U svakom slucaju hvala na infu.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
Ždrijeb za prvo i drugo pretkolo LP je 20. lipnja, a prve utakmice drugog pretkola LP su 12. ili 13. i 19. ili 20. srpnja...dok je ždrijeb za treće pretkolo 15. srpnja a za play-off 5. kolovoza...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Nema novca u omladinskoj LP, mislim da sam citao sa je UEFA na to prisatala zbog inicijative klubova samo da se omladinici razvijaju.
Nad tobom sunce najljepše sja
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Istina, svi su isprepadani. Zato imas priliku da vec s 18 shvatis da to nije tako kako si do sad mislio. Evo samo ove sezone:ALOBOLA je napisao/la: Neka oni snose troskove putovanja i takmicenja i to je sasvim dovoljno.Puno ce biti veca korist da momci vide da ove "velike" ekipe nisu vanzemaljci i da se moze igrati sa njima.Mislim da nasim klubovima fali samopouzdanja u euro takmicenjima i da ne vjeruju u sebe i svoje mogucnosti.Realno i nismo neka extra kvaliteta ali moze se igrati kao npr. Zeljo lani.Zato je bitno da djeca to odmah shvate i usvoje.U svakom slucaju hvala na infu.
Malmo - Real 1-0
CSKA Moskva - Manchester United 4-0
Arsenal - Dinamo 1-2
Bayern - Olympiakos 0-1
Bayern - Dinamo 1-2
Anderlecht - Arsenal 2-0 play off
Anderlecht - Barcelona 2-0 play off
Anderlecht igrao polufinale dvije godine za redom. Shakhtar bio u finalu. Schalke, Benfica, polufinala.
Jasno vidis da mali pukne velikog. Ima jos remija, ima jos rezultata koji bi bili iznenadjenje u seniorskom nogometu, ali nije da je bas ovolika razlika. Kad ti s 23 izadjes na teren protiv Reala s mislju 'pa prije pet godina smo im utrpali tri komada'. Logicno da ti je lakse i da se gace manje tresu. Prodje te onaj gubitnicki mentalitet koji imaju igraci koji igraju za nase klubove.
Dinamo je najbolji primjer.Da nije bilo administrativnih gluposti tko zna gdje bi zavrsili.Ali sam siguran da Brekalo i ekipa drugcije gledaju na Bayern ,Anderleht itd.
Ne leti pred rudu. To dajes zivot da Mladost nece uzeti bodBesic je napisao/la:Znači Zrinjski nas predstavlja na dva fronta u CL i youth .

Ili si siguran da necemo mi dobiti Travnik i Sarajevo

Opekli ste se prognozama na Slobodi citavu sezonu najavljujete raspad a jos uvjek smo tu.na 2 mjestu i u finalu kupa.
Prije Mostara ima jos sest bodova.polako.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Izgubili ste zadnje 3 utakmice kuci, zasto ne bi i cetvrtu
btw.
Pobjednik kupa nece biti nosilac u 1. pretkolu, isto k'o i prosle godine. Valjda nas sreca pogleda ove godine

btw.
Pobjednik kupa nece biti nosilac u 1. pretkolu, isto k'o i prosle godine. Valjda nas sreca pogleda ove godine

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Zrinjski šampion
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa i bolje je jer se pikaju pobjede vise (donosi se vise bodova zajednickom koeficijentu) a u prvom pretkolu ti svakako dolaze najslabije ekipe iz najslabijih drzava koje bi trebao proci.Mokes je napisao/la:Izgubili ste zadnje 3 utakmice kuci, zasto ne bi i cetvrtu![]()
btw.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Masio si ceo fudbal.MortemHz je napisao/la:Pa i bolje je jer se pikaju pobjede vise (donosi se vise bodova zajednickom koeficijentu) a u prvom pretkolu ti svakako dolaze najslabije ekipe iz najslabijih drzava koje bi trebao proci.Mokes je napisao/la:Izgubili ste zadnje 3 utakmice kuci, zasto ne bi i cetvrtu![]()
btw.
Govorim da Sloboda ili Radnik nece biti nosioci, znaci otpadaju amateri, a mogu ih zapasti protivnici tipa Trnave kao Olimpika prosle godine.
Ti govoris o tome da je nasim klubovima bolje da polaze od 1. pretkola, sto je tacno, ali kad bi recimo igrali Zrinjski, SB, Sarajevo ili Zeljo, koji bi bili nosioci i samim tim bi imali velike sanse za 2 pobjede, sto donosi bolji drzavni koeficijent

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Zadnjih pet utakmica u gostima 4 pobjede i jedan remi.Toliko o sansama Travnika.Mokes je napisao/la:Izgubili ste zadnje 3 utakmice kuci, zasto ne bi i cetvrtu![]()
btw.
A sto se tice Sarajeva dokazali smo da mozemo dobiti bilo koga bilo gdje.
Ukoliko Zrinjski pobjedi Mladost cestitati ljudima titulu i to je to,samo kazem rano je ima do toga jos 6 bodova.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidis, nisam Slobodu pikaoMokes je napisao/la:Masio si ceo fudbal.MortemHz je napisao/la:Pa i bolje je jer se pikaju pobjede vise (donosi se vise bodova zajednickom koeficijentu) a u prvom pretkolu ti svakako dolaze najslabije ekipe iz najslabijih drzava koje bi trebao proci.Mokes je napisao/la:Izgubili ste zadnje 3 utakmice kuci, zasto ne bi i cetvrtu![]()
btw.
Govorim da Sloboda ili Radnik nece biti nosioci, znaci otpadaju amateri, a mogu ih zapasti protivnici tipa Trnave kao Olimpika prosle godine.
Ti govoris o tome da je nasim klubovima bolje da polaze od 1. pretkola, sto je tacno, ali kad bi recimo igrali Zrinjski, SB, Sarajevo ili Zeljo, koji bi bili nosioci i samim tim bi imali velike sanse za 2 pobjede, sto donosi bolji drzavni koeficijent

- hskzmostar
- Kontakt:
Sloboda jos nije izborila europu,a kazu travnik dobio premije od 4 kluba ,skoro godisnji budzet,nek se dobro noge cuvaju,ta utakmica europu otima tuzlacima!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Trnava je dobar protivnik, prolazan, problem je sto mogu dobiti kojekakve Kazahstance ili Azere, oni su mnogo veci problemMokes je napisao/la:Masio si ceo fudbal.MortemHz je napisao/la:Pa i bolje je jer se pikaju pobjede vise (donosi se vise bodova zajednickom koeficijentu) a u prvom pretkolu ti svakako dolaze najslabije ekipe iz najslabijih drzava koje bi trebao proci.Mokes je napisao/la:Izgubili ste zadnje 3 utakmice kuci, zasto ne bi i cetvrtu![]()
btw.

Pyro is not a crime !
Anele ili Signore izvucite statistiku jesmo li liga sa najmanje datih golova u prosjeku .. ima li ko gori.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesi kvaran, sta ih prepadashskzmostar je napisao/la:Sloboda jos nije izborila europu,a kazu travnik dobio premije od 4 kluba ,skoro godisnji budzet,nek se dobro noge cuvaju,ta utakmica europu otima tuzlacima!

@THEC, ako izvuces Kazahstance racunaj da si ispao i da ces biti ponizen..
To vam onaj hinjo Karacic sto vam je prodao utakmicu rekao da ste novi prvaci.....mogli bi i vi malo nogice cuvati u Kaknju.....hskzmostar je napisao/la:Sloboda jos nije izborila europu,a kazu travnik dobio premije od 4 kluba ,skoro godisnji budzet,nek se dobro noge cuvaju,ta utakmica europu otima tuzlacima!
🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.