Jedan od boljih iz republicke lige cesto blizu druge YU lige...Poznato je da su u kupovima padali i Zeljo i Sarajevo.
Pogotovo Sarajevo 3:0. 8-)Uh,malo sam se zanjeo...

a tek ovaj peti ...ZELJO DO GROBA je napisao/la:a tek ovaj cetvrti...Bola(n) je napisao/la:Gledajte ovaj treći grb iz calcio-ovog posta.Ljepota,gledajte i divite se
mada je i velezov dobar, a meni je velez uvijek bio drag klub...nevjerovatno drag...
odma poslije Zelje i Barce....
Eagles je napisao/la:
Pravo lijep grb,nisam ga prije vidio,Emire svaka čast !
To sa 2 lava možete naći danas gotovo svugdje, i na cigarama čak.To ima neku svoju simboliku kao obrana, čuvanje nečega(u ovom slučaju grba).A ima i neko drugo značenje o kojem nebi sad...Isto tako može bi slučaj 2 konja, 2 zmaja..
To su tzv. "držači grba", nisu nepoznati u heraldici. Ta nauka o grbovima je najrazvijenija kod Engleza, i kod njih ne smije svako imat "držača grba", već je tačno propisano ko.Fantom78 je napisao/la: To sa 2 lava možete naći danas gotovo svugdje, i na cigarama čak.To ima neku svoju simboliku kao obrana, čuvanje nečega(u ovom slučaju grba).A ima i neko drugo značenje o kojem nebi sad...Isto tako može bi slučaj 2 konja, 2 zmaja..
Šta je sad ovo, novi, stari, pravi? Šta je onda onaj grb sarajevske Drine? Nisu valjda ovo zamijenili onom tugom?um vuk je napisao/la:aj kad smo kod tih drinovaca
orginalni grb klub
Kao sto rece jedan moj dobar frend drugom frendu koji (je) igra(o) za NK Drinovce - '**** klub u kojem je klip kukuruza na grbu'. :pum vuk je napisao/la:aj kad smo kod tih drinovaca
orginalni grb klub
Dobar ovaj prvi he he. Divi mu plavog okolo. Je li ovo fakat pitarski nakon promjene sa Torpedo u Sarajevo. Ha ha, dobar pravo. Šega su ovi pitari vazda bili.calcio je napisao/la:evo malo historije
ima ovdje jos dosta grbova
http://www.liblib.cn/UEFA/Bosnia-Herzegovina.htm
Ovo je bio , čini mi se, grb Olimpika iz Sarajeva, valjda su pogriješili u imenu kad su pravili grb ili im se tako na početku zvao. A evo njihov sadašnji grb:al'pashino je napisao/la:
FK Olimpia Sarajevo?![]()
Evo ljepši.majestic24 je napisao/la:
N.K Vitez,Buzim
Zagor je napisao/la:
Evo ljepši.![]()
Nije ovo ali svaka ti cast na trudu...Pazi da ne zatrudnis...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.