FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 sep 2015, 13:43

I ja sam to govorio... momak je bas veliki potencijal, pa prosli derbi je vrtio nas vezni red kao da je Beckham jbt, a ima 18 godina .
A to i ne mislim striktno na njega kao zeljeznicarovog igraca, vec na sve najbolje u ligi. Eto, rijesili su se dugovi, sad nam i transfer buDJet nije vise 0.00 km vec ga mozemo podebljavat polagano. Ulagat u talente, to se jedino isplati!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 10 sep 2015, 13:45

hilmo je napisao/la:Nama bi danas pobjeda godila ko išta...
Prvo što bi to bio nagovještaj izlaska iz krize, krize u koju nisu upali još samo tuzlaci i mostarci a pitanje je vremena kad će. Što bi mi uz relativno lagan raspored do 15 kola trebali iskoristiti i zauzeti prvu poziciju.

Vjerujem da su svi oko terena svjestni šta bi nam značila današnja pobjeda i da će se potruditi da je i ostvare.

Koji kafići u Sarajevu (Novi grad, Ilidža) imaju Moja TV? :hmmmmm:
Trg djece dobrinje,Dobrinja III,kafić kladionica i normalna raja
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 10 sep 2015, 13:48

Ima li braćo za nas navijače neka vijest gdje ćemo biti smješteni i plaća li se karta ????
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 sep 2015, 13:54

mikimaus je napisao/la:Ima li braćo za nas navijače neka vijest gdje ćemo biti smješteni i plaća li se karta ????
Južna tribina, karta 10 KM

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 10 sep 2015, 14:15

Prvo što bi to bio nagovještaj izlaska iz krize, krize u koju nisu upali još samo tuzlaci i mostarci a pitanje je vremena kad će. Što bi mi uz relativno lagan raspored do 15 kola trebali iskoristiti i zauzeti prvu poziciju.

Vjerujem da su svi oko terena svjestni šta bi nam značila današnja pobjeda i da će se potruditi da je i ostvare.

Koji kafići u Sarajevu (Novi grad, Ilidža) imaju Moja TV? :hmmmmm:
Imaš u Levanti kod Šarana.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 sep 2015, 14:17

:thumbup: :thumbup:

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 10 sep 2015, 14:17

bosnas_ je napisao/la:Odovic je sada slobodan trener,eto nam prilike da u Sarajevo dovedemo najkvalitetnijeg strucnjaka u BIH! mislim da bi on preporodio Sarajevo,i po meni uz Musemica najbolji domaci strucnjak... odavno imam zelju da nas on vodi!? za Uscuplica je realno izmislio fudbal!
On je realno klocina kakvu p.ička nije odavno izbacila.Koji on stručnjak, šta je napravio u bilo kojoj ekipi koju je vodio???Pusti evropu i prolaske 2 pretkola gdje su imali sadake ko niko do sada.

Gluho bilo, čuj odović da nas vodi, pa Jagodić je Murinjo za njega
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 10 sep 2015, 14:29

Nemojte se zamarati sa Dzenom, kako ovi nasi insajderi kazu bit ce smijenjen cim se nadje adekvatna zamijena za njega. On je nas vojnik, i da mu uprava naredi da radi kao ekonom Dzenan ce to raditi :kafa:
Suludo bi bilo danas prizeljkivati kiks kako bi ga se rijesili ;)
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 sep 2015, 14:39

Kolega će raditi stream:
Trenutno je BHT uključen pa će prebaciti kad se uključi BHT PL program. :)
Samo Saraj'vo.

kenanbrajic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kenanbrajic » 10 sep 2015, 14:44

PitarBordo je napisao/la:Kolega će raditi stream:
Trenutno je BHT uključen pa će prebaciti kad se uključi BHT PL program. :)
Svaka ti dala...i kolegi isto...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 sep 2015, 14:52

Ja bih to danas ovako, pa kud puklo da puklo.
slika
Možda će neko reći da je previše ofanzivno, nije, Ikandeu dati potpunu slobodu na sredini, da se vraća u defanzivu, da organizuje, šuta sve... Negdje će prolomiti. Kovačević je pravi destruktivac i ove dvije prethodne utakmice što e odigrao je bilo fakat dobro i mogao bi on postati standardan. Probati u prvom zabiti gol, početkom drugog povećati i onda lagano zatvarati, Rustemović umjesto Alispahića, Am. Bekić umjesto Hebibovića jer je mnogo zahvalan, trči mnogo, radi... Kasnije eventualno oko 80 minute umjesto Ikandea ubaciti Samira, čisto da se raja malo oslobodi pritska :mrgreen:
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 10 sep 2015, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 10 sep 2015, 14:56

Kolko hz ide u lukavicu

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 sep 2015, 15:11

hilmo je napisao/la:Ja bih to danas ovako, pa kud puklo da puklo.
slika
Možda će neko reći da je previše ofanzivno, nije, Ikandeu dati potpunu slobodu na sredini, da se vraća u defanzivu, da organizuje, šuta sve... Negdje će prolomiti. Kovačević je pravi destruktivac i ove dvije prethodne utakmice što e odigrao je bilo fakat dobro i mogao bi on postati standardan. Probati u prvom zabiti gol, početkom drugog povećati i onda lagano zatvarati, Rustemović umjesto Alispahića, Am. Bekić umjesto Hebibovića jer je mnogo zahvalan, trči mnogo, radi... Kasnije eventualno oko 80 minute umjesto Ikandea ubaciti Samira, čisto da se raja malo oslobodi pritska :mrgreen:
Bekic umjesto Hebibovica. Ostalo je OK. Nadam se da ce Okic biti jednako dobar na lijevoj strani kao sto je i na desnoj. Ikande po meni u paru sa Kovacevicem a ispred njih samo Alispahic. Ovako mi djeluje previse ofanzivno za ovog protivnika.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 10 sep 2015, 15:13

FrancescoTotti je napisao/la:I ja sam to govorio... momak je bas veliki potencijal, pa prosli derbi je vrtio nas vezni red kao da je Beckham jbt, a ima 18 godina .
A to i ne mislim striktno na njega kao zeljeznicarovog igraca, vec na sve najbolje u ligi. Eto, rijesili su se dugovi, sad nam i transfer buDJet nije vise 0.00 km vec ga mozemo podebljavat polagano. Ulagat u talente, to se jedino isplati!
Da je steta sto nakav talenat igra u deponi steta je (bar da je u velezu) njima bi bilo i sevap dat koji dinar, al sta je tu je (ja mislim da bi oni sihre bacili na momka).

Kao sto kazes samo najbolje dovodit nije bitno iz kojeg je kluba. Prem iz skretnice dovodit samo ono bas sto se mora ko sto je onaj mali (sto manje njima davat nasi para da se pare ne zausljive).

Fk sevija vs FK SARAJEVO 0:1 LEO MESI BENKO

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 sep 2015, 15:17

Ajax je napisao/la:
Bekic umjesto Hebibovica. Ostalo je OK. Nadam se da ce Okic biti jednako dobar na lijevoj strani kao sto je i na desnoj. Ikande po meni u paru sa Kovacevicem a ispred njih samo Alispahic. Ovako mi djeluje previse ofanzivno za ovog protivnika.
Baš zato sam pomenuo to da se Ikandeu da potpuna sloboda u igri, ne treba ga samo vezati za defanzivu, frajer ima kvalitet i treba ga pustiti da ga pokaže. Jak je, nadam se da ta povreda koju je imao nije ostavila nikakvog traga. Dobro možda nije spreman za 90 minuta ali za vjerujem da će brzo biti spreman. Ako ga staviš u par sa Kovačevićem bez da može krenuti naprijed nemaš ništa, Alispahić meda ne može, znači ja danas sve nade polažem u Ikandea. Biće mu lakše kad ima Kovu iza sebe za svaki slučaj. I inače sredinu našu vidim u sastavu Kovačević, Ikande, Radovac. Ali dok se još situacija smiri i Samir popravi svoje igre.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 10 sep 2015, 15:20

Imam osjecaj da ce sevini puleni ici da sto vise povrjede nasi igraca. Sto bi reko nas Sir Dzeno naci gruba utakmica.

VOLIM TE SARAJ'VOOO OOO

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 sep 2015, 15:22

Slazemo se onda sve @hilmo. Jedino po meni bi bio Bekic bolji izbor jer je fizicki jaci igrac i borbeniji od Anela sto ce biti potrebno na ovoj utakmici Ili da pocne Velkoski a Okic na desnu stranu gdje je najjaci, neznam. :?

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 10 sep 2015, 15:22

Da priupitam ovdje hoce li biti kakvih linkova za tekmu ?
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 sep 2015, 15:23

KopLfc je napisao/la:Da priupitam ovdje hoce li biti kakvih linkova za tekmu ?
Na vrhu stranice stoji link. Čitaj, nije na odmet brate.
Samo Saraj'vo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 sep 2015, 15:29

Alispahica na klupu pored Dzene, na toj poziciji nam je danas najkorisniji!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.