shaman7 je napisao/la:staragarda je napisao/la:shaman7 je napisao/la:Pogasit ce se mnogi od muke nakon ponedjeljka ako Bog da
Ide dominacija od ponedeljka .... Ima svi da popucaju od ljubomore

Licim li ti na nekog ko se zajebaje jos dok mu je klub u ovakvoj situaciji ? Prije svega bi i ti trebao po strani ostaviti te neke forumske prepirke, malo vise gledati na napredak bh fudbala. Koliko god ti ne volio Velez, svjestan si da je jedna od bitnijih karika naseg fudbala i da nece biti isto. Pa makar da ce faliti ove prepirke po forumu, samo zato sto Velez nije vise u najvisem rangu. Ovako iskreno, jel ti draze gledati Velez ili Krupu/Metalež u PL ?
Vidimo se , ako ne iduce sezone, onda za dvije sigurno, da se pomarisemo pa ko bolji bude nek pobijedi

Pa jarugo moja dobra ovo i jeste tema za cirkus,budalaštine i podjebavanje

... To joj je uloga na forumu... Da se istresu sva vnago kad su vec klubovi u banani...

... Opusti se bolan...ne budi ko onaj defektas i Berac od 50 ljeta sto ljudima familiju spominje pa je kloc i ovdje uspio ban popit

... Jubilarni 10. Mislim

... A sto se tice Veleza, iskreno stvarno vas ne volim,jbg....Sta ću...jače je od mene....poslije Slobode to mi je bio najdraži klub u Jugi al kad ste nas pokopali sa gabeljanima tako sam i ja pokopao velez... Neću da ulazim ko,gdje,kako i zašto... Umoran sam od te priče...izgubili ste more simpatizera bar ovo raje sto ja znam da prati našu ligu i bas ste omraženi u tz....ima tu jos nesto raje sto vas simpatise al mislim da je to vise neko sazaljevanje i nostalgija za nekim starim vremenima... Ja sam bar iskren jest da je malo brutalno al niko ni naš nije pitao kad smo plakali zbog te famozne tekme... Štas tako je kako je jbg... Živio ti meni i ne ispravljaj krive Drine na ovoj temi bolan