Kvalifikacije za SP 2018.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za SP 2018.

Cestitke CG.

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Drago mi je radi CG, uvijek neke nesrece, zayebancije, golovi u zadnjoj sekundi..
Al dugo jači knock out nisam vidio. Kako ga frajer glavom opali, imam osjećaj ovaj Rumun sebi dva dana neće doći.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Re: RE: Re: Kvalifikacije za SP 2018.
Ne mozes ljudima objasnit.rio_Ferdy88 je napisao/la:Nije to odavno furka engleske javnosti, sad (zadnjih par velikih turnira) ih više sprdaju negoli misle da su neki favoriti.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Gledam malo ove preglede, i stvarno je ova igra fenomen. Puni stadioni, navijanje, ludilo kod golova... Bukvalno u svakom kutku planete ista strast 
edit:

edit:

nadam se da ce Skoti do baraza, fina im je grupa
jeste da bi tamo ispali, but still :kafa:
jeste da bi tamo ispali, but still :kafa:
I ja se isto nadam. Kakav prvi gol za Škotsku, umjetnost.
E da vidimo Srbiju veceras, mnogo **** im mec xD
A kosovari imace respektabilan tim, evo dobila i ona sestorica dozvolu da igraju.
Nece biti cudo i ako kosovo pobijedi fince veceras
A kosovari imace respektabilan tim, evo dobila i ona sestorica dozvolu da igraju.
Nece biti cudo i ako kosovo pobijedi fince veceras
Jedan Berisha im igra, čudim se pa i drugi ne igra. Jučer je bio u prvom sastavu za Norvešku protiv Njemačke.
Ja mislim da je i Avdijaj njihov, s tim da je povrijeđen. On će vjerovatno biti najbolji igrač Kosovo u budućnosti. Ako je istina Da Xhaka i ostali neće igrati za Kosovo onda je to njihova sramota znajući koliko su u medijima bili nastrojeni sa Kosovom, zastavom i državom.
Ja mislim da je i Avdijaj njihov, s tim da je povrijeđen. On će vjerovatno biti najbolji igrač Kosovo u budućnosti. Ako je istina Da Xhaka i ostali neće igrati za Kosovo onda je to njihova sramota znajući koliko su u medijima bili nastrojeni sa Kosovom, zastavom i državom.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Nemaju pravo nastupa za Kosovo.Igrači koji su nastupili na Euru ne mogu igrat ta Kosovo (znači svi iz Švicarske reprezentacije).To je uefa ili fifa donijela takvu odluku nakon eura,što je Xhaka dao izjavu za medije da nemaju pravo nastupa za KosovoNeutral je napisao/la:Jedan Berisha im igra, čudim se pa i drugi ne igra. Jučer je bio u prvom sastavu za Norvešku protiv Njemačke.
ja sam jučer pročitao vijesti da je sve to laž i da je predsjednik fudbalskom saveza Kosova rekao da ti igrači lažu.NebeskaSila96 je napisao/la:Nemaju pravo nastupa za Kosovo.Igrači koji su nastupili na Euru ne mogu igrat ta Kosovo (znači svi iz Švicarske reprezentacije).To je uefa ili fifa donijela takvu odluku nakon eura,što je Xhaka dao izjavu za medije da nemaju pravo nastupa za KosovoNeutral je napisao/la:Jedan Berisha im igra, čudim se pa i drugi ne igra. Jučer je bio u prvom sastavu za Norvešku protiv Njemačke.
Da da, to je izvlakusa kao FIFA im ne da, nece oni da mjenjaju. Samo nzm koji su đavo onda toliko promovisali Kosovo ako na kraju nece da igraju za njega o.O
ja sam gledao prekjuče na internetu kratki report o reprezentaciji kosova, BBC je radio, kažu englezi od 20 igrača sa kojima je kosovski savez uspostavio kontakt samo su dvojica odmah pristali, većina odbila a još se dvojica dvoume. nisu ništa rekli o tome da je EP kriterij, nego baš da su svi imali priliku promijeniti reprezentaciju.
a to da traže izgovore to me ne čudi, znamo kako se neke stvari na kosovu gledaju
a to da traže izgovore to me ne čudi, znamo kako se neke stvari na kosovu gledaju
Jel ima neki hajlajt kval.meceva prvog dana??? SK to radi sigurno, al ja ga nemam pa ako ima bio bih zahvalan da neko postavi ovdje
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- SlevinKelevra
- Kontakt:
http://ourmatch.net/videos/esprit24 je napisao/la:Jel ima neki hajlajt kval.meceva prvog dana??? SK to radi sigurno, al ja ga nemam pa ako ima bio bih zahvalan da neko postavi ovdje
Biće zanimljivo gledati nastup Kosova, te meč Hrvatska - polovna Turska. Ne bih se iznenadio da Izrael izvuće remi protiv Italije.
@Selvin hvala brate
Ja bih volio vcrs gledat kosovo vise nego ista, al nemam gdje dok mi se streamovi ne ganjaju
Ja bih volio vcrs gledat kosovo vise nego ista, al nemam gdje dok mi se streamovi ne ganjaju

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Slučaj - Seferović.FoSte95 je napisao/la:Da da, to je izvlakusa kao FIFA im ne da, nece oni da mjenjaju. Samo nzm koji su đavo onda toliko promovisali Kosovo ako na kraju nece da igraju za njega o.O
Ugl. jedina mi je zelja da Finska pošteno nabubači ovu kvazi državu.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- rob do bagro
- Kontakt:
Je li moguce ?SlevinKelevra je napisao/la:Gledam malo ove preglede, i stvarno je ova igra fenomen. Puni stadioni, navijanje, ludilo kod golova... Bukvalno u svakom kutku planete ista strast
edit:
![]()

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.