Prva liga FBiH - Prepucavanja

Moderator/ica: GracanicaAA

Babatunde
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH - Prepucavanja

Post Postao/la Babatunde » 14 jul 2016, 23:12

solinas je napisao/la:
Babatunde je napisao/la:Njonjo raspada ti se stara moronu :puke:
A ti admine nećeš ovo da regulises, i ti se potajno smiješ i radujes sto smo u cvajti. Svaka čast :thumbup:
Sto vrijedjas covjeka licno....ko je vama zakacio za porodicu...isfrustrirani bolesnici.
Velez je u kur..cu raspada se,i sta sada :?:
I Sloboda se raspadala prije tri godine i sta....
Bolesnik jedan.
Sta ce regulisat Admin na temi prepucavanja matere ti mile.
Jedino vas sto vrijedjate forumase licno.
Nemoj mi ti boga ti govorit da sam bolesnik. Našao se pravi da mi kaže. Aa tisu beclija i sakriji se u rupu poslije pisanja o tučama, ubijanju nekoga itd. I ti našao govorit nekom da je bolesnik, e jado jadni :urnebes: :urnebes:
Njonjo idi ljubi azmira u :guz: da vas ne bi napustio. Zajebava se sa vama svaku pauzu u prvenstvu, hoće li ići ili neće, a vi u plac :cry: :lol:
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 15 jul 2016, 09:31

dzelllo je napisao/la:Daj bola,sta cete nam vi pricat :lol:
Zadnji put kad smo vas dobili,od huje ste kolektivno ugasili svjetla motikama :urnebes:
Nismo gasili 2009.. Nego zamalo da ih vi ugasite ;)
Jesi li mozda ti bio jedan od onih koji su skakali po Gradačcu, palili baklje i slavili kad smo izbacili Orasje? Ili mozda cak nisi ni pratio fudbal u to doba.

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 15 jul 2016, 20:51

theboss_RD07 je napisao/la:
dzelllo je napisao/la:Daj bola,sta cete nam vi pricat :lol:
Zadnji put kad smo vas dobili,od huje ste kolektivno ugasili svjetla motikama :urnebes:
Nismo gasili 2009.. Nego zamalo da ih vi ugasite ;)
Jesi li mozda ti bio jedan od onih koji su skakali po Gradačcu, palili baklje i slavili kad smo izbacili Orasje? Ili mozda cak nisi ni pratio fudbal u to doba.
Vrijedjao me je,ja sam mu odgovorio.Inace nemam nista protiv NK Zvijezda
lezVe do bagro

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 16 jul 2016, 18:36

Pogasit ce se mnogi od muke nakon ponedjeljka ako Bog da

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 16 jul 2016, 23:49

shaman7 je napisao/la:Pogasit ce se mnogi od muke nakon ponedjeljka ako Bog da
Stvarno se nadam da ce biti tako
lezVe do bagro

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 jul 2016, 00:34

Ide dominacija od ponedeljka .... Ima svi da popucaju od ljubomore :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 17 jul 2016, 01:11

staragarda je napisao/la:
Ide dominacija od ponedeljka .... Ima svi da popucaju od ljubomore :urnebes: :urnebes:
Licim li ti na nekog ko se zajebaje jos dok mu je klub u ovakvoj situaciji ? Prije svega bi i ti trebao po strani ostaviti te neke forumske prepirke, malo vise gledati na napredak bh fudbala. Koliko god ti ne volio Velez, svjestan si da je jedna od bitnijih karika naseg fudbala i da nece biti isto. Pa makar da ce faliti ove prepirke po forumu, samo zato sto Velez nije vise u najvisem rangu. Ovako iskreno, jel ti draze gledati Velez ili Krupu/Metalež u PL ?

Vidimo se , ako ne iduce sezone, onda za dvije sigurno, da se pomarisemo pa ko bolji bude nek pobijedi :bih:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 jul 2016, 02:09

shaman7 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Licim li ti na nekog ko se zajebaje jos dok mu je klub u ovakvoj situaciji ? Prije svega bi i ti trebao po strani ostaviti te neke forumske prepirke, malo vise gledati na napredak bh fudbala. Koliko god ti ne volio Velez, svjestan si da je jedna od bitnijih karika naseg fudbala i da nece biti isto. Pa makar da ce faliti ove prepirke po forumu, samo zato sto Velez nije vise u najvisem rangu. Ovako iskreno, jel ti draze gledati Velez ili Krupu/Metalež u PL ?

Vidimo se , ako ne iduce sezone, onda za dvije sigurno, da se pomarisemo pa ko bolji bude nek pobijedi :bih:
Pa jarugo moja dobra ovo i jeste tema za cirkus,budalaštine i podjebavanje :urnebes:... To joj je uloga na forumu... Da se istresu sva vnago kad su vec klubovi u banani... :urnebes:... Opusti se bolan...ne budi ko onaj defektas i Berac od 50 ljeta sto ljudima familiju spominje pa je kloc i ovdje uspio ban popit :rol: :rol:... Jubilarni 10. Mislim :urnebes:... A sto se tice Veleza, iskreno stvarno vas ne volim,jbg....Sta ću...jače je od mene....poslije Slobode to mi je bio najdraži klub u Jugi al kad ste nas pokopali sa gabeljanima tako sam i ja pokopao velez... Neću da ulazim ko,gdje,kako i zašto... Umoran sam od te priče...izgubili ste more simpatizera bar ovo raje sto ja znam da prati našu ligu i bas ste omraženi u tz....ima tu jos nesto raje sto vas simpatise al mislim da je to vise neko sazaljevanje i nostalgija za nekim starim vremenima... Ja sam bar iskren jest da je malo brutalno al niko ni naš nije pitao kad smo plakali zbog te famozne tekme... Štas tako je kako je jbg... Živio ti meni i ne ispravljaj krive Drine na ovoj temi bolan :D :thumbup:

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 17 jul 2016, 10:17

Ko o cemu tuzlaci o postenju..Sta cete vi bola pricat kad se zna sta ste vi nama uradili u ex yu i opet prica kako ih je Velez ili gosk izbacio a ne oni sami sebe.. :facepalm:
#musvdg

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 17 jul 2016, 10:20

1922VFC1981 je napisao/la:Ko o cemu tuzlaci o postenju..Sta cete vi bola pricat kad se zna sta ste vi nama uradili u ex yu i opet prica kako ih je Velez ili gosk izbacio a ne oni sami sebe.. :facepalm:
Šta smo tačno uradili?
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 17 jul 2016, 11:15

Heller je napisao/la:
1922VFC1981 je napisao/la:Ko o cemu tuzlaci o postenju..Sta cete vi bola pricat kad se zna sta ste vi nama uradili u ex yu i opet prica kako ih je Velez ili gosk izbacio a ne oni sami sebe.. :facepalm:
Šta smo tačno uradili?
pobijedili ih 2:1 i tako izborili opstanak!!
DRŽAVA TUZLA!!

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 17 jul 2016, 11:18

dzelllo je napisao/la:
znaci od ponedjeljka dolaze pojačanja iz Grčke? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ajd makar cete moći sastaviti 11 igrača za prvu tekmu
DRŽAVA TUZLA!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 jul 2016, 14:40

NjonjoVam je napisao/la:
dzelllo je napisao/la:
znaci od ponedjeljka dolaze pojačanja iz Grčke? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ajd makar cete moći sastaviti 11 igrača za prvu tekmu
Malo li će bit Grčka... Do kad je onaj Berac duhana dobio ban...jedva čekam da se tivra pa da mu se opet smijemo... Nije ovo isto bez njega....Al sad se makar može fokusirat na radove u njivi.... uleti on garant ovdje pa čita....sprema memoare i osvetu za ban :urnebes:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 jul 2016, 14:44

Dal je moguće da neko nezna istoriju svog kluba i sta se dešavalo zadnje kolo u najboljoj sezoni veleza :tokralju: :tokralju: :tokralju:... De ti to opet malo pregledaj i dobro prostudiraj pa se opet javi... A ja ti garantujem da Slobodi nije trebala tu pobjeda da bi 100000% Velez to uzeo...nismo mi pakasi ko vi nikad bili

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 17 jul 2016, 15:15

Bezze vam ove rasprave ko je koga j---. ..

Svako sebe gleda prvo i to je to, ne treba se dovoditi u situaciju da zavisiš od drugog..

Svi su pakasi isti kod nas dali bi guzice za pare..
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 17 jul 2016, 16:12

Pastrmka bi mogao biti optuzen za zlostavljanje moderatora i forumasa. Ovih nekoliko navijaca Slobode izgleda bas prolupali.

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 17 jul 2016, 20:02

dime je napisao/la:Pastrmka bi mogao biti optuzen za zlostavljanje moderatora i forumasa. Ovih nekoliko navijaca Slobode izgleda bas prolupali.
Oni su ludi od rodjenja :lol: :lol:
FORZA VELEŽ!

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 17 jul 2016, 20:09

pastrmka skuplja igrače po livadama,treba mu 11 za prvu tekmu,kazu raspad raspada u vrapčićima!!!
DRŽAVA TUZLA!!

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 17 jul 2016, 20:17

A jos je tu ovaj otpad koji niko ne benda na maticnoj temi i pdf? Neka, fino. Ne zaboravite im baciti po bananu kad zavrse sa svojom cirkuskom tackom.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 17 jul 2016, 21:03

:guz:
NjonjoVam je napisao/la:pastrmka skuplja igrače po livadama,treba mu 11 za prvu tekmu,kazu raspad raspada u vrapčićima!!!
Imaš li ti sta drugo napisati osim raspada i vrapcica. Sigurno si jako inteligentan kad ne znaš nista drugo napisati. Zibje majmune :guz: :puke:
FORZA VELEŽ!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.