Bila bi da se gleda rang lista od septembra. Sada kada se osvježi lista Mađarska će najvjerovatnije prestići DanskugringonjaOnajDrugi je napisao/la:zar nije Madjarska medju mogucim protivnicima?!?!.......od sviju ekipa bi najvise volio Madjare!! kao prvo nije daleko za raju, kao drugo mislim da su oni slabiji od Slovenije, Norveske i Rep. Irske! u ostalom mnogi prizeljkivaju Sloveniju, sto mozda i nije lose, ali treba biti oprezan, oni bi bili jos vise motivisani protiv nas nakon prosle dvije izgubljene utakmice!! tako da ako bi ja morao birati, ovako bi izabrao:
1. Madjarska
2. Norveska
3. Slovenija
4. Rep. Irska
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - ? (Baraž)
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
aha, hvala. hmm.....sve osim Danske i Irske....sony_91 je napisao/la:Bila bi da se gleda rang lista od septembra. Sada kada se osvježi lista Mađarska će najvjerovatnije prestići DanskugringonjaOnajDrugi je napisao/la:zar nije Madjarska medju mogucim protivnicima?!?!.......od sviju ekipa bi najvise volio Madjare!! kao prvo nije daleko za raju, kao drugo mislim da su oni slabiji od Slovenije, Norveske i Rep. Irske! u ostalom mnogi prizeljkivaju Sloveniju, sto mozda i nije lose, ali treba biti oprezan, oni bi bili jos vise motivisani protiv nas nakon prosle dvije izgubljene utakmice!! tako da ako bi ja morao birati, ovako bi izabrao:
1. Madjarska
2. Norveska
3. Slovenija
4. Rep. Irska
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ali zar se neće apdejtovati tek slijedećeg mjeseca?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ne, nova rang lista će biti i službeno objavljena danas ili sutra, najkasnije prekosutraTracy3McGrady je napisao/la:Ali zar se neće apdejtovati tek slijedećeg mjeseca?
Normalno da Slovenci neće dati veliki broj karata ali je fazon da će ih naši ljudi svejedno kupiti u slobodnoj prodaji
Ako bude 3 000 nasih navijaca, pravih fanatikosa, napravit ce bolju atmosferu od 14 000 Slovenaca ... Stadion Olimpije ima kapacitet 17 000
Poslije Slovenije najbolje bi nam legla Mađarska koja je po meni igračkim kvalitetom najslabija reprezentacija u baražu..
Mađarska nema nijednog individualno jakog, opasnog pojedinca u ekipi, da ne govorim o zvijezdi...
Ako bude 3 000 nasih navijaca, pravih fanatikosa, napravit ce bolju atmosferu od 14 000 Slovenaca ... Stadion Olimpije ima kapacitet 17 000
Poslije Slovenije najbolje bi nam legla Mađarska koja je po meni igračkim kvalitetom najslabija reprezentacija u baražu..
Mađarska nema nijednog individualno jakog, opasnog pojedinca u ekipi, da ne govorim o zvijezdi...
Raja ne da mi se roviti da trazim, kad su termini za baraz utakmice?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Dobro bi nam legla i Zelenortska ostrva, ali na žalost ne možemo ih izvući...totasef1 je napisao/la:Normalno da Slovenci neće dati veliki broj karata ali je fazon da će ih naši ljudi svejedno kupiti u slobodnoj prodaji
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Jbga kad vidsis koliko portali lupaju zadnja dva dana dobro raja ista i skonta. Evo na Klixu intervju s Susicem i novinar mu prezentira i mađare među protivnicima i on govori da su oni najbolji protivnici. Jutros slusam RSG i oni također citaju Mađare kao jednu od 4 repke s kojom mozemo igrati. Nakon utakmice Spanija-Ukraina portali pisu kako se Mađari zahvaljuju Spancima i slave itd. Nevjerovatno kako ljudi lupaju.
Usput aBd na novoj FIFI-noj ljestvici smo vjerovatno 19 sto je velik napredak.
Usput aBd na novoj FIFI-noj ljestvici smo vjerovatno 19 sto je velik napredak.
12., 13. i 14. novembra dok će se revanši igrati 15., 16. i 17. novembra.Bolanos je napisao/la:Raja ne da mi se roviti da trazim, kad su termini za baraz utakmice?
poslije žiline su svi organizatori "upozoreni" , teško da će istu "grešku" još neko ponoviti. ne treba račuanti sa nekim nerealnim ciframa!
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
neznam za vas, al ja mislim da bi nas bilo u Sloveniji oko 50.000 nasih navijaca - a u Madarskoj takodje neki 30.000-40.000........znaci tu bi igrali dvije domace tekme......jedino u Norveskoj i Irskoj bilo bi nas manje, mozda neki 20.000 nasih navijaca....
na stadionu od 17 000gringonjaOnajDrugi je napisao/la:neznam za vas, al ja mislim da bi nas bilo u Sloveniji oko 50.000 nasih navijaca - a u Madarskoj takodje neki 30.000-40.000........znaci tu bi igrali dvije domace tekme......jedino u Norveskoj i Irskoj bilo bi nas manje, mozda neki 20.000 nasih navijaca....
Dajte mi neke Slovenske siteove ili forume da im se smijem. 
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Hvalaa.Zip je napisao/la:12., 13. i 14. novembra dok će se revanši igrati 15., 16. i 17. novembra.Bolanos je napisao/la:Raja ne da mi se roviti da trazim, kad su termini za baraz utakmice?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
17k u stadionu a ostali poredCaca je napisao/la:na stadionu od 17 000gringonjaOnajDrugi je napisao/la:neznam za vas, al ja mislim da bi nas bilo u Sloveniji oko 50.000 nasih navijaca - a u Madarskoj takodje neki 30.000-40.000........znaci tu bi igrali dvije domace tekme......jedino u Norveskoj i Irskoj bilo bi nas manje, mozda neki 20.000 nasih navijaca....
Zar oni misle da mogu nas zafrkat, na'ćemo mi neki način kako da probijemo sistem.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Keenan.- je napisao/la:Dajte mi neke Slovenske siteove ili forume da im se smijem.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
n o g o m a n i a . c o mFrancescoTotti je napisao/la:Keenan.- je napisao/la:Dajte mi neke Slovenske siteove ili forume da im se smijem.
ljudi zale sto hrvati nisu u barazu da ih namazu, a vi ih prizeljkujete
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
pa ostali bi bili vani, pored stadiona.....ja mislim da bi samo iz Austrije i Njemace stiglo neki 25.000-30.000 nasih...Caca je napisao/la:na stadionu od 17 000gringonjaOnajDrugi je napisao/la:neznam za vas, al ja mislim da bi nas bilo u Sloveniji oko 50.000 nasih navijaca - a u Madarskoj takodje neki 30.000-40.000........znaci tu bi igrali dvije domace tekme......jedino u Norveskoj i Irskoj bilo bi nas manje, mozda neki 20.000 nasih navijaca....
Daj sve samo ne Irce. Dugo pratim epl, a znam da ove sezone imaju odlicnog strucnjaka te nekoliko kvalitetnih premierligasa na kvalitetnom nivou, prije svih: McChartya, Colemana, Whelana, Waltersa, onda iskusne Keanea, O'Sheu, zatim sirinu sa McGeadyem, McCleanom, Wardom, Long, itd itd.
Fizicki na opasnom nivou, a samo dva poraza u grupi sa Njemackom i Poljskom dovoljno govore.
Bilo bi tu svega, trke svih 180 min., "krvavih duela" isl., naprosto protivnik za izbjeci.
Fizicki na opasnom nivou, a samo dva poraza u grupi sa Njemackom i Poljskom dovoljno govore.
Bilo bi tu svega, trke svih 180 min., "krvavih duela" isl., naprosto protivnik za izbjeci.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 14 okt 2015, 10:25, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ma daj Portugal, ne zanima me kako..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.