Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Za vas mogu samo glasati likovi koji imaju preko 10k i sto ovdje vise 24/7.messilla je napisao/la:Isto kao što ne zna više od pola foruma, pa ih niko ne zove niti moljaka da glasaju.MCMXLVI je napisao/la:Ako cemo realno, ljudi nisu ni znali za ovu temu.
High je napisao/la:Kakva jagma zbog prestižne nagrade.
Yebene se desavaju stvari.High je napisao/la:Kakva jagma zbog prestižne nagrade.
PL tema je plac. Eto teme gdje vi pisete su dobre i rasprave jeli ljepši fluroscentni prsluk sa šljokicama na kapi ili bodi sa debljim slojem labela na usnamaGabigol je napisao/la:Isto ko sto ta tema ima najvise pacenika ala pastrmka i onaj panj solinas. Nije da branim ikog nabijem vas sve na qrac i premierligase i katalonce
Istina, ali kad sam vidio kakvih paćenika sve ima, bataliouNbx je napisao/la:A bio je i dzinzder aktivan tu i tamo na nasoj temi once upon a time, ali eto, mogao je on malo iz Katalonije, ali Katalonija iz njega nikako...![]()
Odanost njegova ne poznaje granice!
İma puno raje, pa se moze o svemu pricati. Malo sport, malo ljubavsex zajebancija, malo chat i jos ponesto. Svega na jednom mjestu, lakse je. Pl BiH je zamoran podforum, uvijek se s nekim zakacis. Samo citam, i to rijetko.MCMXLVI je napisao/la:
neki likovi jednostavno zive ovdje i preozibljno shvacaju ovaj forum.
Dodju npr. na sportski portal da pricaju o ljubavi&sex-u
Mensčini da si se malo zayebo, ti paćenici poguraše Hilmu a tebi osta samo da kukaš.messilla je napisao/la:Istina, ali kad sam vidio kakvih paćenika sve ima, bataliouNbx je napisao/la:A bio je i dzinzder aktivan tu i tamo na nasoj temi once upon a time, ali eto, mogao je on malo iz Katalonije, ali Katalonija iz njega nikako...![]()
Odanost njegova ne poznaje granice!
Samo ako imas virtuelnu spravu.DANTES je napisao/la:@Tribalian turi tu travu.
to se vi zalite medjunarodnim posmatracima.DANTES je napisao/la:@Tribalian turi tu travu.
ajde sad plej-of 4 najbolja. po sistemu prvi 20 glasova drugi 10,treći 5, četvrti 0
p.s. nemam ništa protiv hilma, ne znam ga, ali mrzim sektaše
Vjerujem da je hilmo jako sretan. Čestitke od mene.DrustveniParazit je napisao/la:Mensčini da si se malo zayebo, ti paćenici poguraše Hilmu a tebi osta samo da kukaš.
uNbx je napisao/la:Katalonija na aparatima.
Druze posto si i ti u izboru malo je beze da komentarises. Ispada kao da ti je vokri. Ono dobronamjerno. Libo te taki zayebancija sve. Zakon čoporamessilla je napisao/la:Vjerujem da je hilmo jako sretan. Čestitke od mene.DrustveniParazit je napisao/la:Mensčini da si se malo zayebo, ti paćenici poguraše Hilmu a tebi osta samo da kukaš.
o bacamo rimeTribalian je napisao/la:Samo ako imas virtuelnu spravu.DANTES je napisao/la:@Tribalian turi tu travu.
priznaj da si ti izazvao ovaj cunamisamo_lijevo je napisao/la:to se vi zalite medjunarodnim posmatracima.DANTES je napisao/la:@Tribalian turi tu travu.
ajde sad plej-of 4 najbolja. po sistemu prvi 20 glasova drugi 10,treći 5, četvrti 0
p.s. nemam ništa protiv hilma, ne znam ga, ali mrzim sektaše
Ovako je forumsko pucanstvo vecinom glasova odabralo druga Hilmu za forumasa godine.