Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ti zaboravio da su te Štrumfovi naucili pravopisu. Nepismeni vijetnamac, reci hvala.fks74 je napisao/la:Strumfovi zaboravili da su i oni , ne tako davno, povlacili linije.![]()
Jao linije btj.Tekashi je napisao/la:Dajgle linijadejavu je napisao/la:ipak mislim da je ovaj pobjedio![]()
TofiTofita je napisao/la:Hvala ekipi 1921
Ma nije problem ovo besmisleno povlačenje linija, već to da su oni zadnja 24 sata nas uvjeravali da je ovo bio ofsajddejavu je napisao/la:ipak mislim da je ovaj pobjedio![]()
TofiTofita je napisao/la:Hvala ekipi 1921
Ja ne vjerujem bgm, koliko su momci 'pali'S-Y-L-A-R je napisao/la:A ček, je li baš nijedan ne konta fazon?![]()
No linijaWestTrebina je napisao/la:Ovakvu liniju ni drug muha ne zna povuci
redbull93 je napisao/la:Ostaje nada da ce im sljedeca generacija biti normalnija
Zato sto su u sjeni FK Tuzla TittyGoosman je napisao/la:Zašto nema tuzlaka, da se odrade pripreme za naredni meč?
Samo nemojte reć da bajramuju.
To je mnogo logičnije od pretpostavke da bajramuju.Tekashi je napisao/la:Zato sto su u sjeni FK Tuzla TittyGoosman je napisao/la:Zašto nema tuzlaka, da se odrade pripreme za naredni meč?
Samo nemojte reć da bajramuju.
Beduin je napisao/la:
Berem ojre nabijem te na rackuConvicts1988 je napisao/la:Vidi brate, pojavio se![]()
Čestitke na probijanju leda i prvom bodu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.